CVK 2008 - 2013. Vývoj rozpočtů komise CVK v letech 2008 - 2013 Rok Rozpočet schválený VHSkutečné čerpání rozpočtuVýnos z prodeje materiálu prvovýstupcům.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní program udržitelnosti I
Advertisements

Příklady na výpočet zaměstnanců
Vliv ocenění vytvořených výkonů na měření zisku
Vysoké školství v ČR: ohlédnutí za rokem 2013 a výhled do roku 2014 Výroční zasedání ČKR Střítež u Jihlavy, Jakub Fischer, předseda RVŠ.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.
Prezentace k projektu REPRO CV
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Obec KUNČICE. Obsah  Informace o obci  Struktura obecního úřadu  Rozpočet obce  Závěrečný účet na 2005  Rozpočet pro rok 2006  Rozpočtový výhled:
Solární systémy pro aktivní topení
ELI Beamlines Výstavba nejintenzivnějšího laseru světa Mgr. et Bc. Michael Vích HRADEC KRÁLOVÉ
Historie ochrany přírody za dob komunismu
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
Change through Culture – Culture through Change Proměna kulturou a Kultura v proměně.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Příroda v naší zemi Na našem území žijí tisíce živočichů a rostlin.
Česká tabule Tvořena usazeninami na mořském dně (Křídové moře) – pískovce, slepence – o mocnosti 200 až 600 metrů. Místy ojedinělé lávové výlevy (čedič)
Krkonošsko-jesenická subprovincie
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Kalkulace plných a variabilních nákladů
Kdo chce být milionářem ?
Daň z příjmů fyzických osob
REGIONÁLNÍ AQUAPARK JESENÍKREGIONÁLNÍ AQUAPARK JESENÍK Město Jeseník | Oddělení investic a rozvoje | František ChovanecMěsto Jeseník | Oddělení investic.
Evropské fondy a Česká republika v období 2007–2013: náš pohled Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti Praha,
Nejmenší společný násobek
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
ŠKOLSTVÍ V ÚJEZDĚ NAD LESY. MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
EKONOMICKÉ INFORMACE pro jednání Předsednictva RVŠ Lenka Valová.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění.
Mapa zájmu - plány.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Metropolitní univerzita Praha, o.p.s. GRANT MUP KPV 16/2013 Konference Rešeršní systémy průmyslově právních informací Praha,
Prospěchová stipendia
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2014 Generální ředitel 21. října 2014 IATCC PRAHA XII. ročník jednání s leteckými dopravci.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
Prospěchová stipendia
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Matematika a její aplikace
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
Pokud jsi připraven/a, klikni sem
ČHS a údržba skalních oblastí Vladimír Wolf, ČHS.
KRKONOŠSKO – JESENICKÁ SUBPROVINCIE
5. Krkonošsko-jesenická soustava
Liberecký kraj L.
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_187.
Místa plná rozhledů v Euroregionu Glacensis v Euroregionu Glacensis.
Ú S E K P O D P Ů R N Ý C H S E K C Í Ú S E K D O P R A V N Í C H S E K C Í Organizační schéma kapitoly k Příloha č. 7 Počet stran 10.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NEJVYŠŠÍM VRCHOLEM ŠUMAVY NA ÚZEMÍ ČR JE
410 RP SCHKO Slavkovský les
Povrch - Geomorfologie
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Novohradské hory- Kamenec
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Člověk a jeho svět – 4.ročník Pohoří ČR
ČHS – systém údržby skal
Transkript prezentace:

CVK

Vývoj rozpočtů komise CVK v letech Rok Rozpočet schválený VHSkutečné čerpání rozpočtuVýnos z prodeje materiálu prvovýstupcům

Náklady komise dle jednotlivých kapitol

Náklady komise dle jednotlivých kapitol - rekapitulace Náklady komise Fixní jištění a vrcholové materiály Pomocné materiály (lepidla...) Nástroje (vrtačky, brusky...) Cestovné, poštovné, podpora provozu webu SO od r Granty související s údržbou oblastí DPP správci skal DPP předsedové OVK DPP předseda CVK 01-04/ Podpora vydání průvodce

Množství dodaných stěnových fixních jištění do jednotlivých OVK Pískovcové oblasti v Čechách Název OVK/ Rok CelkemPočet cest v oblasti dle databáze SO OVK Broumovsko OVK Dubské skály OVK Hruboskalsko OVK Labské pískovce OVK Lužické a Jizerské hory OVK Skály na Mužském OVK Prachov OVK Tisá Celkem Nepískovcové oblasti v Čechách a Moravské pískovce OVK Jeseníky a Rychlebské hory OVK Jižní Čechy OVK Jižní Morava OVK Lužické a Jizerské hory OVK Moravské pískovce OVK Orlické hory OVK Severní Morava OVK Severozápadní Čechy OVK Střední Čechy a Praha OVK Vysočina OVK Západní Čechy Celkem

Pískovcové oblasti v Čechách

Nepískovcové oblasti v Čechách a Moravské pískovce

• Děkuji za pozornost • Zpracoval Vladimír Wolf • V Brně dne