Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.
ACCURA Nová pleť.
Click to edit Master subtitle style Odhalte zp ů sob získání zá ř ivé a Odhalte zp ů sob získání zá ř ivé a mladistvé pleti s neodolateln ě neodolateln.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Program péče o ústní dutinu od TianDe
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
NEINVAZIVNÍ, BEZBOLESTNÝ, EFFEKTIVNÍ REDUKCE LOKÁLNÍHO TUKU A OBVODU BODY CONTOURING BEZ CHIRURGIE BEZ DOBY NA ZOTAVENÍ.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
Periorální dermatitida
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Program péče o ústní dutinu od TianDe. Zuby jsou orgán, stejně jako srdce, ledviny či játra. Zuby jsou jedinou částí lidského těla, která se nedokáže.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Epilátory Expressive Wet&Dry. PROČ PRÁVĚ JEMNÁ EPILACE Inovovaný model Silk-épil Xpressive Wet & Dry je první epilátor od Brauna, který se dá použít na.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Tužka na vyhlazení vrásek
BELEX-08 EXCELLENS.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
KRAJINNÁ SFÉRA.
Základní přípravná péče
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Základní péče o pokožku. Základní péče:  Čištění  Tonizace  Přípravky na oční víčka a rty  Přípravky denní a noční péče  Přípravky na krk a dekolt.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ODBORNÝ VÝCVIK - základy vozatajství
Drogerie – osobní hygiena I
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

Pleťové masky

Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje celý organismus, díky čemuž se zbaví stresu a únavy. Pleťové masky mají široké spektrum účinku – bělí, hydratují, čistí, vyživují a stimulují pleť, vybělují, omlazují, zbavují pleť stresu a podráždění, zmenšují póry a mají imunomodulační efekt. Mimo to působí velmi jemně a šetrně. Základní pravidla používání masek -Před nanesením masky je nutné pokožku obličeje pečlivě omýt a vyčistit, čistící gel či mléko a tonikum. -Účinek zesílí parní lázeň těsně před nanesením. U mastné pleti 2x týdně, u normální pleti 1x týdně a u citlivé a suché pleti 1x za 2 týdny. V případě rozšířených či popraskaných žilek parní lázeň neprovádět! -Po nanesení masky si lehněte, uvolněte se a odpočívejte. Nenechávejte masku na obličeji déle, než je uvedeno. -Masku můžete aplikovat kdykoliv, ale vždy nejpozději 1 hodinu před odchodem ven. -Masky se aplikují jako jednotlivé kůry. Každá kůra záleží na účelu masky a doporučuje se opakovat 1 – 2 krát týdně. V rámci programu pro rychlou regeneraci kůže je možné aplikovat denně po dobu 10 – 14 dní, poté 1 – 2 krát týdně.

Základní dělení pleťových masek TianDe Masky – obklady – jsou dvojího druhu. Buď z jemné tkaniny napuštěné speciálním gelem s přírodními složkami, nebo z dostatečně pevné tkaniny obsahující hydrogelovu vrstvu. Masky křišťálové kolagenové – jsou to polštářky z přírodního lisovaného nízkomolekulárního kolagenu napuštěného kyselinou hyaluronovou. Slupovací masky – mají gelovou texturu, která po zaschnutí vytvoří pevnou vrstvu. Modulační a rozpustné masky – prášek, který se rozmíchá ve vodě. Modelační masky vytvoří po zaschnutí pevnou plastickou vrstvu, která se neumývá, ale sejme se jako odlitek. Rozpustné masky vytváří také pevnou, ale neplastickou vrstvu, která musí být po zaschnutí umyta. Krémové masky – textury, které nevyžadují umytí (nechají se vstřebat). Masky – náplasti – jsou vyrobeny na bázi papíru a určeny pro hloubkové čištění pleti.

Čistící masky Aloe

Protizánětlivé masky Aloe

Zklidňující masky

Hydratační masky De Luxe

Vyživující masky De Luxe

Regenerační masky

Imunomodulační masky

Masky sjednocující barvu pleti Aloe De Luxe

Liftingové masky Aloe

Antistresové masky