 1 - vaše telefonní číslo  2 - tlačítko, kterým se dá zvolit linka, v případě, že používáme více než jedno číslo  3 – význam funkčních kláves  4 –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
Advertisements

AMDS Automatic Message Delivery System (Automatický systém odesílání hlasových zpráv) Systém pro svolávání JSDHO pomocí hlasových zpráv na mobilní telefony.
Klávesové zkratky pro práci s okny
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
X EXEL.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.15 Grafy - vytvoření základních typů grafu Anotace: Žák se seznámí s tvorbou grafu a jeho formátováním v programu MS Excel 2010.
Tabulkový precoser Open Office Calc ZÁKLADY PRÁCE
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Klávesnice pc Mgr. Jan Fojtík Hardware F_21.
Popis klávesnice.
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Základní pojmy v informatice –II.
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_32_INOVACE_TE_5 Název školy: Základní škola Velké Opatovice, okres Blansko Název programu: Operační program Vzdělávání.
Microsoft® Lync™ 2010 Školení: Hlasové a audiovizuální funkce
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Vstupní zařízení počítače
Klávesnice a myš Bohumil Bareš.
Návod na složení jména z písmenkových log
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení o aplikaci Attendant.
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
VY_32_INOVACE_F3-16 WORD AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš VYTVOŘENO: ŘÍJEN 2011 STRUČNÁ ANOTACE: POPIS PROGRAMU MICROSOFT WORD Časová náročnost: cca 30 minut.
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
Už mám dost třetího tisíciletí Protože……... 1) se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnnou troubu.
Vkládání kreslených útvarů
Telefonování přes Internet
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Přejít na stranku google Podíváme se jak vypadá stránka google maps Návod k použití Zajímavosti o stránce google maps.
... jednotné evropské číslo tísňového volaní 112
GSM Lift Watch.
Popis klávesnice. Typy připojení klávesnic: Konektor DIN Jde o stejný konektor, který se používal k přenosu zvuku před příchodem konektorů Jack. Toto.
Po spuštění programu ANALYZA se objeví tento formulář: vyplníme funkční předpis, v našem případě explicitně zadáné funkce f(x) = a – arctan(x) a x-ovou.
Téma I-II/1 Popis radiostanic Popis G1 – MC 9610
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Střední škola teleinformatiky Ostrava
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ V PowerPointu Jak vložit obrázek? Klikni na kartu Vložení Poté klikni na položku Obrázek.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
GIMP : úpravy fotografií
SIP Session Initiation Protocol Jiří Ledvina Projektování distribuovaných systémů.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Pohyb kurzoru a označování textu
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
 produkt od firmy Microsoft  je součástí kancelářského balíku Microsoft Office.  slouží k psaní textových dokumentů  funkce: -pořízení textu -pokročilá.
Mobilní komunikace je jedním ze způsobů komunikace na dálku. Její éra byla odstartována v roce 1950, když došlo k vynálezu tzv. „pevné linky“ MOBILNÍ KOMUNIKACE.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A03Prv2_Tísňová volání.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Střední zdravotnická škola Mostecká Tábor DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
19 Word - úvod VY_32_INOVACE_19 autor:Mgr. Tomáš Polák identifikace:C třída:6. předmět:Inf anotace:Úvodní hodina kapitoly Word, žáci se seznámí se.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_5B_06 Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:5. Tematický okruh,
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_13 TÉMA: VYNÁLEZY.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Hardware osobního počítače Název vzdělávacího materiálu:Hardware.
Mobilní telefon pro seniory
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
AMDS Automatic Message Delivery System (Automatický systém odesílání hlasových zpráv) Systém pro svolávání JSDHO pomocí hlasových zpráv na mobilní telefony.
Zdroj napájení a klávesnice
TELEFONNÍ KOMUNIKACE Mgr. Michal Oblouk.
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_06
Spouštíme aplikace Spuštění aplikace Malování
Školení koncových uživatelů: Parkování a vyzvednutí hovoru
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
VY_32_INOVACE_03_Klávesnice
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Informační a komunikační technologie
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Transkript prezentace:

 1 - vaše telefonní číslo  2 - tlačítko, kterým se dá zvolit linka, v případě, že používáme více než jedno číslo  3 – význam funkčních kláves  4 – funkční klávesy  5 - …  6 – výběr položek  7 – přístup do výpisu volání  8 – hlasitost ( v případě zavěšeného sluchátka reguluje hlasitost zvonění, během hovoru reguluje hlasitost sluchátka, resp. hlasitého odposlechu)  9 – hlasitý odposlech (velice dobře použitelný)  10 – ztišení mikrofonu

Redial – vytočí poslední volané číslo DND – Dont Disturb – vypíná zvonění když si nepřejete býti rušen/a Když vyťukáte telefonní číslo, s položeným sluchátkem, stačí sluchátko jen zvednout a telefon číslo vytočí, stejně tak i v případe že si telefonní číslo vylistujete v seznamu přijatých, nepřijatých či volaných číslech Tlačítko „Hold“ podrží hovor a můžete uskutečnit hovor jiný. Mezi hovory se pak listuje šipkou nahoru a dolu a přepíná se tlačítkem „Resume“, jednotlivé hovory lze ukončovat tlačítkem „EndCall“

 1) Někdo nám volá, zvedneme sluchátko, (nebo zapneme hlasitý odposlech v případě na obrázku) a zjistíme, že hovor chceme předat někomu jinému. 2) Stiskneme Transfer, aktuální hovor se pozastaví… 3) vytočíme číslo toho, komu chceme hovor předat… on nám to zvedne „nazdar Franto, mam tady… bla, bla, bla… přepojim ti ho“ 4) Stiskneme znovu Transfer a tím se hovor předá

1) Vytočíme jednoho z účastníků konference 2) Poté, co první účastník hovor přijme, stiskneme „More“ … 3) Tím se změní funkcionalita tlačítek a stiskneme „Confrn“ … 4) vytočíme číslo dalšího volajícího 5) „ nazdar Franto, bla, bla, bla… konference“ a znovu stiskneme tlacitko „Confrn“ Zde je potvrzení konferenčního hovoru Pozn.: konferenci lze uskutečnit i z příchozího hovoru, takže se může do konference postupně zapojit x účastníků, avšak každý může přizvat pouze jednoho dalšího