ZŠ Staré Město Petra Šáchová 2012/2013. … jsme na začátku … 6.A, 6.B, 6.C, 6.D.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život na dolním toku Moravy 2. setkání tentokrát ve Vedrovicích nedaleko Moravského Krumlova.
Advertisements

Cirkusácký den začínáme hodnotit...
Edison na operaci očí v ČR 2009
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
RODINA Maminka a tatínek jsou mí rodiče.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
VY_32_INOVACE_12_ Čtení slov s porozuměním 1 (SADA ČÍSLO 1)
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Školní výlet Praha Ukážeme si, co všechno jsme v Praze viděli :)
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 20 S PŘECHODEM DESÍTKY
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
WORLD AROUND US SVĚT KOLEM NÁS. Projekt: Christmas cards Cíl projektu: Každý žák vyrobí vánoční přání pro svého kamaráda v partnerské zemi. Žáci z Francie.
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
Rekonstrukce školní jídelny
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Sešlápni, ušetříš! Matematicko-fyzikální úkol Pro 1. stupeň.
Projekt COMENIUS: Volkstraditionen unserer Region und ihr Einfluss auf die Gegenwart Virtuelle Galerie BRD AHOL – Střední odborná škola Ostrava – Vítkovice.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Zdroj obrazového materiálu
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Byl jsi tam? 1. Byl jsi tam, když byl křižován můj Pán? 2x
Perníková chaloupka aneb
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Obchodní dopisy.
Matematika – 2. ročník ZŠ „Slovní úlohy vážně i nevážně“
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Vánoční besídka v 1. B.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu Provozuje Národní.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
 Poslání sociální služby Chráněné bydlení VH, p.s.s.  Cíle služby  Cílová skupina uživatelů  Objekty Chráněného bydlení VH, p.s.s.  Poslání sociální.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Závěrečná besídka Loučení se školním rokem. Nejprve úvodní slovo paní učitelky.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
MARIAN ANDRÝSEK 2015/2016 ZŠ. STARÉ MĚSTO. V jakém období jezdíte na dovolenou? Jaro: 4 Léto: 15 Podzim: 9 Zima: 12 Celkem zodpovědělo 40 lidí. OBDOBÍČETNOSTRELATIVNÍ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Celá rodina bydlí v rodinném domě Celá rodina bydlí v rodinném domě. Jelikož bydlí na vesnici a musejí často dojíždět do města, vlastní auto.
Psaní pohlednice VY_32_INOVACE_1B_17
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B.
Omar Zainab Ali.
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Valentýna Szybakowská
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
DOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Naše 7 Třída.
VE MĚSTĚ Popiš, co vidíš na následujícím obrázku.
zpracovaný v rámci projektu
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Transkript prezentace:

ZŠ Staré Město Petra Šáchová 2012/2013

… jsme na začátku … 6.A, 6.B, 6.C, 6.D

Partnerské školy 1. Balle Friskole, Bredsten, Denmark

Naši přátelé z Dánska

… takto prezentují svoji školu (1.projekt)

2. Kubilay Ílkokulu, Ílkadim/Samsun, Turkiye

A teď naši přátelé z Turecka…

…prezentující svoji školu takto…

… a takto jsme prezentovali naši školu my (jen pracovní verze)

… mezitím jsme si několikrát vyměnili dopisy o nás samotných a snažili se potěšit své přátele vlastnoručně zhotovenými přáníčky k Vánocům… (lituji, tentokrát bez fotodokumentace )

2. projekt Život ve městě a na vesnici … zpracován formou videozáznamu Děti svým přátelům popisovali v osobních dopisech, kde bydlí a čím je jejich dům vybaven.

Zpracování projektu z partnerských škol jsme se v tomto školním roce nedočkali. Paní učitelka z Dánska opustila školu a její turecká kolegyně utrpěla velmi vážný úraz … Školní rok se chýlil ke konci. Popřáli jsme v dopisech dětem z Dánska i Turecka pěkné prázdniny a rozutekli se si je sami užít…