“Odpověď na Vaše světelné potřeby” “HELIOS LAMPY” od LTI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavba patentových nároků (b) Topné těleso pro pračku
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Osvětlení pro náročná průmyslová prostředí
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
Prémiová automatická objednávka
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Valná hromada APK – Zlín – 19. / 20. května 2009 Valná hromada asociace provozovatelů kin.
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
Cinema City International: Organizace PR aktivit ve filmovém průmyslu
Vývoj SME segmentu a jeho exportní parametry Ivan Čopák Ř editel pro firemní sektory a nové obchodní příležitosti GE Money Bank.
The Fun Theory Tomas Kutej, Account Manager.
PRÁCE S KATALOGEM Kódy a jejich význam. -typ korpusu s typem elektrické výzbroje Příklad: 1201 – svítidlo H 152 osazené dvěma 15W úspornými zářivkami.
PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ ZOBRAZOVACÍ JEDNOTKY DATAPROJEKTORY – parametry
Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.
Milovy DRIVES 2012 MOTORY VELKÝCH VÝKONŮ.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ Vyhodnocení.
FOTOVOLTAICKÉ HYBRIDNÍ MODULY
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Hliníkový fasádní systém COTTA
Inovace procesu kontinuálního zlepšování
Info k nové směrnici EuP o osvětlení domácností Havells Sylvania Březen 2009.
Systémy řízení v reálném čase – nezbytná podpora obchodování
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
Společnost ELKO EP, s.r.o. se od začátku roku 2009 stala
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Ing. Jiří Štochl, technický ředitel, TEDOM-VKS s.r.o
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_058 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Digitální videokamery
Elektrotechnika Přenosová technika
Dodávka chladu v teplárenských provozech XXIII. seminář energetiků
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Cisco Confidential © 2010 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Cisco Services Zbynek Pakandl / / comm
Úvod do používání digitálního fotoaparátu
Produktová prezentace AC 75
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Ekonomické aspekty fotovoltaiky A5M13FVS-12. Ekonomické hodnocení PV systémů Cena elektřiny vyrobená nějakým systémem (např. fotovoltaickým) se obvykle.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
Technika a technické vzdělávání Dalibor Valenta
Projektory DLP Tento projektor využívá technologii mikroskopických zrcátek (čip DMD – Digital Micromirror Device, který obsahuje tisíce zrcátek mikroskopických.
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
PATICOVÁ RELÉ Přehled 2007.
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT 1 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
© 2006 Autodesk Trends Affecting the Manufacturing Industry Trendy a vize strojírenství Víťa Štrouf Channel Sales Manager Manufacturing Solution, CHS.
Energie budoucnosti: suchá fermentace
10.listopadu 2003ČEA, Ing.Josef Bubeník Zákon o podpoře výroby elektřiny a tepelné energie z obnovitelných zdrojů energie.
ŘETĚZY VAMBERK.
Projekt osvětlovací soustavy Zásady zpracování. 1. Detailní popis využití vybraného prostoru Zvolení alespoň 5 různých prostor z hlediska vykonávaných.
MUNI-PAK TM Czech. © 2008 All rights reserved to Johnson Screens (Europe) Pty Ltd. No information contained in the presentation is allowed to be copied.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
LASER vs. INK JET: úskalí použití technologií na různých materiálech
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Produktová strategie a proces inovace ve společnosti Mironet.cz a. s.
Hardware číslicové techniky
Multiplex Základní odlišnosti techniky a způsobu promítaní v jednosálových kinech od techniky v multikinech.
LCD monitor Nikola Kodetová\1.L.
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Metodický postup práce
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Transkript prezentace:

“Odpověď na Vaše světelné potřeby” “HELIOS LAMPY” od LTI

Specialní použití LTI lamp Osvětlení startovní rampy pro Space Shuttle - Florida Slavnostní otevření Olympijských her 2002 Ground Zero 9-11 památník New York city HledáčkyTištěné spoje Osvetlení podia Tower of Light: Ground ZeroOperace LTI vyrábí vysoce kvalitní světelné zdroje pro specifické použití a pro použití při speciálních príležitostech

Výrobky Speciální světelné zdroje od LTI pro použití v těchto oblastech: Xenon –Kina –Video projekce-Kino projekce –Zábavní průmysl –Filmové produkce –Sky Tracker –Search Lights –Sluneční imitace Mercury Xenon –Fotografické expoze Keramické lampy –Zdravotnictví

Towers of Light-New York City Ground Zero-památník na 9-11

Proč může být LTI na vrcholu v designu xenonových lamp? Zaměstnanci LTI se podíleli na mnoha významných událostech v zabavním průmyslu jako například: Uvedení HS lamp na trhUvedení HS lamp na trh Obdržení Academy Award za design lampových skříní pro xenonové lampyObdržení Academy Award za design lampových skříní pro xenonové lampy Automatické kino (Continuous Automated Theater-CAT)Automatické kino (Continuous Automated Theater-CAT) Práce na prvním digitalním zvuku pro kina (CDS Cinema Digital Sound)Práce na prvním digitalním zvuku pro kina (CDS Cinema Digital Sound) Výroba první svislé lampové skříněVýroba první svislé lampové skříně První vylepšení designu xenonových lamp za 30 let A teď...

