Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Advertisements

6. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
9. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Obálka Výroční zpráva 2012 Česká inovace o.p.s logo.
Architektonická soutěž
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Český jazyk 3.třída Ostrov pokladů-Jiří Žáček- práce s textem
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
motto: Ruština je v kurzu
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice Apalucha ’06 Jizerské hory - Kryštofovo údolí června 2006.
7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
5. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
Prezentace pro učitele jazyků Slovníky na www Slovník Verdict FREE PC Translator Vypracoval: Oldřich Sedláček Základní škola Moravské Budějovice, Havlíčkova.
[International Design Award 2013]
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
…web sem, web tam… neoficiální soutěž o nejlepší web okresu Hradec Králové Knihovna města Hradce Králové Kateřina Hubertová.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2012 Podyjí, června 2012.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
ČÁSTICE Název a adresa školy
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice Apalucha 2007 Pálavské (Pavlovské) vrchy - Mikulov června 2007.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
4. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
POŘÁDÁ 27.BŘEZNA SE V MORAVSKÉ TŘEBOVÉ SEŠLA POROTA, ABY ROZHODLA O VÍTĚZÍCH SOUTĚŽE ČLENOVÉ POROTY: ČLENOVÉ POROTY: Mgr. PETR VÁGNER – ředitel.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Krajský Soud
S sebou: pomůcky k výrobě sněhuláka:
7. ROČNÍK HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
Autor: Mgr. Radana Marelová
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Podpora regionálních projektů
VY_22_INOVACE_07 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Pens and pencils. School třída únor 2011 Mgr. Kateřina Šujanová.
Ekotým.
PROFESIONÁL BOZP Bc. Michal Bystrianský
Marie Rottrová
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Ještěd F Kleci studentská soutěž na fakultě umění a architektury
FIRE DANCE 2018.
FIRE DANCE 2019.
Infokanál obce Vigantice
Třídní schůzky – 4.C.
Transkript prezentace:

Výsledky únorového kola

Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění předáme.

Prohlédněte si prosím vítězný projekt a nechte se jím inspirovat do dalšího kola.

Zvláštní cenu pak udělujeme Emmě Bískové ze 4.A za originální zpracování daného projektu formou výšivky.

Porota se rozhodla udělit ještě jedno ocenění za vytvoření souvislého anglického textu. Tento projekt zpracoval žák 5. třídy David Doležel. Všechny projekty můžete vidět na nástěnce 2. stupně (1. poschodí). Děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili. Téma pro březnové kolo naší soutěže je My School. Své projekty můžete odevzdávat do úterý