Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

METRIK Metrik vlastním jménem Tom Mundell, je anglický producent elektronické hudby.  

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "METRIK Metrik vlastním jménem Tom Mundell, je anglický producent elektronické hudby.  "— Transkript prezentace:

1 METRIK Metrik vlastním jménem Tom Mundell, je anglický producent elektronické hudby.  

2 V roce 2010 vydal své první Metrik EP, Odjezd EP , o záznamech Viper, která obsahovala jeden z jeho nejznámějších skladeb T-1000 , stejně jako spolupráce s Janem Burton ( The Arrival / Learn To Fly ) a techno výrobce Christian Smith & John Selway ( odjezd). [ 2 ] V roce 2011 vydal mezi světy EP o záznamech Viper, který zahrnoval T-2000 a I See You , který uváděl vokály od domu zpěvačky Kathy Brown .

3

4 GRIDLOK Gridlok, skutečné jméno Ryan Powell, je americký DJ a producentem Drum n‘ Bass Je klasicky vyškolený houslista, nyní se učí sám na jiné nástroje.  Začal experimentovat s čtyřmi rekordéry, a mikrofonem. Původně elektro roku pak se dopracoval k Drum and Bass

5

6 NOISIA

7 Je nizozemské trio, skládající se z Nika Roose, Martijna van Sonderena a hijse de Vliegera, produkující elektrickou hudbu. V dnešní době produkují hudbu různých žánrů jako je dubstep, DNB, ale i house. Noisia hraje po celém světě a vlastní tři labely (Vision, Division a Invisible Recordings)

8


Stáhnout ppt "METRIK Metrik vlastním jménem Tom Mundell, je anglický producent elektronické hudby.  "

Podobné prezentace


Reklamy Google