Filip Elsner 8.A 2013 - 14.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Namuunaa Ganbaatar 8. B
Advertisements

Zájmy a koníčky našich studentů
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P3_1.15 Tematická oblast: Práce se slovníky a Pravidly českého pravopisu Psaní velkých písmen II Typ: DUM - kombinovaný.
 ZAČÍT HRU ZAČÍT HRU.  VYČISTIT ZUBY VYČISTIT ZUBY  NA PC NA PC.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Statistika her v 8.ročnících Ondřej Bělošek, Filip Kubeš, Lukáš Váverka.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Já a vše kolem mě..
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Prezentace školy. (Lucie Antošová). Historie školy Na dnešním Václavském náměstí (dříve nazývaném Otakarovo) byl postaven na poč. 15. st. gotický kostel.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
VY_III/2_INOVACE_86_Zdeněk Svěrák
JARO Prvouka.
Moji nejlepší kamarádi
… ale taky protivný nepřítel … ROLE ICT VE VZDĚLÁVÁNÍ Počítač může být kamarádRadek Maca Co chceme? Chceme být zdraví a silní. Chceme být vzdělaní a.
Co rádi děláme.
 mění svůj tvar, skloňují se nebo časují  názvy osob, zvířat a věcí obr. 1 obr. 2 obr. 3.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Verbs of Motion Fill in the blanks using the appropriate form of either motion verb given. Vzor: Tak malý Ivan už ___? Tak malý Ivan už chodí?
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
6. TŘÍDA .
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_229_2TR_ČJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM20 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
MOJE RODINA BRODŠTí.
MOJE RODINA Michaela Matušková.
Moje rodina to jsem já.
Moje Rodina.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
Moje Rodina Sára Bolacká.
Renata(tátova manželka)
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
Moje Rodina Lucka.
PŘEDLOŽKY PŘED NÁMI S VČELKOU MIJOU
Moje osoba.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 4. ročníku praktické školy jako prezentace.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Kojetice u Prahy Jaroslava Doktorová. Od roku 2010 žiji v rodinném domku v Kojeticích u Prahy.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Míša Kratinová – moje kamarádka
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Co jsou to podstatná jména?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Kolín V., Mnichovická 62
VY_32_INOVACE_20_04_procvičování podstatných jmen
Popis mé kamarádky Adély Hronkové.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Základní škola Moravičany 2015/2016
Volba povolání / střední školy
Transkript prezentace:

Filip Elsner 8.A 2013 - 14

Naďa Elsnerová Honza Elsner Kočka Bobina Filip Elsner

Moje mamka Moje mamka se jmenuje Naďěžda Elsnerová a pracuje jako kosmetička v Komeniu Má ráda pořádek Ve volném čase chodí běhat s kamarádkou, uklízí, čte si Ráda si posedí s kamarádkami, chodí do divadla a kina

Můj táta Můj táta pracuje jako učitel na Hradební Spravuje téměř všechny věci v domácnosti Často chodí jezdit na inline dráhu na kolečkové brusle, zajímá se o historii, letadla Ve volném čase pustí nějaký film, chodí s kamarády do hospody

Já Já se Jmenuji Filip Elsner Je mi 14 let Chodím do 8 třídy na Žš Milady Horákové Bydlím v Hradci Králové Rád pomáhám na zahradě,poslouchám písničky,povídám si s kjamarády,starám se o kočku

Já Záliby: atletika, trampolína,kolo,kolečkové brusle,lyže…Rád také chodím či jezdím s kamarády po okolí Také mě baví akční hry ač na počítači či v normálním životě

Kočka Moje kočka se jmenuje Bobina Je černá a má zelené oči Je jí 2 roky a narodila se 15.8.2011 Ráda si hraje na zahradě a leze po stromech Nerada se koupe a jezdí na hlídání k babičce ale potom se ji odtamtud nechce