Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor"— Transkript prezentace:

1 Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, 251 01 Autor
    Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor Mgr. Radana Šimčíková Číslo VY_32_INOVACE_CJ.3.05 Název Vyjmenovaná slova po b: kobyla, býk, Přibyslav Téma hodiny Vyjmenovaná slova po b Předmět Český jazyk Ročník 3. Anotace Vysvětlení významu a použití vyjmenovaných slov a slov příbuzných Datum ověření Druh učebního materiálu Prezentace, pracovní list

2 Vyjmenovaná slova po b kobyla, býk, Přibyslav
kobylka, kobylí mléko, Kobylisy, vesnice Kobylí, kobylka na houslích býček, býčí farma, býkovec, Býkovice přibyslavský Pamatuj! Nejsou ve VS, ale píšeme v nich y javor babyka, Bydžov, Zbyněk, Zbyšek, Zbýšov, Hrabyně, Bykáň i Koně pobízíme bičem.

3 Vyjmenovaná slova po b kobyla, býk, Přibyslav
Co k sobě patří? hbitá farma býčí kobylka nový do Přibyslavi kamarád býk rozzuřený Bydžov výlet Zbyněk Doplň: Naše bab-čka b-dlí v B-střici. B-k musí mít b-telný příb-tek. Zb-šek jede na kob-lce do Kob-lí. B-ky a jalovice řadíme mezi dob-tek. Kob-lisy jsou část Prahy.

4 Vyjmenovaná slova po b kobyla, býk, Přibyslav
Zkontroluj si! hbitá kobylka výlet do Přibyslavi rozzuřený býk kamarád Zbyněk býčí farma Nový Bydžov Naše babička bydlí v Bystřici. Býk musí mít bytelný příbytek. Zbyšek jede na kobylce do Kobylí. Býky a jalovice řadíme mezi dobytek. Kobylisy jsou část Prahy.


Stáhnout ppt "Škola Základní škola Tehov, okres Praha-východ, Tehov 78, Autor"

Podobné prezentace


Reklamy Google