Oscars 2010. Duel favoritů Avatar Smrt čeká všude Avatar Smrt čeká všude.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2013 Rockový svět –
Advertisements

LET´S DANCE 2 Street dance LET´S DANCE. Film je o : Když vzpurná Andie, která nadevše miluje Street Dance, začne studovat na Marylandské škole umění,
Rozhraní v RŽP v číslech Obecní živnostenský úřad Pardubice - zahájení pilotního provozu dne daný testovací scénář - zahájení ostrého provozu.
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
Jak to všechno začalo H.R.Giger a vetřelec
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.15 Anotace: Prezentace se zaměřuje na divadlo a film, porovnává jejich funkci, vysvětluje jednotlivé pojmy, uvádí základní filmové.
MULTIMEDIÁLNÍ GRAFICKÁ TVORBA
Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.
TinWeb na míru aneb úprava pro uživatele na AMU SUT, Zlín, červen 2005 Iva Horová:
Maintenon Zámek Maintenon se nachází v jihozápadní části oblasti Francie v departmentu Eure-et-Loir a regionu Centre. Od  Paříže je vzdálený 63 km.
VY_332_INOVACE_ČJ.8.06_Z.aJ.Svěrákovi,prezentace Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictví ICT Zaměření VM – Jazyk a jazyková komunikace_Český.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Jára Cimrman 1.
Obsah biografie diskografie kariéra úspĚchy klip.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Nominace na OSKARY Chebského poháru 2013.
Zpracoval Michal Veselý a Jakub Mach
Maturitní předmět: ICT Jiří Láznička 6.A. Facebook sociální síť sloužící k propojení komunikace, sdílení dat mezi lidmi a zábavě největší sociální síť.
Hledáme nové talenty od věku 5-10 let.
Konference IAML v dalších letech 2009 Netherlands, Amsterdam, 5-10 JulyNetherlands, Amsterdam, 5-10 July 2010 Russia, Moscow 2011 Ireland, Dublin,
KVÍZ HARRISON F O R D KVÍZ HARRISON F O O R D 1. Pro odpověď klikněte do pole s písmenem A, B, C nebo D 2. Pokud si nejste jisti, klikněte na volné místo,
U3V Počítačová grafika Organizace kurzu doc. Ing. Stanislav Horný, CSc. gml.vse.cz Kristýna Horná, Libor Krsek, Martin Seko a další z GML.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská výchova Ročník:
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Sergej Ejzenštejn (1898 – 1948) S.E.: Kamerou, tužkou i perem. Praha, 1961 S.E.: Izbrannyje proizvedenija v šesti tomach. Moskva, 1966 S.E.: Umenie mizanscény.
Hudba.
Západy Slunce Hudba - Fat Old Sun (Pink Floyd) Hudba - Fat Old Sun (Pink Floyd) Gilmour napsal tuto ryze anglickou píseň jako pokračování k "Grantchester.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
,,Konceptové umění je předně umění, jehož hlavním materiálem jsou myšlenky a koncepty, stejně jako například materiálem hudby jsou zvuky.‘‘ Harry FLYNT.
Musical instruments Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Jak to, že film se skládá ze spousty obrázků?
MARIA-Luisa houzarová
Německý expresionismus a kammerspiel
Vysvobození zvuku Elektronická hudba.
Mikuláš Francán.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické službyČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Soukromá střední odborná škola Břeclav, s.r.o.,
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
PROGRAMY PRO ZPRACOVÁNÍ ZVUKU MARTIN BÁRTA. Obsah tématu  Rozdělení funkcí v nahrávacím řetězci  Nahrávání a editace  Postprodukce  Mastering  Software.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
Představení filmu:. Grave Encounters – setkání se smrtí  Film vypráví o skupině lidí,kteří se zabývají paranormálními jevy.A tak není divu,že je to táhne.
Obce v pohybu? Na webu! Vybrané poznámky k tvorbě videofilmů Seminář Parádní web 2013 úterý 21. ledna 2014.
Členové filmového štábu Jakub Čech Filmový štáb je organizační útvar založený za účelem výroby filmu. Dělí se na hlavní štáb, který tvoří zástupci hlavních.
Films Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: The USA Datum vytvoření Ročník.
Dějiny filmu Marek Matějka.
Vznik Hard-rock bez blues Metal není hard-rock
Zruč nad Sázavou.
WHAT´S ON TV science fictions films animals films sports programmes
Animované dobrodružství pro celou rodinu
Demi Lovato.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Modul ateliéru animace
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
ZPRÁVA O PUTOVÁNÍ STUDENTŮ PETRA A JAKUBA
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Název projektu: Isle of Dogs (Psí Ostrov)
Boris Vian.
HUDEBNÍ VÝCHOVA – 7. ROČNÍK
Famous Canadian celebrities
Kalendář 2009.
METRIK Metrik vlastním jménem Tom Mundell, je anglický producent elektronické hudby.  
Margaret Mead Coming of Age in Samoa (1928)
VY_32_INOVACE_Spo_III_12 U6D Lights, camera, action!- práce s textem
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace;
Transkript prezentace:

Oscars 2010

Duel favoritů Avatar Smrt čeká všude Avatar Smrt čeká všude

Ocenění Avatar  Kamera  Výprava a dekorace  Vizuální efekty Smrt čeká všude  Nejlepší film  Původní scénář  Střih  Zvuk  Zvukové efekty

Ostatní ocenění  Kostýmy: Sandy Powellová - Královna Viktorie  Masky: Barney Burman, Mindy Hallová a Joel Harlow - Star Trek  Celovečerní dokument: The Cove (Zátoka) - režie Louie Psihoyos  Krátkometrážní dokument: Music by Prudence (Prudencina hudba) - režie Roger Ross Williams  Krátkometrážní animovaný film: Logorama (Logoměsto) - režie François Alaux, Hervé de Crecy a Ludovic Houplain  Krátkometrážní hraný film: The New Tenants (Noví nájemníci) - režie Joachim Back

 Nejlepší píseň: The Weary Kind; Ryan Bingham a T Bone Burnett - Crazy Heart  Kostýmy: Sandy Powellová - Královna Viktorie  Masky: Barney Burman, Mindy Hallová a Joel Harlow - Star Trek  Celovečerní dokument: The Cove (Zátoka) - režie Louie Psihoyos  Krátkometrážní dokument: Music by Prudence (Prudencina hudba) - režie Roger Ross Williams  Krátkometrážní animovaný film: Logorama (Logoměsto) - režie François Alaux, Hervé de Crecy a Ludovic Houplain  Krátkometrážní hraný film: The New Tenants (Noví nájemníci) - režie Joachim Back

Děkuji za pozornost!