Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."— Transkript prezentace:

1 Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

2 American directors

3 Woody Allen “Annie Hall” “Manhattan” “Hannah and Her Sisters” “Husbands and Wives,” “Crimes and Misdemeanors” http://www.youtube.com/watch?v=lLAYYrxtJfI

4

5 Robert Altman “ Gosford Park” “A Prairie home companion” “McCabe and Mrs. Miller” “M*A*S*H,” “Wedding” “Short Cuts” “The Player,” “Nashville” http://www.youtube.com/watch?v=9OiHq3HyQMQ

6

7 Coen brothers Ethan Joel “ Blood Simple” “Fargo” “The Big Lebowski” “O Brother, Where Art Thou?” “Burn after Reading”

8

9 Francis Ford Coppola “ Tucker” “The Rainmaker” “Apocalypse Now” “The Conversation” “Godfather”

10

11 Clint Eastwood Unforgiven Million Dollar Baby Letters from Iwo Jima Gran Torino

12

13 David Lynch “The Grandmother” “Eraserhead,” “The Elephant Man” “Blue Velvet” “Twin Peaks” “Dune” “Mulholland Drive”

14

15 Martin Scorsese “ Taxi Driver” “Gangs of New York” “Kundun” “The Last Temptation of Christ,” “Raging Bull” “Mean Streets.” http://www.youtube.com/watch? v=RHFmjGxB0lU

16

17 Steven Spielberg http://www.youtube.com/watch?v=XtTSRFyte7A “Jaws” “Raiders of the Lost Ark” “E.T.” “Close Encounters of the Third Kind” Schindler’s List” Saving Private Ryan” “Catch Me If You Can,”

18

19 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Tato výuková prezentace byla pořízena z finančních prostředků hrazených Evropským sociálním fondem a rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."

Podobné prezentace


Reklamy Google