Doučování Bc. Jiří Švec www.jorges.cz. Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
Bc. Jiří Švec 03_Materiál Bc. Jiří Švec
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
DPH Vypočítej sazbu DPH.
Věrnostní program.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
specialista na firemní květinový servis
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.

Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola
Název: Access - vytvoření tabulky Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie - (Obchodní.
Název: Access – formulář v návrhovém zobrazení Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Název: Access - d otaz – výpočet doby z pole s datovým typem Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační.
Název: Access – objekt „OLE“ v tabulce Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie -
Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Název: Access – moduly - Microsoft Visual Basic Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Název: Access – relace mezi tabulkami Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie -
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
Digitální učební materiál
Studijní obor: Sociální činnost
Daňové odpisy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
k přijímacímu řízení pro školní rok
VOLBA POVOLÁNÍ VÁŠ PRŮVODCE.
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý majetek - kapacita Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Půjčování čteček jako služba knihovny Mgr. Ilona Trtíková Ústřední knihovna ČVUT Seminář E-knihy
(pravidelné mnohostěny)
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Náležitosti dokladů.
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
V zaměstnání I. Petr Machala. zajdete na personální oddělení podepíšete pracovní smlouvu seznámíte se s pracovním řádem Víte co následuje po úspěšném.
Společné zdanění manželů Počínaje rokem 2005 byl do ZDP zaveden nový § 13a, který umožňuje manželům vyživujícím alespoň jedno dítě žijící s nimi v domácnosti,
EndNoteWeb a ResearcherID – užitečné nástroje Web Of Science
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUM VY_32_INOVACE_E21.05 Ročník 2.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Nabídka DVD/CD - CENÍK. Komplet 1 / 2.000,-Kč Komplet 2 / 600,-Kč.
Informace k přijímacímu řízení na střední školy
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Transkript prezentace:

Doučování Bc. Jiří Švec

Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol

Doučování Osobně u klienta Přes internet (pomocí komunikátoru ICQ nebo Skype) Prezentace k jednotlivým druhům účetních případů

Doučování - osobně Na místě určeném klientem v Praze a okolí (individuálně lze domluvit i vzdálenější místo) Dle zvyklostí učiva klienta Použití vlastních materiálů k doučované látce i materiálů klienta Cena dle dnů (pracovní dny, víkend+svátky) a počtu hodin

Doučování – internet ICQ: jirkasvecik Skype: jirkasvecik Možno bez objednání Prakticky kdykoliv, pokud nejsem u klienta na osobním doučování Veřejné hodiny – jistota, kdy jsem k dispozici – v tento čas nelze doučovat osobně Ceny dle počtu předplacených konzultací či délky předplaceného období Lze i bez objednání termínů První dvě konzultace během 7 dní lze vyzkoušet zdarma

Doučování - prezentace Prezentace o příslušném účetním problému vhodné jako doplněk k domácí přípravě do školy Názorné vysvětlení dané účetní situace Na vyzkoušení několik prezentací k volnému stažení Ostatní za stanovený poplatek v řádech desetikorun Dle volby doučovatele možné použití i při výuce – osobní či přes internet - nenárokové Prezentace pro matematiku budu také připravovat, později. V případě velkého zájmu nevylučuji souběžné přípravy prezentací pro oba předměty.

Doučování - ceník Individuální doučování Všední den300 Kč / hod Víkend, státní svátky400 Kč / hod 2 – 3 osoby1,8 x sazba / hod za všechny 4 – 5 osob2,5 x sazba / hod za všechny 6 a více osob3,0 x sazba / hod pro všechny + 0,3 x sazba / hod za každého dalšího Jsou k dispozici výhodné cenové balíčky: Svatý týden – intenzivní individuálního doučování – slevy oproti základním cenám 20 – 33 %

Doučování - ceník Doučování přes internet Časové období První dvě konzultace během 7 dní zkušebněZDARMA 14 dní500 Kč 28 dní800 Kč 50 dní1 200 Kč Počet předplacených konzultací První dvě konzultace během 7 dní zkušebněZDARMA 1 konzultace40 Kč 3 konzultace100 Kč 5 konzultací140 Kč 10 konzultací200 Kč

Doučování - prezentace Cena prezentací se pohybuje mezi 80 a 120 Kč za jednu prezentaci. Seznam prezentací s ceníkem je na internetových stránkách Cena se hradí předem. Prezentace je klientovi dostupná následně ke stažení na stránkách, klient obdrží heslo k otevření. V ceně je obsažen bonus 2 dnů doučování přes internet zdarma pro účely případného dovysvětlení a zvýhodnění oproti počítačovému pirátství. Tyto dny jsou k dispozici do 14 dnů od vyvěšení prezentace. Při nákupu více prezentací je ve stejné lhůtě k dispozice násobek volných dnů. Na jednou lze pořídit nejvýše 5 prezentací, další až po uplynutí lhůty pro dovysvětlování. Vybrané prezentace jsou trvale poskytovány zdarma – k vyzkoušení služby. V případě zakoupení kompletu prezentací vyrobených v roce 2008 další případné prezentace má právo klient pořídit za poloviční cenu, tedy 40 – 60 Kč / prezentaci

Doučování účetnictví Více informací naleznete na: ◦ V případě jakýchkoliv dotazů jsem Vám k dispozici na následujících kontaktech: ◦ ◦ ICQ: jirkasvecik ◦ Skype: jirkasvecik ◦ SMS: