Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
VY_32_INOVACE_ICT2.5_3_51 Anotace
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
V.O.D.A.
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
20. července 2013VY_32_INOVACE_100308_Marketing_1_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie.
1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Kosmetika.
Tužka na vyhlazení vrásek
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
úvod pojetí a obsah marketingu
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
PRŮMYSLOVÝ MARKETING - VŽ
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
Chudoba jako sociální problém
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Vítejte na hodině Marketingu
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Struktura látek (pevných, kapalných a plynných)
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Martina Černá Název materiálu: VY_12_INOVACE_OS.6.Cer.24_Zivoni_prostredi_viry_bakterie.
Transkript prezentace:

Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy jsou problémy spojené s krásou stejně důležité jako zdraví. Díky originálnímu přístupu, pečlivému výzkumu a respektování žen je značka Clarins od roku 1990 nejprodávanější selektivní kosmetikou v Evropě a po celém světě má milióny spokojených zákaznic a zákazníků. Produkty jsou složeny exkluzivně z rostlin a díky speciálním aplikačním metodám se dokážou postarat o všechny komplikace, které se spolu s krásou mohou vyskytnout. …vášeň jedné rodiny Rovněž v roce 1990 zařazuje Clarins do své portfolia vlastní dekorativní kosmetiku. O pár let později se spojuje své síly se světoznámým módním návrhářem Thierry Muglerem a vzniká slavný parfém Angel. V roce 1995 začíná úspěšná spolupráce s Lorisem Azzarem a rok 2002 je přelomový z pohledu mužů – Clarins uvádí produkty orientované výhradně na pánskou pleť, řadu ClarinsMen. V dnešní době společnost disponuje téměř nekonečnou řadou produktů pro každé dámské či pánské přání, dokáže čerpat z více než 50ti let zkušeností a inovací a přesto si udržet moderní, dynamickou a přátelskou tvář. Těžko vyzdvihnout nějaké produkty nad ostatní, značka si zakládá na komplexnosti a takřka neomezených možnostech výběru. Více než 400 položek v portfoliu je toho jasným důkazem! Klienti nejsou limitováni věkem, typem pleti, zvyky ani životním stylem; pro každého zákazníka má společnost vhodný produkt. Každý den Clarins nabízí ženám to nejlepší z přírody. Z přírody pěti kontinentů laboratoře čerpají pečlivě vybrané ingredience a podrobně je analyzují a testují s jediným cílem: získat ty nejúčinnější molekuly a kombinovat je v ideální koncentraci a zaručit tak optimální výsledky. Clarins, průkopník v oblasti výzkumu rostlin, významně obohatil kosmetické herbárium.

Péče o obličej – v souladu s šířkou svého portfolia nabízí Clarins v péči o obličej velkou škálu produktů, systematicky seřazených do jednotlivých řad. Samozřejmostí jsou odličovací produkty, přípravky na problematickou pleť, přípravky zajišťující hydrataci. Dále je obličejová péče rozdělena do segmentů podle věku a s nim spojenými problémy. Od řady Eclat du Jour, která dodává jas, vitalitu a energii, přes řadu Multi-Active proti prvním vráskám a řadu Multi-Regenerante proti vráskám hlubším a povadání pokožky, až po řadu Multi-Intenzive – nejluxusnější a nejúčinnější skupinu produktů. Za zmínku určitě stojí i pleťové oleje, v jejichž prodeji je Clarins světovou jedničkou a nedostižným přeborníkem. Péče o tělo – svoje jméno a úspěch si Clarins vydobyl právě s produkty, které se starají o krásu těla. Ať už jde o přípravky zeštíhlující, zpevňující, tvarující nebo regenerační. Největším úspěchem a světovým bestsellerem Clarins je produkt High Definition Body Lift, který bojuje proti celulitidě a zajišťuje pevnost pokožky a celkovou perfektní siluetu těla! Součástí tělové péče jsou i velmi úspěšné produkty na poprsí, deodoranty, krémy na ruce nebo celá řada aromatických produktů. Dekorativní kosmetika – díky 50 letům zkušeností dokázal Clarins povýšit své dekorativní produkty nad pouhé zkrášlující doplňky. Ať už jsou to rtěnky, oční stíny nebo samotné make-upy, všechny produkty se starají o pleť, vyživují ji a chrání. Díky tomu má dekorativní kosmetika pro zákaznice úplně nový rozměr. Péče pro muže ClarinsMen - Od roku 2002 mohou i muži pečovat o svou pleť a momentálně patří řada ClarinsMen mezi nejúspěšnější na světě. Obsahuje energizující, zklidňující a čistící rostlinné výtažky (jako je například bizoní tráva, galanga nebo šrucha), které uspokojí odlišné potřeby mužské pleti a umožní mužům vypadat mladistvě a zářivě. Sluneční péče- Clarins jako první v kosmetologii vyvinul komplex rostlinných výtažků chránících pleť před škodlivým vlivem slunečních paprsků, a ochranu Langerhansových buněk, které jsou vůči UV zranitelné a které jsou důležité pro imunitu kůže.