1 Westernový ranč dětem AVION SHOPPING PARK 29. - 31. 5. 2009 Brno Autor: Michaela Zachová Datum: 3. května 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR

SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Golf & Country Club Piešťany
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Bezpečnost silničního provozu v roce 2009 Tisková konference, 15. ledna 2010 ministr dopravy Gustav Slamečka.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Den Zemědělce - Kámen 2017.
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
Regionální potravina ve Středočeském kraji
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

1 Westernový ranč dětem AVION SHOPPING PARK Brno Autor: Michaela Zachová Datum: 3. května 2009

Filosofie projektu Westernový ranč je naučně-zábavný program, který se bude konat na brněnském výstavišti u NÁRODNÍ VÝSTAVY HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT A ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY koncem června 2009 Westernový ranč dětem je speciální akce, která se proběhne o měsíc dříve, tedy u Avion Shopping Park - u příležitosti Dne dětí – jako atraktivní program se živými zvířaty Návštěvníci budou moci shlédnout koně, poníky a zvířata z brněnské ZOO přímo u obchodního centra; připraveno je svezení na koních i šlapacích traktůrcích Díky tomu, že Westernový ranč dětem bude zároveň pozvánkou na výstavu, lze maximálně využít vzájemných synergických efektů BVV a Avion Shopping Park - propagace partnerů programu 2

Popis projektu Termín: pátek 29.5 od 14 hod, sobota a neděle vždy hod Místo: parkoviště u Mountfield - Avion Shopping Park Brno Plocha: cca 30 x 40 m Prostorové uspořádání:  kruhová jezdecká aréna s ohradou (průměr 21m)  mobilní boxy pro zvířata - stan (15 x 20m)  prostor pro hry dětí (cca 5 stanovišť), zázemí Zvířata:  6 westernových koní amerických plemen  2 poníci + 2 kobové ze ZOO  cca 4 ovce Personál:  6 jezdců,1 kvalifikovaný cvičitel, 3 ošetřovatelé  hostesky, personál na produkci dětského programu apod. (cca 10 osob)  moderátor, supervizor (2 osoby) 3

Popis projektu – foto kruhové ohrady 4

Plánovaný program  Komentované předvádění zvířat a péče o ně  Ukázky výcviku koní a práce ve volnosti  Ukázky westernového ježdění a soutěžních disciplín s komentářem  Malá westernová show KONĚ A DĚTI  Westernové hry – hod kloboukem, slalom….  Svezení na koni pro děti (odměna za soutěže)  Interaktivní komunikační hry Equipoint v kruhové ohradě - kůň vs. divák (vhodné pro rodiče!)  ZOO Brno se představuje: - představení ZOO zvířátek s povídáním - vyhlášení adopce dvou irských kobů  Jízdy dětí na minitraktorech John Deere  Pozvánka na Národní výstavu hospodářských zvířat a do ZOO  Program s ovečkami – ochutnávky sýrů, vlna... 5

Zapojení partnerů Westernový ranč dětem je ojedinělý projekt. Partneři z řad firem komplexu Avion, kteří na projekt přispějí, podpoří naučně-zábavný program a spojí s ním svoji značku. Navíc získají dvojnásobný benefit: I. při akci Westernový ranč dětem  mohou poskytnout své výrobky jako ceny do soutěží dětem  získají prostor pro předvedení svých výrobků během programu II. při Národní výstavě zvířat na BVV  osloví na návštěvníků výstavy (logo na aréně, v průvodci návštěvníka)  získají prostor pro prezentaci ZDARMA (výstavní plocha, stojan pro letáky – dle osobní dohody) 6

Partneři westernového ranče  EQUICom s.r.o. ( organizace, projekt Equipoint )  Národní výstava hospodářských zvířat (BVV)  Hitl s.r.o. a STROM CZ (John Deere)  Western riding club ČR a WRC JUJU Brno  Zoologická zahrada města Brna  Sdružení Šemík Řícmanice  Česká hiporehabilitační společnost  Czech horse production s.r.o.  ZFP Makléř s.r.o.  Westernové městečko Šiklův mlýn  Horse Taxi Brno  Bronislav Šup – přeprava koní  Optik Krouman 7

Představení veletrhu –  NÁRODNÍ VÝSTAVA HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT A ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY je tradiční chovatelská výstava, která se letos poprvé uskuteční v Brně, na základě dohody organizátorů o jejím přesunu z přerovského výstaviště  Výstava se koná pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR, ve spolupráci s chovatelskými svazy, Agrární komorou ČR, Zemědělským svazem ČR, Komorou veterinárních lékařů ČR, veterinární a zemědělskou univerzitou  K jejímu dobrému jménu přispívá i doprovodný program, ve kterém převažují šampionáty, odborné přehlídky a hodnocení skotu, ovcí, prasat a koní, a dále nejnovější informace a trendy z oborů – zemědělství, krmivářství a veterinářství.  Výstava se koná souběžně s mezinárodní výstavou chovatelských a jezdeckých potřeb PROPET, mezinárodní výstavou psů INTERCANIS a mezinárodní výstavou koček INTERFELIS.  Očekávaná účast:  Více než 120 vystavovatelů Národní výstavy s přehlídkou cca 500 ks hospodářských zvířat  Přibližně 150 vystavovatelů veletrhu PROPET, více než 3000 zájmových zvířat, zejména psů  Více než návštěvníků z ČR a zahraničí 8

Představení veletrhu 9

Propagace veletrhu  Odborný tisk (Zemědělec, Zemědělský týdeník, Agrobase, Náš chov, Farma, Mechanizace zemědělství, Krmivářství, Chovatel, Šlechtitel, Agrární obzor, Agromagazín, Jezdectví, Fauna…)  Deníky (Mladá Fronta DNES, Právo, Deník)+regionální tiskoviny  Rozhlas, TV v jednání  Plakáty, letáky, distribuce pozvánek  Prezentace členům zemědělských, chovatelských svazů a sdružení  Prezentace v ZOO Brno  Westernový ranč dětem u obchodního centra Avion Shopping Park 10

Kontakt EQUICom s.r.o. Michaela Zachová Tel: