Dp mobil Vaše data v ruce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Síťové prvky.
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Co je nového v ZWCAD ? Vývojový tým ZWCAD+.
Měření aktivity Identifikace Rescounter II Responder
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Aplikační a programové vybavení
SOFTWARE operační systémy
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
ZÁKLADNÍ DESKA.
Mac vs. PC. PC Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) - Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) Hardware.
IS V EKONOMICKÝCH SUBJEKTECH Ing. Jiří Šilhán. IS IS – data+lidi+HW, prvky + relace mezi uživateli, které splňují nějaké cílové chování – tak aby byly.
Tuk, Bílkovina, Laktóza, (g/100g, %) Somatické buňky,
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Architektura systému Windows
USB porty a jejich využití
Prostředí pro tvorbu strukturovaných učebních textů Ing. Jiří Přibil Fakulta managementu VŠE Rozvojový grant Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Verze Modul OCENĚNÍ DaMaSk
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
3. Životní cyklus a procesy projektu
Analýza informačního systému
Hromadná korespondence, makro
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Diskové systémy.
Vypracoval: Ondřej Dvorský Třída: VIII.A
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Aplikace pro vedení a kontrolu Příloh č. 2 pro ZZ STAPRO s.r.o. Pernštýnské nám Pardubice
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Selekce a vážení zvířat. Automatická selekce zvířat Autoselect 5000.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Algoritmizace a programování Vývojové diagramy - 03
Aplikační a programové vybavení
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Chov Zvířat
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Tvorba Flash a umístění na web David Sommer. Menu Co je to Flash? Tagy pro vložení na web Sothink SWF Moje tvorba.
Analýza informačního systému. Podrobně zdokumentovaný cílový stav Paramentry spojené s provozem systému – Cena – Přínosy – Náklady a úspory – …
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
identifikačního registru UIR-ADR
Identifikátor materiálu: EU
2. Životní cyklus a procesy projektu
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
BudíkBudík Budík je volně šiřitelný osobní organizér. Slouží pro osobní organizaci času, úkolů, kontaktů, poznámek a obecně údajů uživatele, které uchovává.
Vedoucí bakalářské práce: Ing.Tomáš Duchoslav
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Pě Datum ověření ve výuce: Ročník:7.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Grafická karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/05 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Databáze MS ACCESS 2010.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vlastnosti souborů Jaroslava Černá.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Drahé kovy VY_32_INOVACE_1A_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Harddisk zkratka HDD. Harddisk zkratka HDD je zařízení, které se používá v počítačích a ve spotřební elektronice (MP3 přehrávače, videorekordéry, …)
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
Zvuky domova VY_32_INOVACE_4C_12
Semafor pro chodce VY_32_INOVACE_5A_11
Návod k použití 1 Odstraňte čáry a texty, které nepotřebujete. 2
Transkript prezentace:

dp mobil Vaše data v ruce

Můžete být kdekoliv: Zobrazování a zadávání dat managementu stáda  DPMOBIL Software pro standardní Palm™ organizér Zadávání a zobrazování dat Synchronizace dat s programem DP5 v kanceláři

Zobrazování dat: obecné údaje akce zvířat včetně kalendáře zvířat aktuální data o nádoji, krmení a aktivitě včetně výsledků kontroly užitkovosti výsledky za jednotlivé laktace Zadávání dat: akce pro jednotlivá zvířata zpracování akcí pomocí seznamu akcí nové krmné dávky zápis nových zvířat včetně respondérů nové přiřazení do skupin

Jednoduše přizpůsobitelná výměna dat s DP5

Chcete používat Palm ve stáji? Ano - v zeleném Aquaobalu!

Pro DPMOBIL jsou použitelné: všechny Palmy ™ od verze III a kompatibilní jako: IBM MEMOPAD Handspring VISOR SYMBOL TRG Dodávka Palmu obsahuje: Software a hardware pro propojení s PC

Jaké jiné výrobky ještě existují?

Na trhu se vyskytují různé koncepty

Koncepty decentralizovaného zpracování dat

Palm software pro producenty mléka: Programy agro PALM, např.: Palm GREX nebo Palm GENOM Lacos (D) PalmGENOM Lacos (D) Garbo sur Palm APC (F) Afipalm (Kuh) Afi Palm (IS) CowPad Livestock Software (NZ) Stockeeper Companion Herd Pro (US) Pocket Dairy PCDart (US) A jiné ....

Charakteristika software AFI Palm Doposud bylo možné vidět jen v anglické verzi Nepodporuje barvy Pro náhled jsou k dispozici jen základní data Při zadávání akcí u plánovaných zvířat nejsou možná žádná přednastavení Snad umožňuje i zadávání BCS, hmotnosti, kvalitativních prvků mléka ??? Nedostatečné propojující vazby mezi zadáváním dat a prohlížením dat Ve spojení s AFI Palmem se často používají Palmy od firmy Symbol (odolné nárazu a vodě, ale cena 1100€)

Vyjádření těch, co Dpmobil testovali Testující A Právě jsem dostal nejnovější data od ČMSCH a tyto jsem nahrál do DP5 a Palmu. Jsem skutečně fascinovaný, jak bezproblémově a hladce to všechno funguje. Od posledního zálohování nedošlo při synchronizaci k žádnému přerušení. Vůbec nelituji toho, že jsem si Palm pořídil. …… Bez nadsázky řečeno jsem z této techniky nadšený. S Palmem je třeba se ve stáji a především v dojírně naučit pracovat, ale to se v krátké době zvládne. Je výborné, že je možné v přístroji, běžně dostupném v prodeji, využívat takové množství speciálních funkcí.

Vyjádření těch, co Dpmobil testovali Testující B Od soboty mám Palm Platinum – velmi hezký přístroj. Synchronizace trvá asi 2 minuty, spuštění Dpmobil asi 6 sekund (470 K paměti obsazeno daty, volných je ještě 7366 K). Prohlížení dat je uděláno velmi dobře.   Testující C Masky jsou přehledné a dobře čitelné. Velmi dobře je udělaný výběr zvířat, jakož i listování v datových sadách.