GYMPLFEST 2010 Po roce opět na place!. Co nás tedy čeká? Dopoledne: 8: 00 – 13:00Odpoledne: 16:00 – 22:00  1. Živá hudba  2. Sportovní klání  3. Divadlo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
STARCI NA CHMELU ELIŠKA VESELÁ.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Výstavba sportovního areálu 20
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 4 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_028.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Školní projekt pro rok   Všechny třídy 1. a 2. stupně  Rodiče  Veřejnost Určení.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Hry třetího tisíciletí
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Rozmarýn.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
PROM Ě NY V HUDB Ě aneb HUDENÍ „ Ž ÁNRY“ & „STYLY“
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
FIRE DANCE 2013.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Cesta za dobrodružstvím..
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
Erasmus + acidH Barcelona.
ZŠ a MŠ Svatobořice-Mistřín
Pozvánka na slavnostní otevření:
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

GYMPLFEST 2010 Po roce opět na place!

Co nás tedy čeká? Dopoledne: 8: 00 – 13:00Odpoledne: 16:00 – 22:00  1. Živá hudba  2. Sportovní klání  3. Divadlo (také živé)  4. Filmové projekce  5. Umělecké klání  Lichers – alternative - rock  Wild Eggs - punkrock  Gaudium – náš úžasný pěvecký sbor  prof. Martin Mysliveček – klasická kytara (pošušňáníčko)  Groundkeeper - hardrock  Skrznaskrz - bigbít s českými texty doplněn trochou punku, špetkou ska a reggae  Five Alive - mix kytarového rocku, funku s textovou výpovědí  Větry z jihu - bigboš

Živá hudba (pódium na hlavním nádvoří gymiku, 8:00 – 12:00) Se svými světovými hity za námi přijedou pouze ti nejlepší! Pravda, jednání s manažery skupin byla tvrdá, takže možná nezbude v zimě na otop, ale vzpomeňme, jak kulturní lid rád trpěl za obě stavby Národního divadla. Ještě že máme natrénováno z letošní topné sezóny. Uvidíme a uslyšíme:  8:00Gaudium  8:30klarinet, klavír nebo něco podobného  9:00Wild Eggs  10:00Lichers

Sportovní klání (velká a malá tělocvična: 8:30 – 12:00)  Sálová kopaná – hoši (starší, mladší) ( 4 + 1) velká tělocvična  Miniturnaj ve stolním tenisu – dívky, hoši - velká tělocvična-balkón  Volejbal (případně basketbal) – dívky (5 proti 5) - malá tělocvična Systém soutěží a pravidla budou upřesněna podle počtu a věkového složení. Soupisky družstev a jednotlivů odevzdávejte k rukám Mgr. P. Bartála do do 12:00.

Divadlo Herci z Gymiku (zatím ještě amatérští) předvedou v učebně číslo 17 několik krátkých avšak divácky velmi atraktivních divadelních etud.  První představení: 8: 45  Druhé představení: se uvidí

Filmové projekce Další nemalou finanční hotovost uvolnilo vedení Gymiku na pořízení legálních licencí na promítání nehynoucích světových kinematografických skvostů. Promítnuty budou tyto filmy: KdeCoKdy učebna IVTNa půdě aneb Kdo má dneska narozeniny 8:30 učebna IVTNa půdě aneb Kdo má dneska narozeniny 10:30 učebna č. 7Po přečtení spalte 8:30 učebna č. 7Po přečtení spalte 10:30

Umělecké klání Pan ředitel vyhlašuje uměleckou soutěž o nejhumorněji zachycený okamžik na Gymiku za uplynulý školní rok. Soutěž se vyhlašuje ve všech myslitelných uměleckých oborech, např, próza, poezie, kresba, socha, komiks, video, audio apod. Svá díla si umělci připraví ještě před vypuknutím gymplfestu a v den jeho konání je předají odborné komisi do učebny č. 27 v 9:00. Komise poté vybere nejhodnotnější počin, který bude odměněn.

Účast na dopoledním programu  Každý student se může účastnit libovolné aktivity a dokonce i jejich kombinací. Své účasti na soutěžích vždy řádně nahlaste i svému třídnímu učiteli.  Svým chování se snažte příliš nevybočovat od standardů civilizovaných obyvatel.  Teprve po ukončení dopoledního programu (tedy asi ve 12:30) se studenti mohou přemístit do jídelny, popřípadě domů.

Odpolední program Lehce před 16-tou hodinou začne na hlavním nádvoří Gymnázia Mikulov pestrá přehlídka různých hudebních žánrů a stylů. Jak již bylo uvedeno výše, zhlédneme vystoupení skupin:  16:00Pěvecký sbor Gaudium  16:30Wild Eggs (punkrock)  17:00Lichers (rock)  17:30prof. Martin Mysliveček (klasická kytara)  18:00Groudkeeper (hardrock)  19:00Skrznaskrz (bigbít s českými texty doplněn trochou punku, špetkou ska a reggae)  20:00Five Alive (mix kytarového rocku, funku s textovou výpovědí)  21:00Větry z jihu (všechno dobré)

Odpolední program Tímto neformální hudebním setkáním nás bude provázet výtečná redaktorka české televize Zina Plchová, která nám jistě prozradí něco veselého z natáčení. Úplného blaha, zejména tělesného, dosáhneme v občerstvení, které bude na nádvoří rovněž k dispozici. Na odpolední Gymplfest 2010 jsou všichni zváni, zejména ti, kteří si zaplatí vstupenku v hodnotě pouhých 50,- Kč. Jejím zakoupením podpoříte činnost SRPDŠ Gymnázia Mikulov, které financuje exkurze, sportovní utkání, či umělecké soutěže studentů gymnázia. Těšíme se na Vás! Vstup je možný z ulice Komenského (vchod u jídelny) nebo z ulice Piaristů (velkou branou). Vstupenky je možno zakoupit na místě, nebo v kanceláři Gymnázia (místnost číslo 2, paní M. Talpová).