Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy."— Transkript prezentace:

1 Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy jsou problémy spojené s krásou stejně důležité jako zdraví. Díky originálnímu přístupu, pečlivému výzkumu a respektování žen je značka Clarins od roku 1990 nejprodávanější selektivní kosmetikou v Evropě a po celém světě má milióny spokojených zákaznic a zákazníků. Produkty jsou složeny exkluzivně z rostlin a díky speciálním aplikačním metodám se dokážou postarat o všechny komplikace, které se spolu s krásou mohou vyskytnout. …vášeň jedné rodiny Rovněž v roce 1990 zařazuje Clarins do své portfolia vlastní dekorativní kosmetiku. O pár let později se spojuje své síly se světoznámým módním návrhářem Thierry Muglerem a vzniká slavný parfém Angel. V roce 1995 začíná úspěšná spolupráce s Lorisem Azzarem a rok 2002 je přelomový z pohledu mužů – Clarins uvádí produkty orientované výhradně na pánskou pleť, řadu ClarinsMen. V dnešní době společnost disponuje téměř nekonečnou řadou produktů pro každé dámské či pánské přání, dokáže čerpat z více než 50ti let zkušeností a inovací a přesto si udržet moderní, dynamickou a přátelskou tvář. Těžko vyzdvihnout nějaké produkty nad ostatní, značka si zakládá na komplexnosti a takřka neomezených možnostech výběru. Více než 400 položek v portfoliu je toho jasným důkazem! Klienti nejsou limitováni věkem, typem pleti, zvyky ani životním stylem; pro každého zákazníka má společnost vhodný produkt. Každý den Clarins nabízí ženám to nejlepší z přírody. Z přírody pěti kontinentů laboratoře čerpají pečlivě vybrané ingredience a podrobně je analyzují a testují s jediným cílem: získat ty nejúčinnější molekuly a kombinovat je v ideální koncentraci a zaručit tak optimální výsledky. Clarins, průkopník v oblasti výzkumu rostlin, významně obohatil kosmetické herbárium.

2 Péče o obličej – v souladu s šířkou svého portfolia nabízí Clarins v péči o obličej velkou škálu produktů, systematicky seřazených do jednotlivých řad. Samozřejmostí jsou odličovací produkty, přípravky na problematickou pleť, přípravky zajišťující hydrataci. Dále je obličejová péče rozdělena do segmentů podle věku a s nim spojenými problémy. Od řady Eclat du Jour, která dodává jas, vitalitu a energii, přes řadu Multi-Active proti prvním vráskám a řadu Multi-Regenerante proti vráskám hlubším a povadání pokožky, až po řadu Multi-Intenzive – nejluxusnější a nejúčinnější skupinu produktů. Za zmínku určitě stojí i pleťové oleje, v jejichž prodeji je Clarins světovou jedničkou a nedostižným přeborníkem. Péče o tělo – svoje jméno a úspěch si Clarins vydobyl právě s produkty, které se starají o krásu těla. Ať už jde o přípravky zeštíhlující, zpevňující, tvarující nebo regenerační. Největším úspěchem a světovým bestsellerem Clarins je produkt High Definition Body Lift, který bojuje proti celulitidě a zajišťuje pevnost pokožky a celkovou perfektní siluetu těla! Součástí tělové péče jsou i velmi úspěšné produkty na poprsí, deodoranty, krémy na ruce nebo celá řada aromatických produktů. Dekorativní kosmetika – díky 50 letům zkušeností dokázal Clarins povýšit své dekorativní produkty nad pouhé zkrášlující doplňky. Ať už jsou to rtěnky, oční stíny nebo samotné make-upy, všechny produkty se starají o pleť, vyživují ji a chrání. Díky tomu má dekorativní kosmetika pro zákaznice úplně nový rozměr. Péče pro muže ClarinsMen - Od roku 2002 mohou i muži pečovat o svou pleť a momentálně patří řada ClarinsMen mezi nejúspěšnější na světě. Obsahuje energizující, zklidňující a čistící rostlinné výtažky (jako je například bizoní tráva, galanga nebo šrucha), které uspokojí odlišné potřeby mužské pleti a umožní mužům vypadat mladistvě a zářivě. Sluneční péče- Clarins jako první v kosmetologii vyvinul komplex rostlinných výtažků chránících pleť před škodlivým vlivem slunečních paprsků, a ochranu Langerhansových buněk, které jsou vůči UV zranitelné a které jsou důležité pro imunitu kůže.


Stáhnout ppt "Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy."

Podobné prezentace


Reklamy Google