Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
– – Očekávané změny v oblasti zákoníku práce, občanského zákoníku a v důchodovém systému 1.
Advertisements

POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
EURES Evropské služby zaměstnanosti
Reformy v sociální oblasti Změny ve financování sociálních služeb Ing. Ondřej Mátl.
Legislativní změny v oblasti zaměstnávání OZP
J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
SEMINÁŘ „ZAMĚSTNÁNÍ V ČR“
Rozhodování výrobce a spotřebitele o vhodných bankovních produktech a službách v podmínkách hospodářské krize Ing. Tomáš Krajíček.
1 Představení APPS 2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný.
MZDA.
Přeshraniční poskytování služeb Festival exportu, RNDr
Nabídka personálních služeb
Zabezpečení v případě nemoci a svízelných sociálních situacích Mgr. Hana Svobodová.
PRACOVNĚ PRÁVNÍ VZTAHY
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
tříletý učební obor – Číšník, servírka
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Implementace NSK do personální praxe Stálá konference předsedů SR, Eva Novotná Tým PR NSK 2.
Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr
ÚŘAD PRÁCE.
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Implementace systému flexibilních benefitů
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
Autor: Autor: MSc. Marcela Vojáčková MSc. Marcela Vojáčková Zpracováno: Ročník (obor) 2. ročník (Hotelnictví) M/01, KČ3,C3,SM3.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
EURES – vaše práce v Evropě
Vaše budoucnost s FM GROUP
Zaměstnanecký benefit
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKRZU_EKONOMIKA2_05 Název materiálu: SPOŘENÍ NA STÁŘÍ Tematická oblast: Ekonomika, 2. ročník Anotace: Prezentace vysvětluje.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
PÉČE O PRACOVNÍKY.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
VY_62_INOVACE_ Pracovněprávní vztah.
Ing. Veronika Dostálková MBA Mzda, daňová, zdravotní a sociální soustava Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Export služeb Drobných,malých a středních podnikatelů ve stavebnictví František Holec prezident Svaz drobných,malých, středních zaměstnavatelů ve stavebnictví.
Mzda. právní předpisy zákoník práce zákoník práce nařízení vlády o minimální mzdě nařízení vlády o minimální mzdě nařízení vlády o nejnižších úrovních.
Daň z příjmů Zaměstnanci. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Zaměstnání v sousední zemi a související právní předpisy EU David Chlupáček poradce EURES Úřad práce ČR Krajská pobočka v Jihlavě Jihlava
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
OBECNÁ ZJIŠTĚNÍ ZE ZKUŠENOSTÍ ZAMĚSTNAVATELŮ A ZAMĚSTNANCŮ S ODŠKODŇOVÁNÍM PRACOVNÍCH ÚRAZŮ A NEMOCÍ Z POVOLÁNÍ 6. konference Společně bezpečně v EU –
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
§ 180i Doklad o cestovním zdravotním pojištění při pobytu do 90 dnů (1) Požadavky na cestovní zdravotní pojištění stanoví přímo použitelný právní předpis.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Daně a rozpočty (Státní rozpočet, daňová soustava, hospodaření domácnosti, mzda, ZP + SP) Finanční gramotnost pro 9. ročníky 2016 / 2017 Bc. Tomáš Janda.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ Mgr. Michal Oblouk.
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Zaměstnanecký benefit
Digitální učební materiál
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
PODNIKÁNÍ CIZINCŮ V ČESKÉ REPUBLICE 10/2017
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Benefity.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále a znovu domáhat zasloužené odměny za své odvedené dílo? Máme pro vás řešení

Práce ve Švýcarsku je to, co vás posune do jiného stupně vlastní sebeúcty. Něco málo o Švýcarsku : I když není Švýcarsko členem EU ani EHS, je od 1. června 2002 v platnosti smlouva mezi EU a Švýcarskem o volném pohybu osob Švýcarská konfederace se skládá z 26 kantonů. Mezi úřední jazyky patří němčina (63,6 % obyvatel ), francouzština (19,2 % obyvatel), italština (7,6 % obyvatel) a také rétorománština (používá se v kantonu Graubűnden). Švýcarsko se dne stalo součástí tzv. schengenského prostoru. Ke vstupu do země postačí občanský průkaz. Přesto existuje 41 kilometrů hranic, kde se cestující musejí prokázat platným cestovním pasem. Jedná se o hranice s Lichtenštejnskem.

