Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete.
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
Poznej, kdo to řekl.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Jak snadno přijít k penězům
Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Jak na to, aniž bychom se zničili
Fotbal Kopaná Fočus.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Jak budovat turistický potenciál města?. Známé destinace PÍSEK KARLOVY VARY ČESKÝ KRUMLOV BRANDÝS NAD LABEM Turisté nezůstávají přes noc. Průměrná délka.
Přeji Ti sílu všech živlů
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Jaro Evropy 2009 Vzkažte Evropě. Neodolali jsme výzvě zapojit se do soutěže v rámci aktivity „Spring Day 2009“. Město Varnsdorf bylo kdysi největší vesnicí.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Všem lidem na celém světě přeji…
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Kouzlo placeného poradenství!
Projekt Kreativní města Future City Game Snímek 2 „Rozvoj města stojí na pomezí řádu a chaosu. Nemá žádný počátek ani konec. Rozvoj města je.
ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI A VZTAHY
Co to je, když se řekne „komunitní role“ aneb Knihovna v malé obci Tábor, červen 2009 Zlata Houšková.
Pravda o Santovi ● Existuje? ● Jmenuje se Ježíšek/ Santa? ● Je to muž? ● Je starý? ● Je tlustý? ● Přichází jednou ročně? ● Má fousy? ● Máme nezvratné důkazy.
Pravda o našich hrdinech: Vinu mají dospělí, kteří nás usazují před televizí. Navzdory tomu, co jsme jako děti viděli, se z nás stali docela slušní lidé.
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
Využij všechny dostupné informace. Nikdy nevíš, co se může cestou přihodit.
pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3. dubna 2015pátek, 3.
Každý den jsme trochu starší…
které je stále třeba brát v úvahu !
ŠKOLNÍ PROJEKT MICE MIND MAP.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
Energie Kinetická energie: zákon zachování energie
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_KOUTENSKA_20.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
Výsledky práce PMF ve volebním období 2011 – 2015.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Filosofie podnikatele Seminář VŠE Martin Černohorský, výkonný ředitel.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
III. ATOM – ELEKTRONOVÝ OBAL
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Kurz: Úvod do marketingu a jeho význam pro podnikání Budoucnost pro připravené.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Ponoř se do modra …
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Martina Durinová A AP H R SRDCEEVROPY.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Smart Prague Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM Místopředseda Výboru pro Smart Cities ZHMP Zástupce starost y MČ Praha 7.
Čím chci být ,až vyrostu.
Ukázka Výklad pravidel Bodování
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Prezentace Kristek Jakub
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
Absolventská síť Cíle Cesta Situace a problémy
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
které je stále třeba brát v úvahu !
Každý den jsme trochu starší…
Transkript prezentace:

Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“

1. Oslovte více lidí. n Toto je nejdůležitější pravidlo. n Nepřemýšlejte.. n …ten je příliš starý n …ten je příliš mladý n …ten je příliš bohatý n …ten je příliš nepřípustný n …ten je příliš chytrý n Jestliže jste v depresi z toho, kam se řítí váš život, zdvojnásobte počet prezentací.

2. Oslovte více lidí. 2. Oslovte více lidí. n Volejte lidem. Můžete být tím nejlepším prezentujícím ve městě, ale neoslovíte-li dostatečný počet potenciálních partnerů, nezískáte žádný obchod.

3. Oslovte více lidí. 3. Oslovte více lidí. n Mnozí lidé nedosáhnou v tomto podnikání nikdy svého potenciálu. n Myslí si, že to je kvůli partnerům které nepřesvědčili. To není pravda - je to kvůli potenciálním partnerům, které neoslovili.

4. Využijte zákon průměru n Zákon průměru řídí úspěch každé aktivity v životě. n Typické průměry v síťovém marketingu jsou: n 10 : 6 : 3 : 1

5. Zvyšte si své průměry 5. Zvyšte si své průměry n Zákon průměru bude pro vás vždy fungovat. n Oslovte své možné aktivní lidi pro příští rok již letos. n Oslovte je letos - jděte a oslovte je nyní!! n Oslovte každého co nejdříve! n Skutečný úspěch v síťovém marketingu nespočívá v přesvědčování - je o organizaci a disciplíně oslovit co největší počet lidí - a to, co nejdříve.