 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Připojení k internetu.
Využití potenciálu mobilního kanálu
Propagace a reklama na facebooku
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Webové nástroje, komunikace
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
Představujeme službu Samepage
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Vzestup online komunikace, nová komunikace s hostem.
Petr Kolář, VTI. Vytvořit dynamickou webovou prezentaci základní kynologické organizace Písek s administrátorským rozhraním. PHP, XHTML, MySQL, CSS, Javascript,
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
PhDr. Stanislava Bícová, CSc. Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE v Praze Dostupnost zahraniční literatury a elektronických informačních.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
MIS - Manažerské informační systémy 1. cvičení – Internet a informace
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Studijní informační zdroje (a jak se k nim dostat) Osnova Prezentace.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_029.ICT.34 Tvorba webových stránek – fotogalerie ZPS.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
On-line marketing a jeho možnosti Co uvidíte?  Význam on-line marketingu  Celkový pohled na internet  Sociální sítě  Vychytávky na internetu.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_034.ICT.34 Tvorba webových stránek – PHP technologie.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Zkušenosti s tvorbou a využíváním nového webu v MVK ve Vsetíně
Manuál pro editaci webu PCP
Tribuna českého obchodu TZB
Analýza nových forem marketingu
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Knihovna Kroměřížska Odborný seminář
Návod na tvorbu vzoru 1. Základní údaje..
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Přehled o esperantu v českých médiích
Testy Nákresy Formuláře Tabulky Prezentace
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
V. Setkání se starosty obcí
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Transkript prezentace:

 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost konzultací na dálku – průběžná spolupráce s klientem  Udržujte kontakt se svými zákazníky!

 Potenciální zákazníky můžete odkázat na Vaše webové stránky pro více informací (recepty, literatura, příznaky, vzorové případy – co je čeká!)  To se nevejde do úvodní konzultace (cca 1 h), ušetříte čas  Můžete získat zákazníky pouze prostřednictvím internetových stránek, už je to běžné!

 Využití redakčního systému (výhoda a nevýhoda)  Možnost kdykoliv upravovat obsah webových stránek – změna okamžitě, bez čekání na redakční zpracování jako u inzerátu apod.  Nejste Vázáni na žádnou třetí stranu (s výjimkou webového poradenství a zásadních úprav jednou za čas)  Žádné další poplatky, jen pořizovací poplatek a udržovací náklady

 Unikátní vzhled webových stránek ale ne unifikovaný  Úprava vzhledu webových stránek dle Vašich představ a požadavků  Grafická úprava Vašich fotografií a galerií pro zobrazení na stránkách  Zobrazení požadovaných textů v nejmodernějších formátech

 Možnost prezentovat jakýkoliv text na webových stránkách včetně fotografií apod.  SEO – základní optimalizace pro vyhledávače (Seznam, Google apod.), aktualizace zcela zdrama  Kontaktní formulář na libovolném místě na stránce  Vyhledávání na stránkách – komfort pro návštěvníka  Návod k obsluze webových stránek je samozřejmostí  Propojení se sociálními sítěmi Facebook (Aliance výživových poradců), Twitter aj. samozřejmostí  Odkaz na stránky AVP ČR a Nutris (jako odborné doporučení, lidé nás už znají)

 Jednoduchý e-shop (jídelníček k vyvěšení do kuchyně, doplňky aj.)  Fotogalerie  Pro pracovité: vlastní blog – (aktuality, novinky, pozvánky, události, nové zkušenosti, interview apod.)  Další jazykové variace možné (slovenština, EN, DE apod.)  Specifické požadavky zákazníků? Chtěli byste ještě něco dalšího?

 Jinde nenajdete lepší!  Vytvoření základních webových stránek pode Vašich představ a požadavků: ◦ 7 000,- Kč + roční poplatek za webhosting a doménu (platíte někomu jinému) ◦ Poplatky: Kč až Kč podle Vašich nároků na webové stránky

 Objednávku zhotovení webových stránek zašlete Nutris - slečně Petře Valtrové   telefon: 