Potřebné doklady a podmínky ke vstupu a pohybu ve Švýcarsku Platný občanský průkaz Doporučujeme mít sebou platný cestovní pas ( není podmínkou ) Řidičský průkaz Pro práci ve Švýcarsku musíte mít pracovní povolení Zajištěné ubytování Dostatek vlastních finančních prostředků ( minimum ke vstupu je 1000 Švýcarských Franků).

O jaké pracovní příležitosti je zájem Švýcarský pracovní trh je známý tím, že téměř ze 100% zakázek získávají domácí prověřené společnosti. Proto se z pravidla zahraniční podnikatelé ( firmy ) k zakázce nedostanou. Ale to neznamená, že není zájem o pracovníka ze zahraničí. Přes to, že dle švýcarských zvyklostí se na zahraničního pracovníka pohlíží jako na nekvalifikovaného je mu svěřována výhradně kvalifikovaná práce – a tato je vyžadována ve vysoké kvalitě. Což zdatný zahraniční pracovník velice často takovouto práci odvádí. Z takovýchto pracovníků si vybírají Švýcarské pracovní agentury a nabízí je do již zmíněných zavedených firem a pokud se osvědčí dostávají stále další zakázky a budují si takto svou cenu na trhu práce. V opačném případě, pokud se pracovník neosvědčí je mu znemožněno získat další práci a personální agentura jen těžko pro něho hledá nové umístnění. Proto se říká, že práce ve Švýcarsku, je jen pro poctivého řemeslníka – pracovníka.

Je zájem především o tyto profese : Elektromontér Zámečník Montér vzduchotechniky Tesař - pokrývač Truhlář Zedník Tapetář Malíř Štukatér Instalatér Izolatér interiérů a exteriérů AT-technik Topenář Kuchaři – číšníci Pokojské Uklízeči Ale i další nejmenované profese Například - Zdravotní zaměstnance

Jak začít a co je zapotřebí Vypracovat profesní životopis v německém jazyce Doložit doklad o profesním vzdělání v daném oboru JE NUTNÉ - umět komunikovat na pracovišti ve svém oboru v německém jazyce (dorozumět se na pracovním zadání ) Chuť do práce, spolehlivost a dobrá nálada = P O D M Í N K A Ú S P Ě C H U

Víme o komplexním řešení pro Vás: Pomůžeme vám zajistit: Pracovní smlouvu uzavřenou mezi vámi a oprávněnou švýcarskou personální agenturou Pracovní povolení Ubytování Povinné švýcarské zdravotní pojištění Velmi výhodné cestovní připojištění bez limitu výše pojistného plnění Pracovně právní a sociálně právní ochranu a pomoc Komplexní poradenství v rámci pracovních záležitostí a jednání s úřady POZOR – většinu služeb Vám zajišťujeme zcela zdarma (výjimkou je cestovní připojištění a nadstandardní služby vyžádané Vámi )

Jaký je průměrný výdělek – dle profese Výplata - týdně / měsíčně – dle zaměstnavatele a dohody s ním Dle odpracovaných hodin ( cca 40 hodin týdně ) je možné i přesčasy Průměrný týdenní výdělek cca CHF = cca ,- Kč / týden Pozor : Je nutné počítat s náklady na ubytování a dopravu na pracoviště – tj. cca CHF / týdně – dle úrovně ubytování a vzdálenosti od pracoviště Každý klient si po třech odpracovaných měsících spoří povinné (dobře úročené) důchodové spoření cca CHF/týdně a jeho zaměstnavatel je povinen klientovi přispívat stejnou sumou. Toto je slušný benefit pro Váš důchod!!! Při práci ve Švýcarsku máte nárok i na oprávněné rodinné přídavky na nezletilé děti.

Zaujala vás tato nabídka: Pokud ano, co nejrychleji vypracujte potřebné podklady: - Profesní životopis v německém jazyce, Motivační dopis v jazyce českém naskenujte doklady o vzdělání. - Vše odešlete na níže uvedenou ovou adresu. - Vyčkejte na nabídku. - Telefonicky nás kontaktujte pouze ve výjimečné situaci. - Vše zajistíme tak, aby jste se z pohodlí vašeho domova mohli svobodně rozhodnout, zda nabídku přijmete a odcestujete za slušným výdělkem do Švýcarska.

Kontakt: Jindřich Froněk +41 (0) Michal Paleček + 41 (0) Šafaříkova 2542, Žatec