Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Advertisements

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Mobilní služby a reklama
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Využití potenciálu mobilního kanálu
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Propagace a reklama na facebooku
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
… najdu tam, co neznám !.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Marketingový potenciál sociálních sítí pro e-shopy Filip Huněk Jsou sociální sítě vhodným nástrojem marketingu pro e-shopy?
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
C3 - Vodafone Confidential Classified on: Printed on: Vodafone + Seznam.cz: Mobilní internet a mobilní reklama 8. října 2009 Tomáš.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
S námi máte informační předstih!
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Trendy na internetu aneb co právě frčí Václav Fořt WEBMINT s.r.o.
Význam informací v podnikání
Představujeme službu Samepage
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Internetový obchod s tváří Setkání s Pavlem Zendulkou ze společnosti Armed Store s.r.o. Případová studie Armed Store1.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Efektivní internetový marketing David Špinar, H1.cz s.r.o.
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
Reklamní textil jako marketingový nástroj Reklama účinnější listopad 2007 Pavel Melek, Adoco s.r.o. www. REKLAMNI-TEXTIL.cz.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Propagace Monika Ferdová, Radka Hejzlarová,
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Jak přenést svět na display
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Nové funkce v novém Skliku
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Média v ČR Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Klára Masařová Název šablonyIII/2.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
1 Základy marketingového výzkumu Online marketing.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
VÝZKUM A INTERNET Internet Advertising Conference Vít Smékal, OMG
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
PPC reklama pro B2B firmy Ing. Jana Žujová PPC specialist.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Behaviorální cílení v kostce Petr Dobroslávek. Značka chce znát své zákazníky. Nic nového. Marketing potřebuje znát svou CS. Nic nového. Internet je část.
On-line marketing a jeho možnosti Co uvidíte?  Význam on-line marketingu  Celkový pohled na internet  Sociální sítě  Vychytávky na internetu.
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
Tribuna českého obchodu TZB
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
Atraktivní zaměstnavatel
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve spolupráci s firmou Brandz Friendz také ŘEŠENÍ PRO FIREMNÍ PREZENTACI NA FACEBOOKU

Facebook – jedinečná příležitost je zde více než uživatelů po celém světě téměř uživatelů v ČR! více než uživatelů v ČR jsou starší 18ti let

Představte i svoji firmu pozitivně Každý tam chce být

Balíček služeb na FB zahrnuje Založení a grafickou úpravu Vaší Facebookové stránky (garantujeme dodržení všech pravidel FB). Převedení Vašeho e-shopu do záložky na Vaší Facebookovou stránku. PPC reklama pro podporu Vaší stránky a e-shopu na Facebooku. Zvýhodněná možnost soutěže na jeden týden na FB stránce „Máme rádi soutěže !

Grafická úprava FB stránky Příklad: stránka na Facebooku ve vánoční grafice

Převedení e-shopu do záložky na FB Produkty z Vašeho e-shopu jsou zobrazené ve speciální záložce na Facebooku Aktualizace - automatický update proběhne při každé změně u zboží v e-shopu na internetových stránkách

PPC reklama na podporu řešení na FB

Soutěž přitahuje fanoušky Zvýhodněná možnost soutěže na jeden týden na FB stránce „Máme rádi soutěže!“ Soutěže hrají lidé po celém světě. Chtějí vyhrávat a tak hrají opakovaně a často. S výhrou se chlubí a tak spouštějí virální efekt. Přivádí do soutěží své přátele. Baví se. Soutěže jsou efektivní a úspěšné

FB stránka Máme rádi soutěže Soutěž je založená na jednoduché kvízové otázce a možnosti tří odpovědí A,B,C. Do soutěže je možné vstoupit po potvrzení „fanouškovství“ Vaší stránky na Facebooku. Je zde příležitost pro sběr dalších dat ( , věk, pohlaví, místo bydliště, zájem) Databázi je pak možno využít pro marketing, např. pro zasílání direct mailů nebo newsletterů (5 Kč/ks)

FB stránka Máme rádi soutěže Tímto typem aktivity rozšíříte svou komunitu na Facebooku. Odlišíte se od konkurence jako značka, která baví. Výherci se stanou „obhájci“ Vaší značky nebo shopu na Facebooku. Hráči k Vám přivedou další fanoušky a hráče. Soutěž může být jednorázová nebo jí můžete opakovat ve Vámi zvoleném období

Ceny a kalkulace služeb Založení a grafická úprava Vaší Facebookové stránky Kč + DPH Převedení Vašeho e-shopu do záložky na Vaší Facebookovou stránku Kč + DPH PPC reklama pro podporu Vaší stránky a e-shopu na Facebooku s cenou max. 15,- Kč/ click (doporučený objem Kč, garance 667 kliků) Soutěž v rámci stránky Máme rádi soutěže na Facebooku Kč + DPH za týden soutěže Zvýhodněná možnost založení stránky za 3000 Kč (pouze v případě objednávky min. dvou dalších služeb z celého balíčku všech čtyř výše uvedených služeb, tj. celkem Kč + DPH)

Best Online Media Posilte svoji značku a rozjeďte to s reklamou na Facebooku! S námi proplujete úskalími IT světa snadno a v pohodě Best Online media team