PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Vítejte na FPE ZČU!.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
2009 Základní informace o studijních povinnostech
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
LETNÍ ŠKOLA PRO PREZENČNÍ FORMU OBORU SHV ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIJNÍCH POVINNOSTECH PO: –
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Práva a povinnosti studentů. 2 Co je upravuje Zákon o vysokých školách §§ 62 a 63 Studijní program a studijní plán oboru Vnitřní předpisy univerzity a.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Nejpodstatnější změny ve Studijním a zkušebním řádu
Informace o studiu na ZČU pro studenty prvních ročníků
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
1. Ročníkový pohovor Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Diplomový seminář úvodní přednáška
Připravil : Martin Pelikán
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
1. Infoschůzka VÍTEJTE NA FPE ZČU!
pro navazující magisterské studium TVS
Úvod do managementu 1. seminář
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
LETNÍ ŠKOLA PRO KOMBINOVANOU FORMU OBORU SHV ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIJNÍCH POVINNOSTECH SO 20. ZÁŘÍ
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
MTP202 Peníze, banky a finanční trhy Karel Janda Office Hours: Monday 11:00-13:00 room 408, Opletalova 26; Tuesday 12:40-14:10 room 173NB, W. Churchilla.
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
2. Ročníkový pohovor - Imatrikulace Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
2. infoschůzka.
KOORDINÁTOŘI NA FAKULTĚ PRÁVNICKÉ ZČU
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
LETNÍ ŠKOLA PRO KOMBINOVANOU FORMU OBORU SHV ZÁKLADNÍ INFORMACE O STUDIJNÍCH POVINNOSTECH SO: –
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
KOORDINÁTOŘI FAKULTy PRÁVNICKÉ ZČU
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
FAI UTB ve Zlíně Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia v ak. r. 2013/2014 Zápisem do 1. ročníku jste se stali studenty FAI UTB ve Zlíně.
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do studia na FF UHK
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Zápisem do 1. ročníku jste se stali studenty
Ročníkový pohovor
Z0026 Fyzická geografie Vyučující: Prof. RNDr. Rudolf Brázdil DrSc.
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Kreditní systém studia
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení  Knihovna  Doba studia a kredity  Studijní plán(ukončení studia)  Termíny  Soutěž

STRUKTURA STUDIA - ETAPY  Standardní doba Mgr. studijního programu  Státnice ve 2. ročníku, státnice v 5. ročníku  Imatrikulace – kdy, kde, jak to probíhá  Diplomová práce – kdy se volí téma  Promoce

PŘEDNÁŠKY, SEMINÁŘE  Povinnost docházky  Možnosti vybrat si v rámci možností vyučujícího  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků, sport. aktivit

VNITŘNÍ PŘEDPISY  Studijní a zkušební řád ZČU  Vyhlášky, pokyny děkana, proděkanů  Stipendijní řád  Zákon o VŠ

STUDIJNÍ ODDĚLENÍ  Co zajišťuje SO? Razítka, změny předmětů, aj  Úřední hodiny pro 1. ročník jsou ZATÍM v pondělí od a  Kontakt na stránkách fakulty  Poplatky – 100 kč za změnu předmětu

PRÁVNICKÁ KNIHOVNA  Otevírací doba  Po-Čt  Pá  Označení knih  Prezentace hosta

Doba studia a kredity  5 × 60 = 300 kreditů  Za všechny povinné 279, chybí 21 = PVP + výběrové 5 LET = min. 300 kreditů 1. ZS 10 min. 40 optim. 60 max min. 40 optim. 60 max min. 40 optim. 60 max min. 40 optim. 60 max min. 40 optim. 60 max. 75

Studijní plán POVINNÉ Jejich absolvování je podmínkou pro další postup PVP Student musí získat stanovený počet kreditů za tyto předměty ( v 1. ročníku je povinnost si zapsat nově 2 PVP) VÝBĚROVÉ Ostatní předměty, kterými lze získat zbývající počet kreditů do 300 (např. cizí jazyky, certifik. programy, aj.)

Za co nás můžou např. vyhodit? Děkan rozhodne o ukončení studia pokud student:  Nesplnil podmínky 1. semestru studia  Za první rok studia nezískal alespoň 40 kr.  Za poslední ukončený ak. rok měl vážený stud. Průměr horší než 3,4  Ani po druhém zapsání nezískal kredity za některý předmět

Termíny  Do splnit podmínky 1. semestru studia = splnit limit 10(20) kreditů  Do musí garant předmětu zveřejnit program předmětu, který musí mimo jiné obsahovat podmínky zápočtu, rámcové podmínky a charakteristiku zkoušky  Do vyhlásit termíny zkoušek pro ZS, do pro LS  Do splnit zápočty a zkoušky

Opakované zapsání předmětu  Nesplní-li student podmínky pro získání kreditů za předmět, může si tento předmět zapsat nejvýše jednou

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA  Otázka: JAKÁ JE STANDARDNÍ DOBA MGR. STUDIA?  Správnou odpověď zašlete na  Vyhraje ten, kdo odpoví na nejvíce otázek správně (celkem bude 7 otázek, na každé přednášce bude položena jedna otázka).  Pokud bude mít více soutěžících stejný počet správných odpovědí, rozhoduje los.

PŘÍŠTĚ  Příští přednáška bude za týden, tj. ve středu 30. září 2009 od opět v této místnosti  Dozvíte se další informace o studiu na FPR (průkazy, doprava, učebnice, stipendia, aj.) - průvodcem bude Gizela Andrejová, která bude mít jako hosta zástupce Informačního a poradenského centra ZČU

DĚKUJEME VÁM ZA POZORNOST A PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ VE STUDIU  V případě jakýchkoli dotazů pište na  Jsme také na Facebooku, hledejte Koordinátoři Fakulty právnické ZČU  A nezapomeňte navštívit webové stránky KOO