Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
1. cvičení úrokování.
Ú R O K O V Á N Í.
Transformátory (Učebnice strana 42 – 44)
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_14_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Prémiová automatická objednávka
Ekonomická gramotnost
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Peníze - půjčky Splátkový prodej Úvěrová karta Spotřebitelský úvěr
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Seminář pracovní parta Zisk účastníka. Zisk z účasti na projektu 1. možnost získání práce (původně až na 1 rok a vydělat si min. cca 140 tis.) 2. dovednosti.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Copyright, 2011 WowWe® VERS. 2.0 Vítejte u WowWe.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_07_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Opakování FINANČNÍ GRAMOTNOST
Sdružení Klfree.net1 INFORMAČNÍ SCHŮZKA. Sdružení Klfree.net2 Co je sdružení KLFREE.NET Jsme neziskové zájmové sdružení. Naším zájmem je umožnit členům.
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Daňová evidence Michal Radvan
Vkladové služby.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Změny v pravidlech trhu Úprava systému zúčtování odchylek
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
Komerční využití systému ISDS
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
Vaše budoucnost s FM GROUP
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Úročení Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Kam s penězi, aby nezahálely
Ing. Veronika Dostálková MBA
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání, videokomunikace, videokonference až s 100 lidmi zároveň, video y atd…) a hlavně: iWoWWe platí svým klientům! To jsou důvody, přoč iWoWWe bude mít každý

Peníze z iWoWWe matrixu Vy můžete mít peníze z každého člověka, který se zapojí do systému a to celostvětově. Jinými slovy: Můžete mít měsíčně peníze z každého člověka, kdo bude využívat iWoWWe

Jak s iWoWWe vydělat? Za prvé je nutno si uvědomit, že s iWoWWe vydělává KAŽDÝ. Stačí se zapojit do systému a čekat, než se automaticky zaplní Váš MATRIX a postupně si otevírat větší a větší přístup k výdělku. Je jen na člověku, jestli chce počkat na výdělek nebo si výrazně zvětší příjem svojí prací.

Český tým EMM Vám nabízí tyto výhody členství! 1.Naši pracovníci se starají o mnohem rychlejší růst vašeho MATRIXU a POZOR!, nenechávají si klienty a obchodníky pro sebe ale dávají je na volná místa našich klientů (Vás) = Dostáváte provize, meziprovize bez práce. 2.Poskytujeme 5000,- v hotovosti do začátku každému, kdo má zájem o spolupráci. 3.Naprostá technická podpora, český účet bez poplatků pro výběr a vkládání peněz. 4.SUPERPODÍL: pozice, kde je už předem zapojena síť obchodníků a klientů = okamžitý zisk, okamžitě splněny podmínky pro přístup k lidem = $ měsíčně!!!

Superpodíl Pozice, na kterou jsou již předem zapojeni obchodníci a klienti. Okamžitý výdělek a zároveň jsou zde splněny podmínky pro přístup do celého MATRIXU. Výrazně rychlejší růst výdělku: obchodníci a pracovníci jsou totiž napojeni na Vás. Až Kč měsíčně během relativně krátké doby. Pozor – existuje jen omezené množství Superpodílových pozic! Superpodíl pokrývá náklady spojené se získáním nároku na superpodíl

Podmínky pro poskytnutí superpodílu Dvě varianty, jak dosáhnout nároku na superpodíl. 1.VARIANTA A (klient): Koupit 1+4 prémiové pozice. Vstupní náklady Kč, okamžitá odměna Kč. Měsíční náklady Kč. Celkem náklady Kč Kč/měsíc. Získáte 1 podíl z 1% obratu iWowWe + superpodíl od EMM. 2.VARIANTA B (obchodník): Koupit 1 prémiovou pozici a zaregistrovat další 4 prémiové personals. Vstupní náklady Kč Kč/měsíc, zisk provize Kč. Celkové náklady mínus2.500 Kč (tedy zisk Kč) Kč/měsíc. Získáte 1 podíl z 1% obratu iWowWe + superpodíl od EMM. Získáním Superpodílu rovnou budete získávat provize a meziprovize z veliké sítě klientů, které pokryjí náklady na získání Superpodílu.

