Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Představení společnosti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
ISC Communication Czech a.s.
Kariéra ve skupině AGROFERT
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Interkulturní komunikace - angličtina jako lingua franca (společný jazyk) v interní komunikaci Marcel Pikhart Institut interní komunikace Praha, 21/2/2013.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: sociální podnikání Příklady z Rakouska a Polska Praha
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
1 ČLFA se představuje ČLFA  založena 1991 (ALS ČSFR, ALS ČR, ČLFA)  48 členů  cíle prosazovat prostředí vhodné pro finanční produkty (právní, ekonomické)
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Bankovní služby pro malé a střední podniky Autor:Ladislav Mach Vedoucí práce:Ing. Olga Šeflová Oponent práce: Eva Faměrová.
Sociální podnik sociální ekonomika. Pojetí sociální firmy Sociální firma je konkurenceschopný podnikatelský subjekt působící na běžném trhu jehož účelem.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Představení klubu manažerů
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
P4 Analýza portfolia/ strategické plánování
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Teritoriální setkání Švédsko Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
ETICKÝ KODEX Klastru sociálních inovací a podniků - SINEC.
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
SPOLUPRÁCE VÝROBA VELKOOBCHOD Jiří Tesák, obchodní ředitel TZB, Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. Slavkov
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
NET spol. s r.o., Huštěnovice 370, Babice, CZECH REPUBLIC.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Strategie.
Profil společnosti Nový Dvůr
Jak získat a udržet zaměstnance v sociálních službách
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Poprodejní servis a náhradní díly
Představení aktivit Skupiny MOL v České republice
Transkript prezentace:

Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně

Základní data 1990 rok založení 3,6 mld. tržby v roce aktuální počet zaměstnanců 20 tisíc kusů prodané techniky 9 tisíckusů přídavného zařízení

Skupina společností s komplexní nabídkou Silné partnerství… obchod s pozemní technikou financování, pojištění a dotace poprodejní servis originální náhradní díly a příslušenství služby školící zázemí Společnosti ve skupině: AGROTEC | INTERTEC | AGRI CS | CASETEC | AGRI CS Slovakia

Tržby v hlavních aktivitách

Obchod s pozemní technikou …, to je nabídka, se kterou za Vámi přicházíme již řadu let.

Prodejně servisní síť

Služby Poradenství Financování, pojištění, dotace Servis (záruční i pozáruční) Dodávka náhradních dílů Asistenční služby Služby pro motoristy

Strategie Rozvoj obchodních činností na trzích ČR a SR Akvizice Slovensko – BMC Posílení středisek služeb Etika podnikání

Firemní hodnoty Etika jako součást podnikatelských aktivit. Firemní hodnoty jako standardy chování Respektujeme pravidla a zákony Zaměřujeme se na kvalitu a efektivitu Všichni jsme si rovni Jednáme korektně

Co nabízíme Zajímavé profesní uplatnění Jistotu prosperující společnosti Osobní i profesní růst Odborné vzdělávání Příjemné pracovní prostředí i kolektiv

Možné uplatnění absolventů Produktový manažer Projektový manažer Obchodní zástupce Interní školitel Garanční technik Ekonom

Vaše dotazy Ráda zodpovím individuálně. Bc. Olga Denemarková Agrotec Group

Děkuji za pozornost Společně silnější