ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Prémiová automatická objednávka
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
Praktické zkušenosti z oblasti agenturního zaměstnávání Luboš Rejchrt Viceprezident Asociace poskytovatelů personálních služeb Konference Agenturní zaměstnávání.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
EVROPSKá UNIE.
Poskytování služeb na vnitřním trhu EU. Obsah I.Směrnice o službách na vnitřním trhu. II.Způsob implementace v ČR. III.Přínosy zákona o volném pohybu.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
Evropský podnikatelský konzultační panel - EBTP EBTP je konzultačním nástrojem Evropské komise Umožňuje podnikatelským subjektům sdělit své názory Evropské.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Ing. Dan Ťok, prezident ČPU Gas Business Breakfast Praha, 9. prosince 2005 Nová role České plynárenské unie na otevřeném trhu s plynem.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Účetní poradce jednoduchá cesta ke spolehlivým informacím MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Jednotné průkazy pro studenty středních a vyšších odborných škol Magistrát hl. m. Prahy.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Obsah Marketingový mix Marketingový mix obchodníka Nákupní marketing.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Jiří Hruboň – Liberecká IS, a.s. Tomáš Vyskočil – GTS ALIVE, s.r.o. ©
Peněžnictví v ČSR Místa organizací „Sdružení“ do roku 1939.
Elektronické platební prostředky, platební karty, platební systémy Předmět Platební styk, Jaro 2008 Mgr. Bc. Libor Kyncl Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_18.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Webové portály LDS/MDS
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Co je program Mládež v akci?
Vzorový projekt pro ZŠ.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Vzorový projekt pro gymnázia
Systémové řešení - motivace a vzdělávání pedagogů (IKAP A)
Vzorový projekt pro ZŠ.
Transkript prezentace:

ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD

Základní fakta Karta ALIVE je prémiový český benefitní program pro akademickou, sportovní a jinou oborově či zájmově vymezenou veřejnost. Je novým průkazem na poli identifikačních a slevových karet, který ocení zejména studenti kombinované či jiné neprezenční formy studia, kteří do této doby neměli nárok na průkazy ISIC či IYTC a jejich stávající školní průkazy jim kromě možnosti využití v uzavřeném prostředí školy neposkytovali další na kartu navázané služby, zejména pak atraktivní slevový program. Kromě studentů je karta ALIVE určena členům sportovních svazů a asociací, kde po vzoru škol funguje jako jedinečná přidaná hodnota ke stávajícím členským průkazům, které do této chvíle neměli velké využití.   Každá karta má platnost 12 měsíců, sezonu nebo akademický rok, podle typu organizace, která ji vydává. Na kartě je vizuálně uvedena platnost a také její unikátní číslo, které držiteli umožňuje kartu ALIVE uplatnit i on-line u vybraných obchodníků. Karta ALIVE platí po celé České Republice a slevy na ni lze získat na téměř 1500 místech. Karta ALIVE přináší svým držitelům rozsáhlou síť benefitů po celé České republice včetně pojištění, restauračních zařízení, sportovních obchodů, kaváren, vstupů na kulturní akce a mnoho dalších.

Výhody Karta ALIVE kombinovaná s členskou kartou sportovního svazu funguje dle potřeb svazu jako klasická členská karta profesionálních i amatérských sportovců. Nad rámec této běžné funkce svým držitelům přináší následující výhody: jedinečná přidaná hodnota ke stávajícím členským průkazům přístup k celorepublikové síti více než 1500 slev a výhod (v oblasti pojištění, restauračních zařízení, sportovních obchodů, kaváren, vstupů na kulturní akce a mnoho dalších) karta je platná po celé České republice možnost sjednání exkluzivního celoročního cestovního pojištění získání karty není limitováno dolní ani horní věkovou hranicí možnost nákupů online na portálu www.isicpoint.cz on-line nákupy na partnerských e-shopech cenová politika - při výdeji karty prostřednictvím svazů je karta nabízena za zvýhodněných cenových podmínek možnost nákupů přes dedikovaný server speciálně vytvořený pro každého partnera a jeho členskou základnu s možností rozšíření o nákupy na partnerských e-shopech, poskytujících zákazníkům slevy a svazům zpětné provize z realizovaných nákupů.