Obchodní činnost Obchodníci v EMM jsou odměňováni velice vysokými provizemi. Odměna 1000 až 2000 Kč za registraci prémiové pozice, 200 až 1000 Kč meziprovize. Odměna 25 $ za základní registraci. Odměna Kč, pokud obchodník splní investorský matrix (informace podáme telefonicky nebo osobně). Princip práce obchodníka: nabízet klientům bezkonkureční možnost výdělku spjatý s bezkonkurenčním komunikačním produktem. Obchodník si nechává všechny klienty/obchodníky pro sebe, není povinen je registrovat pod klienty v jeho matrixu, o to se staráme my.

Vysvětlení pojmů Matrix: název sítě lidí. Řazení je automaticky hlídáno tak, že člověk pod sebou napřímo může mít maximálně tři personals, čtvrý personals a další jsou systémem přiřazeni do první volné pozice v síti zleva, přičemž ale hlavní provizi dostává člověk, který klienta zaregistroval ne člověk, ke kterému se díky MATRIXU zařadil, nicméně dostává z něj pravidelné měsíční částky. Personal: člověk, kterého zaregistrujete. Otevření přístupu k celé síti: Základní pozice poskytuje pouze hlavní provize a měsíční dolar do dvou úrovní sítě. Prémiová pozice poskytuje provize, meziprovize, měsíční dolar z lidí do dvou úrovní. Při zapsání tří personals se Vám otevírá přístup do čtyř úrovní, přičemž získáváte provize, meziprovize a měsíční dolar. V momentu, když tři personals z Vaší sítě splní podmínku, že mají své vlastní tři personals, otevírá se Vám celý MATRIX, tj lidí, ze kterých máte provize, meziprovize a hlavně měsíčně až 2 dolary z každého! P.S. Nezapomeňte na fakt, že naši pracovníci dávají klienty přímo Vám, proto ve většině případů získáte celý přístup naprosto bez práce. Provize: 25 $ za základní registraci, 50 $ za prémiovou registraci. Meziprovize: 10 $ za prémiovou registraci, plus 10$ navíc za každý postup nahoru v žebříčku (director, senior director, executive director, national sales director, global field chairman) Základní a prémiová registrace: Základní registrace: cena 1500 Kč + 400/M. Nárok na hlavní provize + 1 dolaru měsíčně z matrixu. Prémiová registrace: cena 4000 Kč + 400/M. Nárok na hlavní provize, meziprovize, 1 dolar měsíčně z matrixu. 1% zisk z obratu iWoWWe: Pracovníci, kteří získají 4 personals během 30 dní, získávaji podíl na 1% iWoWWe vypláceným čtvrtletně.

Registrace Pro registraci napište na své: jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště plus PSČ, mobilní telefon, . (kontaktní údaje budou použity pouze pro účel registrace) nebo kontaktujte svého nadřízeného. Na účet / 2010 pošlete potřebnou částku (1500, 4000, …) a do zprávy pro příjemce napište své jméno plus mobilní telefon. Hned po přijetí částky Vás registrujeme.

Chcete využít 5000 Kč v hotovosti pro začátek? Napište do zprávy: „Zájemce o půjčku“. Půjčky poskytujeme podle běžných zákonných podmínek všem, kteří je splňují. Splatnost půjčky je jeden rok. Náš postup v systému zajišťuje, že Váš zisk bez potíží zaplatí půjčku a Vy získáte kvalitní zdroj příjmů. SPOLEČNĚ VYDĚLÁME BEZ RIZIK!

iWoWWe & EMM Vydělávejte chytře