MaSo jaro 2014. O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
Advertisements

KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Beach rugby
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Název školy Adresa školy Číslo projektu Číslo materiálu v sadě Předmět Anglický jazyk Téma (název prezentace) Opakovací hra – slovíčka At home – 4. ročník.
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
VY_32_INOVACE_21-06 Pravděpodobnost 6 Zásobník úloh Opakovací lekce.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Dvanácté MaSo, 72 družstev.
Projekt vznikl dřív e n e ž tvorba ŠVP Samostatná akce Studentské rady (žákovského orgánu na škole ) Pokrývá průřezové téma osobní a sociální výchova.
ROVINNÉ ÚTVARY A JEJICH OBVODY
BASKETBAL.
STREETBALL.
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? Dvakrát za rok ◦ Listopad ◦ Květen, rektorský den Teď čtvrté MaSo, 94 družstev z 32 škol maso.matfyz.cz.
Counter - Strike Global Offensive
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
MIROSLAV PYTLÍK KATEŘINA KŘIVÁNKOVÁ PETRA SOCHŮRKOVÁ TEREZA VYHNALOVÁ
Pivní víceboj verze pro pány.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Desáté MaSo, 80 družstev z.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
SHODNOST GEOMETRICKÝCH ÚTVARŮ
VOLEJBAL 1.
VY_42_INOVACE_417_OSOVÁ SOUMĚRNOST 1
10. Vytyčování oblouků Vytyčování oblouků
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Malá násobilka - procvičování
PYRAMIDA Celá čísla.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
EXIT HRA. spolupráce. strategie. nasazení. INTERNET. napětí. čas. informace. TÝM. komunikace. nápady. intuice. TOTALITA. ZLOČIN. UFONI. SEX IT! EXIT -
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Čtrnácté MaSo,
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
NÁZEV ŠKOLY Autor NázevVY_32_INOVACE_01_téma Téma Číslo projektu NÁZEV ŠKOLYZákladní škola Kolín V., Mnichovická 62 AutorMgr. Aleš Polívka NázevVY_32_INOVACE_04_AJ4.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
MaSo podzim 2007.
Konstrukce trojúhelníku
Konstrukce trojúhelníku
Konstrukce trojúhelníku
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Odbíjená – základní pravidla
Konstrukce trojúhelníku
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Geometrické konstrukce v technickém kreslení Bogdan Nogol
Základy součinnosti v útoku s využitím herních činností jednotlivce
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Konstrukce trojúhelníku
Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“
Desetinná čísla HRA.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Transkript prezentace:

MaSo jaro 2014

O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé v Praze i v Mikulově o 93 týmů z 1 5 měst a obcí o 77 & 1 6

Organizace Studenti a přátelé matfyzu Sponzoři: maso.mff.cuni.cz

Příklady Dostanete 7 příkladů o ty můžete řešit v libovolném pořadí Když máte výsledek příkladu o vezměte příklad s výsledkem (napsaným na zadání) a hrací list o jděte za opravovatelem o číslo opravovatele závisí na čísle příkladu

Správný výsledek Opravovatel o razítko do hracího listu a na příklad Měnič o závisí na čísle družstva o dejte mu orazítkovaný příklad o dostanete další na počítání Za každý správně vyřešený příklad 1 bod

Nesprávný výsledek Můžete počítat dál o počet pokusů na vyřešení příkladu není omezený Příklad je moc těžký o můžete ho u měniče vyměnit za další o měnič zaznačí výměnu do hracího listu o max. 4 výměny za hru

Hra Za příklady - lichoběžníkové dlaždice o každá složená ze tří trojúhelníků o v každém tři různě velké útvary různé útvary čtverce, trojúhelníky a kružnice o za konkrétní příklad konkrétní dlaždice

Cíl hry Skládat dlaždice na hrací plán Vytvořit co nejvíc „postupek“ a „shod“ v lichoběžnících o lichoběžníky se prohledávají ve všech třech směrech Shoda o tři stejné útvary stejné velikosti v lichoběžníku Postupka o tři navzájem různé útvary stejné velikosti v lichoběžníku

Bodování Za každý lichoběžník získáte: o jedna shoda nebo postupka o 4 body o dvě bodované trojice (postupky nebo shody) o 1 0 bodů o tři bodované trojice (postupky nebo shody) o 20 bodů 1 bod za každý správně vyřešený příklad

Příklad bodování

tři lichoběžníky s jednou postupkou jeden lichoběžník se dvěma postupkami to nám dává 1 * *4 = 22 bodů Vodorovně

dva lichoběžníky s jednou postupkou Jeden lichoběžník s jednou shodou a jednou postupkou to nám dává 2*4 + 1 * 1 0 = 1 8 bodů Svisle doprava dolu ( \ )

Svisle doleva dolu ( / ) dva lichoběžníky s jednou postupkou Jeden lichoběžník s jednou shodou a dvěma postupkami to nám dává 2* *20 = 28 bodů

DOHROMADY: bodů + 3 body za 3 příklady

Kreslič Kdykoliv během hry o vezměte hrací list a plán o tahy si předem rozmyslete o můžete si je načrtnout tužkou nebo si dlaždice vystřihnout Během jedné návštěvy maximálně 3 tahy o poté na konec fronty o tah je umístění jedné dlaždičky Tah je platný, jen když je potvrzený kresličem Doporučení: táhněte průběžně

Pár slov na závěr Hru zahájí odpočítávání 90 min hry – počítání a umísťování dlaždic o promítaná časomíra Hru ukončí odpočítávání Na konci: o těm, co stojí ve frontě kresliči nakreslí max. 3 tahy opravovatelé opraví max. 3 příklady ve frontě stojíte jako tým (i 4 lidi se počítají jako jeden) o organizátoři vysbírají hrací listy a plány Vyhodnotí se MaSo

Hodně štěstí Bude to MaSo!