Křížovka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_03 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po B Anotace Prezentace.
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.13 Název pro školu:
RODINA Maminka a tatínek jsou mí rodiče.
Vyjmenovaná slova po B.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
Křížovky s VS po B IV. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova po b Postup vložení tohoto snímku do prezentace
BY BÝT PAMATUJ ! bych, bys, by, bychom, byste, abych, kdyby, abych
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice
Be, fe, le, me, pes se veze, ke kterému i, y nás veze?
Kobylka Bělka – vyjmenovaná
VYJMENOVANÁ SLOVA. VYJMENOVANÁ SLOVA být bystrý bydlit bylina obyvatel kobyla byt býk příbytek Přibyslav nábytek dobytek obyčej.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Růžová Karkulka Autor: JIŘÍ UHERKO.
Vyjmenovaná slova po „b“
Vyjmenovaná slova B Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět: Český jazyk Ročník:
DOBYTEKAT PKBBDBÝLÍ ŘYKYŽDBYB INESČEUBA BYTTBEÝON YDYRÁVJKL SOBÝNÁNOI LBÁCTIPŘB AÍNIYBÝVO VTKOBYLAM obyčej bystrý dobytek býk býlí kobyla Přibyslav byt.
Vyjmenovaná slova.
Český jazyk 3.ročník ZŠ „Vyjmenovaná slova po >B<„
Vyjmenovaná slova po B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník: III. Datum vytvoření:červen 2012 Šablona:III/2č. materiálu:
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_308_3TR_CJ Autor: Mgr. Lenka Nytrová.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 1 Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_218.
VYJMENOVANÁ SLOVA PO B Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
ZVÍŘATA A JEJICH MLÁĎATA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov AUTOR: Marcela Schmiedhamerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_Vyjmen. slova a stavba slova TEMA: Vyjmenovaná slova - B. ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Markéta Žižková Datum/období: Podzim Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
Název školy: Základní škola Okříšky Autor: Mgr. Ludmila Svobodová Název : VY_32_INOVACE_123 Téma:Vyjmenovaná slova po b Číslo projektu: CZ 1.O7/1.4.00/
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Karolina Pátková Název : VY_32_INOVACE_5B_08_Vyjmenovaná_slova_po_B.
VY_12_INOVACE_01_VYJMENOVANÁ SLOVA PO B být bydlit obyvatel byt příbytek nábytek dobytek obyčej bystrý bylina kobyla býk Přibyslav ZbyněkZbyšekBydžov.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_25.
Český jazyk – Vyjmenovaná slova po B
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
VYJMENOVANÁ SLOVA PRO TŘEŤÁKY S KÁŤOU A PETREM
Vyjmenovaná slova B Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
autor: Mgr. Tereza Mačková ZŠ a MŠ Nedašov
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640 Autor: Mgr. Helena Roflíková Název:VY_32_INOVACE_12_I.Čj5_PŘÍBUZNÁ SLOVA B Téma: Příbuzná.
Tematický celek: Vyjmenovaná slova
Domov - Obce.
Mgr. Romana Koutná, leden 2014, ročník III
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_181_ČJ3
VYJMENOVANÁ SLOVA B Popis hry:
Vyjmenovaná slova po B Mgr. Iveta Vališková
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
„ Z pohádky do pohádky“ Projekt ŠD Medvědi, Pejsci, Zajíčci leden 2012
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2B_06
Prohlédni si pohádku o Karkulce. Pokus se sám povídat podle obrázků
Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor
Vyjmenovaná slova po B Český jazyk 3.
Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_03_PROCVIČOVÁNÍ.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _VYJMENOVANÁ SLOVA
Vyjmenovaná slova po b.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_01
autorská čertovská pohádka
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_25.
-ŠIBENICE- Vyjmenovaná slova po B
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_04_12_vyjmenovaná slova
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Mgr. Pavlína Petrová VY_32_INOVACE_1A_02_VYJMENOVANÁ_SLOVA ČESKÝ JAZYK
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_VYJMENOVANÁ.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

Křížovka

Český jazyk 31.1.2011 3.+4.+5.ročník maminka mé maminky čarodějné byliny nazýváme malá kobyla je pálí ho dobré město v Čechách s y po B polévka z ryb je v bytě máme kdo v bytě bydlí, ten ho kráva, ovce, prase jsou zazvonil zvonec a pohádky je TAJENKA: Napiš alespoň tři zástupce ………………………………………….(tajenka), kteří žijí v naší přírodě:

b a i č k ý l í o y d B ž v r n á t e c Český jazyk 31.1.2011 3.+4.+5.ročník maminka mé maminky b a i č k čarodějné byliny nazýváme ý l í malá kobyla je o y pálí ho dobré d město v Čechách s y po B B ž v polévka z ryb je r v bytě máme n á t e kdo v bytě bydlí, ten ho kráva, ovce, prase jsou zazvonil zvonec a pohádky je c TAJENKA: Napiš alespoň tři zástupce ………………………………………….(tajenka), kteří žijí v naší přírodě: