Prémiová automatická objednávka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změny cen zemního plynu v ČR od 1. dubna 2008 Tomáš Varcop člen představenstva, RWE Transgas, a.s. Pro zákazníky skupiny RWE s kvartálním stanovením ceny.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
1. cvičení úrokování.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 25. listopadu 2013.
2. cvičení úrokování. spoření.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
ageLOC® Galvanic Body Trio
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Věrnostní program.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Čísla 0 – 100, sčítání a odčítání
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Daň z přidané hodnoty.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Zábavná matematika.
Deterministické modely zásob Model s optimální velikostí objednávky
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_17_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
SKENEROVÉ BONUSY.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Daň z přidané hodnoty a její účtování
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
INFLACE Aby peníze nezahálely FINANČNÍ GRAMOTNOST.
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Komerční využití systému ISDS
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Profesionálové, se kterými je radost pracovat. Prodávejte CRM snadno a levně Logos a.s., 23. dubna 2008 – Jan Žáček.
Vaše budoucnost s FM GROUP
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Webové portály LDS/MDS
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Prémiová automatická objednávka Základy

Prémiová automatická objednávka Prémiová automatická objednávka, neboli ADR, je program, do kterého se mohou zapsat distributoři a zákazníci a obdržet tak každý měsíc produkty. Distributoři a zákazníci, kteří se přihlásí do ADR, získají slevy na produkty a dodávku, a také schopnost obdržet produktové body, které si mohou vyměnit za produkty zdarma. VYBRAT PRODUKTY DODÁVKA MĚSÍČNĚ ADR DODÁVKA

Cíle ADR Poskytnout distributorům věrnostní program, který jim umožní zlepšit míru udržení nových klientů. Ušetřit čas a peníze těm, co se do programu zapsali, samostatnou správou jejich účtu online, kterou se tak odstraní potřeba telefonické podpory. Podpořit měsíční automatický nákup produktu.

Možnosti registrace do ADR Distributoři a zákazníci se mohou zapsat do nového ADR programu prostřednictvím následujících metod: Online Poštou Telefonicky

Výhody ADR Výhody, které obdržíte každý měsíc 5 % sleva na velkoobchodních cenách Zlevněná sazba za dodávku (až 50 %) Získání produktových bodů: 20 % z PSV v produktových bodech za prvních 12 dodávek   30 % z PSV v produktových bodech za měsíční dodávky počínaje 13. ADR objednávkou  

Produktové body ADR Produktové body za objednávky, uskutečněné v daném měsíci, získáte první pracovní den následujícího měsíce.  Měsíčně můžete získat až 75 produktových bodů. Ročně můžete získat až 900 produktových bodů. Nevyměněné produktové body propadnou po jednom roce. Produktové body jsou udělovány v závislosti na celkové osobní bodové hodnotě (PSV)* měsíční ADR objednávky.  Produktové body můžete získat/vyměnit pouze v rámci svého místního trhu.  *Ne všechny produkty na obrázku jsou k dispozici na evropských trzích.   Pro více informací prosím nahlédněte do ceníku vašeho místního trhu. *PSV: Osobní bodová hodnota je měsíční bodová hodnota produktů a služeb, které si od společnosti zakoupíte především pro vlastní spotřebu. PSV obsahuje body z nákupu provedeného vašimi maloobchodními zákazníky přímo od společnosti. 

Produktové body ADR Distributoři a zákazníci si mohou vyměnit produktové body následujícími způsoby: Online Fax/pošta Walk-in Produktové body jsou vyměněny za produkty zdarma: Produktové body musí pokrýt plnou hodnotu produktu. Mezinárodní ADR nezískají produktové body (např. ADR evropského distributora ve Spojených státech), ale získají 5 % slevu a také slevu na dodávku.

Registrační poplatek* Noví distributoři, kteří se zaregistrují do programu ADR a při registraci zadají objednávku o minimální hodnotě 50 PSV po slevě, budou osvobozeni od registračního poplatku.   Noví distributoři, kteří se nezaregistrují do programu ADR s počtem 50 PSV po slevě, ale při registraci zadají objednávku o hodnotě minimálně 100 PSV, budou osvobozeni od registračního poplatku.    *Registrační poplatek: Jediný požadavek k tomu, abyste se stali distributory, je jednorázový registrační poplatek nebo objednávka ADR o hodnotě alespoň 50 PSV po slevě zahrnuté v jejich PSV. Nákup produktů je nepovinný.   

ZMĚNA PRODUKTŮ V ADR OBJEDNÁVCE Možnosti správy ADR Účty ADR mohou být spravovány online: Produkty, datum zpracování, adresa dodání, možnost přepsání a způsob platby mohou být změněny. Produktové body mohou být vyměněny. Na objednávky spravované prostřednictvím zákaznického centra se budou vztahovat manipulační poplatky. DODÁVKA MĚSÍČNĚ ADR DODÁVKA ZMĚNA PRODUKTŮ V ADR OBJEDNÁVCE 

Porovnání cen Porovnejte a ušetřete díky ADR objednávkám. Podívejte se na tento příklad produktové objednávky o hodnotě 100 PSV. ÚSPORY S ADR*   PSV za produkty Cena produktu bez DPH Poplatky za dopravu bez DPH**** % zpět v produkto- vých bodech ZDARMA Produkto- vé body ZDARMA Celkové náklady bez DPH (zahrnují produktové body zdarma)*** Běžná objednávka faxem/poštou 100 €75 €12.25 0% €87.25 Objednávka ADR 95 €71.25 €6.65 20-30% 19-29 bodů** € 63.65-€56.15 Úspory 5 €3.75 €5.60 20-30% 19-29 bodů* €23.60- €31.10 *Upozorňujeme, že tabulka slouží výhradně jako příklad. Použity jsou německé ceny (bez DPH) a PSV. **Produktové body budou zrušeny v případě vráceného produktu z ADR. ***Tyto údaje jsou včetně produktových bodů, které budou uděleny následující měsíc. V tomto konkrétním případě je úspora v okamžiku nákupu €3,75. ****Na některé trhy/konkrétní regiony nebo ostrovy se tyto snížené ceny nevztahují (Island, Kanárské ostrovy a francouzský zámořský department).