Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
GENESIS.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Fotografie Životopis Videoklipy Kapela Zajímavosti Obsah.
Hadronyche modesta chřestýš trpasličí parazitická forma vlka kalašnikov.
Kladno Tým Realizační tým Jména hráčů Zuzana Škrhová Jindřich Licek
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Luboš „Dědek“ Hnát © 2013 Rockový svět –
Knížka, kterou mám rád. Vytvořil: Daniel Leibner.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
Vývoj populární hudby v letech
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Zpracováno v rámci projektu FM – Education CZ.1.07/1.1.07/ Statutární město Frýdek-Místek Zpracovatel: Mgr. Lada Kročková Základní škola národního.
Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.
Co rádi děláme.
Matematika - 7. ročník Celá čísla - souhrn
Tokio Hotel ÚvodČlenovéFotogalerie. Úvod Tato skupina se nejprve jmenovala Devilish. Potom se jim to přestalo líbit a přejmenovali se na Tokio Hotel!
LOL.
Moje rodina Pracných.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Miley Cyrus.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Jejich Team na koncertech. Hlavní aktéři – herci,tanečníci Poland Tomek Mikusiński V muzikále Jordan Ve volném čase chodí na diskotéky někdy je i DJ!
Daniel Landa.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Tomáš Čečátko Narozen: Místo narození: Hodonín
Moje osoba.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_30_Rock.
PATRIK DĚRGEL Vypracovali: Matěj Hoza, Dominik Mihok, Martin Prošek, Lukáš Cieslar 9.A.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
JAZZ A SWING V ČESKÉ HUDBĚ
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

Jana Páclová 8.A

INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině jejich název znamená dobrý Karel Skupinu tvoří jednovaječná dvojčata a jejich kamarádi Na kontě mají 3 vydané desky + DVD z koncertů 30. března 2008 vystoupí v Praze Nejnovější album se jmenuje Good morning revival

Jana Páclová 8.A JOEL MADDEN Narození Místo narození Waldorf, Maryland (USA) Znamení Ryby V kapele je hlavní zpěvák Chodí s Nicole Richie a mají spolu dceru 6 věcí které má rád: gel na vlasy, holky, sushi, piercing, tetování 3 věci které nesnáší: ranní vstávání, deštivě dny a učitele matematiky

BENJI MADDEN Narození Místo narození Waldorf, Maryland (USA) Znamení Ryby V kapele hraje na kytaru a zpívá Chodil s modelkou Sophií Monk Má rád všechno co se týče punku Nesnáší výšky

Jana Páclová 8.A CHRIS WILSON Narození Místo narození Provo, Utah (USA) Znamení Býk V kapele je bubeník Má rád růžovou barvu, a z jídel vše co je sladké Momentálně v kapele nehraje bubeníci se střídají

Jana Páclová 8.A PAUL THOMAS Narození Místo narození Waldorf, Maryland (USA) Znamení Váhy V kapele hraje na basovou kytaru Má rád Italskou kuchyni a seriál Simpsnovi

BILLY MARTIN Narození Místo narození Annapolis, Maryland (USA) Znamení Blíženec V kapele hraje na kytaru a na klávesy Má rád černou barvu a z jídel sushi a pizzu

Jana Páclová 8.A FOTOGALERIE