Výuka anglického jazyka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zeměpis na našem gymnáziu
Advertisements

Výuka anglického jazyka a pobyty v zahraničí
Základy Společenských Věd
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Výuka angličtiny na naší škole
 Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz.
Výtvarná výchova na Gymnázium Jablonec Anna Barborová septima.
Výuka českého jazyka na naší škole.
Český jazyk NA GYMNÁZIU U BALVANU Jindra Zieglerová Septima Leden 2011.
Český jazyk a literatura
Výuka na gymnáziu U Balvanu
Petr Blažek, Septima, prosinec 09
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Didaktická média v dějepisném vyučování
Český jazyk na gymnáziu U Balvanu. Nižší gymnázium Jsou stejné jako druhého stupně základní školy→ procvičování základních slohových útvarů a pomocí nejrůznějších.
Obchodní akademie, Česká Lípa, náměstí Osvobození 422, příspěvková organizace
Školství ve 2. pol. 17. st. a počátku 18. st.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.

PROJEKT 5.ročník - anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Téma: Rok – měsíce – dny.
VÝUKA CIZÍCH JAZYKŮ A VÝMĚNNÉ POBYTY- FRANCOUZŠTINA
NewTime Languages Karolína Soukupová. O nás  zaměstnáváme zkušené lektory a několik rodilých mluvčích,  lekce jsou cenově přijatelné,  v učebnách se.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Knihovna střední průmyslové školy chemické Stav knihovny Masarykovy střední školy chemické v Praze 1 Umístění Umístění: větší kabinet (českého jazyka)
Gymnázium Horní Počenice
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Masarykovo gymnázium Vsetín
3. ročník, studijní obory SOU Mgr. Smékalová Dagmar „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Maturanti  Představení  Informace, formuláře, smlouvy  Stmelovací pobyt  1.9. – co nás čeká a nemine….  Harmonogram školního roku  Výuka jazyků.
z Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Petra Pilková Název šablonyIII/2.
„Je to hezký umět česky!“ Čeština v německých projektech
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
EU peníze školám II.Cizí jazyky Koordinátor: Věra Křížová akreditace - DVPP ze
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity Tamara Váňová, Jitka Kazelleová 1 Praha, 2013.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Co s sebou přinesl a odnesl Školní vzdělávací program Gymnázium Rokycany Ing. Drahomíra Rancová - koordinátor.
Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary EU peníze středním školám Projekt MODERNÍ ŠKOLA Operační program Vzdělávání.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
z Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Petra Pilková Název šablony.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Veronika Hrubá Velká Británie, Birmingham-Solihull,
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Projekt ERASMUS
Vzdělávací aktivity ÚSTR
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Výuka anglického jazyka a výměnné zájezdy a kurzy Jitka Burdová, septima březen 2012

Obsah prezentace Intenzivní kurz angličtiny Výuka na škole Učitelé Učební plány Učebny Učebna č.5 Učebna č. 17 Pomůcky Učebnice Bridge Výměnné zájezdy, kurzy Intenzivní kurz angličtiny Výměna se studenty z Itálie Zájezdy Skotsko

Učitelé Jana Hrbatschová Veronika N. Švarcrová Hana Palkovičová

Učitelé Doubrava Pavlatová Věra Lanková Alasteir S. Edwards Timothy Rogers

Učební plány V primě se studenti učí angličtině 4 krát týdně, od sekundy se počet hodin snižuje na tři týdně. V kvintě (1. ročník) se navyšuje zpět na 4 hodiny týdně a od sexty (2. ročník) již opět 3 krát týdně. V posledních dvou ročnících se studenti mohou přihlásit na anglickou konverzaci, ta probíhá 1 týdně 2 hodiny.

Učebny Třídy jsou vybaveny slovníky, se kterými studenti pracují při mnoha příležitostech, ale také magnetofony nebo televizí s DVD přehrávačem. Nalezneme zde ale i různé anglicky psané tituly, které si po domluvě s vyučujícím mohou studenti zapůjčit.

Učebny Učebna č. 5

Učebny Učebna č. 17

Pomůcky Učebnice – studenti se učí podle série knih New Matrix. Studenti dosáhnou až posledního dílu - upper-intermediate. K textbookům se používají pracovní sešity, ve kterých je spousta cvičení k daným lekcím z učebnice. V primě a sekundě se studenti učí podle série učebnic Friends.

Pomůcky Bridge je výukový měsíčník, který vychází v průběhu školního roku. Součástí časopisu jsou přílohy jako CD, DVD, výukové mapy a další pomůcky. Jednou ročně vychází maturitní speciál, ve kterém si studenti mohou vyzkoušet nižší i vyšší obtížnost státní maturity z anglického jazyka.

Intenzivní kurz angličtiny Každý rok se pro septimu a 3. ročník organizuje Intenzivní kurz angličtiny, který trvá týden a koná se ve škole. Ze zahraničí jsou pozváni native speakers. Studenti si volí, zda chtějí být pouze s rodilými mluvčími, či s učiteli. Ale i ve skupině s učiteli se studenti setkají s rodilými mluvčími.

Výměna se studenty z Itálie Jednou ročně se studenti vyššího gymnázia vydají na výměnný pobyt do Itálie. Zde stráví týden v italské rodině, poznají kulturu, památky a odvezou si spoustu zážitků. Za půl roku na týden přijedou italští studenti a jsou ubytováni u studentů doma. Partnerskou školou v Itálii je Olevano Romano.

Výměna se studenty z Itálie Koloseum Forum Romanum socha Davida

Zájezdy Čas od času se také vyjede někam jinam. Někdy do Londýna a Paříže, jindy se cestuje za krásami Skotska a nebo si prohlédneme část Anglie, nejen hlavní město. Učitelé se snaží vymyslet a zorganizovat každý zájezd do jiné oblasti.

Zájezdy → Skotsko

Děkuji za pozornost!