“HELIOS” Nová série xenonových lamp od LTI –Helios lampy mají menší vzdálenost mezi elektrodami než standartní lampy a větší vnitřní tlak –Velmi jednoduchá výměna Helios lampy jsou vyrobeny tak, aby je bylo možné bez jakýchkoli úprav lampové skříně vyměnit za standartní xenonové lampy v různých promítacích přístrojích, například Kinoton, Meopta, Cinemechanica a IMAX (70mm) –Až o 30% více svítivosti na plátně Jednoduchá výměna bez jakýchkoliv změn a nákladů. –Není potřeba specialní technika nebo nářadí Lampy vyžadují pouze standartní nastavení Není potřeba měnit optiku k dosažení větší svítivosti na plátně –2,3, a 4,2kW lampy jsou nabízeny v mnoha provedeních, například H, HS & HTP a jsou použitelné pro mnoho druhů lampových skříní Základní informace:

Výhody při použití Helios lamp … Umožňuje splnění přísných požadavků SMPTE(Společnost filmových a televizních inženýrů) na hodnoty svítivosti na plátnech Lampy umožňují splnit 16 Foot-Lambert požadavek na svítivost určené filmovým průmyslem Vylepšená uniformita (rovnoměrnost) světla splňuje požadavky SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers) Jasnější obraz High definition kvalita obrazu Sytější barvy Vylepšené zaostření Není potřeba zdokonalovat současné zařízení Menší spotřeba elektrické energie 4200W lampy mají téměř stejné Foot-Lambert hodnoty jako 6 a 7KW lampy 2KW lampy mají téměř stejné Foot-Lambert hodnoty jako 3KW lampy 3KW lampy mají stejné nebo lepší Foot-Lambert hodnoty jako 4KW lampy Nižší požadavky na klimatizaci Nižší cena lamp při vyšších hodnotách Foot-Lambert Nižší provozní cena

Světelné hodnoty naměřené na plátnech Na následujících 5-ti stránkách jsou uvedeny a porovnány hodnoty svítivosti (lumeny) naměřené na plátnech při použití lamp Helios a standartních lamp (stejného výkonu v kW), ve flat a scope nastavení

Nové xenonové lampy Helios od LTI Běžné zvýšení: o 30% více světla než u standartních lamp!

Co naši zákazníci říkají o našich nových Helios lampách? Lampy Helios dodávají “screening room” kvalitu světla – jasnější obraz, sytější barvy a překvapují moje zákazníky. Tyto lampy mi ušetřily peníze! Díky LTI dostavám lepší kvalitu za nižší provozní cenu. Tyto lampy nabízejí jednoduchou výměnu; nemusím vyměňovat nebo zdokonalovat současné zařízení a lampy jsou vyráběny pro všechny lampové skříně. Díky LTI za první významnou inovaci xenonových lamp za 30 let! Za nižší cenu než ostatní lampy se stejnou svítivostí, Helios lampy mají vysokou hodnotu a zároveň vynikající výkonnost. Nižší spotřeba elektrické energie a větší světelný výkon…tyhle lampy jsou vynikající! Skutečnost že Helios lampy splňují přísné požadavky SMPTE (společnost filmových a televizních inženýrů) na lumen hodnoty na plátnech, dodává výhodu už tak dobrému výrobku. Vylepšená jasnost a ostrost, vylepšené zaostření a uniformita světla – zde není už co vylepšit!

Ušetření elektrické energie v kinech (při průměrné ceně ??koruny/Kwhod) Ušetření elektrické energie v kinech (při průměrné ceně ??koruny/Kwhod) 2kW Helios porovnána z. 3.0kW standart Kč618/rok/ušetřeno na plátně # počet x Kč618 Kč___________ 3K Vs. 4.0K $618/yr/scn savings # screens x $618 $___________ Saved In Operating Cost 4.2K Vs. 5.0 $495/yr/scn savings # screens x $495 $___________ Saved In Operating Cost 4.2K Vs. 7.0 $1733/yr/scn savings # screens x $1733 $____________ Saved In Operating Cost  Není potřeba upravit nebo vyměnit zařízení při používání nových Helios lamp  Nižší cena na Foot-Lambert Ostatní oblasti kde Helios lampy ušetří

Lighting Technologies International A Customer Centric Partner  U.S. manufacturer  Stocking Locations On The East & West Coast  Same day shipments from both locations  Web Based Ordering  Easy to do business with  Competitive Warrantee Program  Guarantee Order Shipment in 24 Hours  Unit/Dollar Analysis by Theatre for Management Report  Credits Issued within days without delay  Technical Assistance  Competitive Pricing  Professional & Friendly Staff to Work with  Electronic RMA program

This presentation was authorized, and its public presentation permitted by LTI Zveřejnění je povoleno od LTI Výhradní distributor pro střední Evropu: Ing. R. Vondrák – DJM light bulbs Skácelova Brno Tel.: Fax: