Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM"— Transkript prezentace:

1

2 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
BB Krém – tato zkratka znamená BEAUTY BALMS  nebo BLEMISH BALMS, neboli zkrášlující balzám či balzám krycí nedokonalosti. Historie BB Krému začala v 60 – tých letech v Německu. CC Krém – zkratka “Color Control Cream" nebo "Color Correctin Cream” pro osoby s problematickou pletí, jako jsou popraskané žilky nebo akné. DD Krém – „Dynamic Do All” –určený pro zralou pleť, k boji proti příznakům stárnutí kůže MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

3 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Otestovali jsme více než 100 BB Krémů dostupných na trhu... Žádný z předních evropských ani amerických BB krémů neobsahuje klíčovou složku, kterou můžeme najít v některých BB krémech vyrobených v Asii, a která byla hlavní složkou původního BB krému Dr. Shrammek. Právě tato složka způsobuje, že „BB krém” není jen marketingovým názvem pro další produkt, ale že i léčebně působí na pokožku! MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

4 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Lékořice – nejsladší lék na světě! Název složky(INCI): Dipotassium Glycyrrhizinate, neboli kyselina glycyrrhizinová - úžasná, i když velmi drahá , přírodní látka získávaná z kořene lékořice. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

5 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Dr Schrammek zapoměla jen na jedinou složku, která má jak léčebné tak zkrášlující vlastnosti - KOLAGEN, díky kterému se tento kosmetický přípravek stává kompletním. Jediné BB Krémy obsahující kyselinu glycyrrhizinovou (azijské) jsou přizpůsobené pleti azijatek a pro evropanky jsou nedostupné. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

6 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Složky působící že tento krém je skutečným komplexním krémem BB+CC+DD to znamená MULTI-KOREKČNÍM: kyselina glicyrrhziová kyselina hialuronová atelokolagen tropokolagen Pro-kolagen-1 saponiny z ženšenu polyfenoly z bobulí acai tetrahydropiperyny (THP) d-panthenol (provitamin B5), allantoin. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

7 MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
BB+CC+DD - MAKEUP NO MAKEUP! MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM je krém, který v sobě spojuje vlastnosti krémů BB, CC i DD – účinně bojuje proti akné, začervenání, pigmentovým skvrnám, všem nedokonalostem pleti a zároveň ji omlazuje a „léčí“. Pigmenty ponořené v základě z tekutých krystalů, pokrývají jak světlou tak snědou pleť a kryjí všechno, co chceme skrýt. MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM (BB+CC+DD)

8


Stáhnout ppt "MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM"

Podobné prezentace


Reklamy Google