LARPové kostýmy a doplňky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

LARP.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Počítačová grafika - úvod
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Výroba kuchyňské chňapky Procvičení ručního a strojového šití.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Aktualizace od „Nestačí vědění, vědění se musí použít.“ J. W. Goethe.
Taurea v číslech ( a nekončíme!)  10 let  11 zorganizovaných akcí (8 světů, 3 themy, 1 bitva)  4 „nezorganizované“ akce ;)  2 plánované akce.
Krejčovství.
FRAKTÁLY JSOU MNOŽINY JEJICHŽ GEOMETRICKÝ MOTIV SE OPAKUJE V ZÁKLADNÍM TĚLESE AŽ DO NEKONEČNA. (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Mastičkář.
MUZEUM A KNIHAŘSKÁ DÍLNA JENDY RAJMANA ROŽĎALOVICE ROŽĎALOVICE – MALÁ OBEC NA POMEZÍ STŘEDNÍCH A VÝCHODNÍCH ČECH DVOUVĚŽOVÝ KOSTEL ZÁMEK.
Je kolektivní halový sport…
VY_32_INOVACE_CHK4_5760ŠAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Vymírání a přežívání druhů
Svět kolem nás.
Nebezpečí na Internetu
Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo.
J.R.R. Tolkien Berenika Králíková. John Ronald Reuel Tolkien 1892 – 1973 narodil se v Africe, ale žil v Anglii studoval klasickou angličtinu a literaturu.
Prof. RNDr. Koudy Miller, DrSc. University of Ancorage, Alaska, US MYTICKÉ ARTEGAKTY: KNIHA MRTVÝCH MYTIC ARTEFACTS: BOOK OF DEATH.
Agrese v počítačovém světě Autor: David Provazník.
DOBRODRUŽNÁ LITERATURA
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
FANTASTICKÁ LITERATURA
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Carlo Goldoni Anna Bartošová, C1B
Connecting Sentences with který Connect the following sentences with který. Remember to put který into the appropriate number and case. Vzor: Viděl jsem.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
John Ronald Reuel Tolkien
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L4 z webové stránky Napíšeme na tabuli!
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_389_Počítačové sítě AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry:Naše obec.
Tvorba dokumentů.
On-line Hry Hana Smolanová.
Napětí v literatuře.
Pán prstenů: Symbolika Ježíšova příběhu?
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
LÁTKY A TĚLESA.
ZŠ Nová Ves Soutěžní družstvo: hoši
Svět kolem nás. Tělesa a látky Všechny předměty, které kolem sebe pozorujeme, jsou fyzikální tělesa (stůl, židle, tabule, počítač, dům, automobil, Země,
Dagmar Weisbauerová Co je to MMORPG?  Massive(ly)-Multiplayer Online Role- Playing Game  Neboli :Hromadná Online hra na hrdiny  Po č íta č.
Svět kolem nás. Tělesa a látky Všechny předměty, které kolem sebe pozorujeme, jsou fyzikální tělesa (stůl, židle, tabule, počítač, dům, automobil, Země,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová LITERÁRNÍ STYLY.
Drazí rodiče, letošní skautský tábor na Slezské Hartě plánujeme ve vikingském stylu. V tomto duchu se ponese celý tábor i táborová hra. Rádi bychom vás.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_20_Fantastická literatura-opakování TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU:1.07/1.4.00/
LÁTKY A TĚLESA © Mgr. Petra Vojtěšková, Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Výběr z tvorby Viktora Hartmanna….   Spojit dnes všechny části hudebních „Obrázků z výstavy“ s původními kresbami a malbami Viktora Hartmanna je prakticky.
 Říká se jim též USB klíč, hovorově flashka  Používají se jako náhrada diskety  Podoba klíčenky, vybaveny pamětí typu flash  Data se nahrávají přes.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_15 Český jazyk a literatura – Příběh, který nikdy.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_John Ronald Reuel Tolkien TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU:
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková LEGENDA Narodil se v r Byl z rodu Slavníkovců. V r. 982 se.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Lenka Lehká Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_III.PR7 Vytvořeno:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Jaroslava Lioliasová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_LIDOVÁ_SLOVESNOST TEMA: Světová literatura pro.
Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
INSPIRAČNÍ ZDROJE KNIHY A ČASOPISY.
Moje škola Tereza Nehybová.
Člověk tohoto století Tematická oblast
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Tělesa a látky NÁZEV ŠKOLY
Textilní a oděvní materiály
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Transkript prezentace:

LARPové kostýmy a doplňky

Fantasy kostýmy - předlohu dělají počítačové hry (World of Warcraft) či knihy (Pán Prstenů) původně se jedná o inspiraci středověkem (kostýmy v Tolkienovském světě) materiál je různý, šití kostýmů převážně na stroji na motivy „fantasy“ je většina LARPů, vyskytují se zde čarodějové či jiné nereálné postavy a zviřátka

Fantasy kostýmy

„Postapo“ kostýmy Jedná se o kostýmy takzvaného „postapokalyptického světa“ – tedy našeho reálného světa, který je ovšem po nějaké katastrofě globálního rozměru kostýmy jsou dělané z oblečení, které je přizpůsobeno podmínkám pro přežití, vyskytují se převážně materiály jako plast, guma atd.

„Postapo“ kostýmy

Historické kostýmy Kostýmy dělané podle historické předlohy, liší se v ušití a věrohodnosti - kostým může jen vypadat jako historický, ale může být z dobových látek, ušitý na šicím stroji, nebo může být ušitý z ručně dělané vlny či lnu kostěnou jehlou - tyto kostýmy se mohou i ručně barvit přírodními látkami

Historické kostýmy

Děkuji za pozornost