Výroba/distribuce Karta ALIVE je členům sportovních svazů vydávána na dobu 1 – 3 let (ve specifických případech až na 5 let). Doba platnosti závisí čistě na rozhodnutí svazu s ohledem na jeho zvyklosti, vnitřní směrnice, stanovy atd. Karta ALIVE sestává z plastového těla (nosiče) velikosti ID-1 podle EN ISO/IEC 7810 (velikost jako kreditní karty) a jedinečného designu vč. unikátního licenčního čísla ALIVE. Výrobu karet zajišťuje GTS ALIVE, personalizace karet pak probíhá buď přímo na svazu, popř. delegovaně prostřednictvím personalizačního centra GTS ALIVE, dle preferencí, požadavků a možností svazu. Distribuce karet probíhá buď již zavedeným způsobem ze svazu jednotlivým krajům, popř. klubům nebo opět delegovaně prostřednictvím personalizačního centra GTS ALIVE. Svaz tedy může buď veškerou produkci a distribuci karet řešit ve své režii anebo tuto agendu plně přesunout na GTS ALIVE. Konkrétní podmínky pro jednotlivé svazy jsou individuální s ohledem na konkrétní požadavky a podmínky.

Zpětná provize Karta ALIVE slouží jako aktivní nástroj svazu ke generování zisku od nasmlouvaných obchodníků. Každý nasmlouvaný obchodník vede přehlednou účetní evidenci nákupů realizovaných držiteli karty ALIVE (členy svazu) – tzv. trekování nákupů. Z každého nákupu provedeným členem svazu odvádí nasmlouvaný obchodník svazu - Zpětnou provizi. Více o systému a funkcionalitě Zpětné provize je možné se dozvědět při dalších setkáních. Aktivní systém Zpětné provize je již provozovaný ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR je možno vidět a vyzkoušet na adrese www.bytclenemsevyplati.cz. Na podobné bázi již funguje podobný systém se Svazem lyžařů na www.tipyprolyzare.cz.

Reference Od roku 2010 GTS ALIVE hrdě spolupracuje se Svazem lyžařů České republiky, jehož 19.000 členům každoročně vydává kartu ALIVE. Od roku 2012 GTS ALIVE hrdě spolupracuje s Fotbalovou asociací České republiky, jejímž cca 292.000 vydává od jara 2013 kartu ALIVE v rámci projektu Členství. UEFA výrazně ocenila český fotbal: Členství FAČR vyhlásila projektem roku Pokud Vás zaujala možnost využití karty ALIVE i pro členy vašeho svazu, kontaktujte nás. Společně pro Vás najdeme cestu!

O GTS ALIVE s.r.o. GTS ALIVE je společností působící na českém trhu od roku 2001. Primárním zaměřením společnosti je rozvoj a distribuce mezinárodních identifikačních průkazů studenta (ISIC), pedagoga (ITIC) a mládeže IYTC a zprostředkování souvisejících služeb zejména pro studenty, mládež a pedagogickou veřejnost. V oblasti výdeje průkazu ISIC (International Student Identity Card) dosáhla společnost za dobu svého působení více než 90% pokrytí vysokoškolského trhu. Vysokoškolákům je každoročně vydáno přes 220 tisíc průkazů. GTS ALIVE je držitelem ISIC licence i pro následující země: Španělsko, Bulharsko, Rumunsko, Srbsko, Černá Hora, Irsko, Belgie, Indie, Indonésie, Pákistán a Argentina. Kontakt pro českou republiku Realizace projektů: Jan Wilkner, DiS. (t): +420 226 222 312, (m): +420 603 540 535 e-mail: jan.wilkner@isic.cz GTS ALIVE s.r.o., Letenská 118/1, 118 00  Praha 1, internet: www.isic.cz, www.alivekarta.cz