Jakubov rok poté  10.-12.10. 2008  Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Kamarádi :o) :o).
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Nejprve si Přečtěte pozorně text
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
JÁ A MOJE ŽENA.
Jak to bylo na Levíně   Městys Levín  děkujeme správě CHKO České Středohoří za přízeň, kterou trvale věnuje starým ovocným stromům 
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Všem lidem na celém světě přeji…
(kulík) v obrazech vstupte Jedná se o několik snímků malé Jany Tauchmanové narozené v Brně. Fota jsou z období asi od 14. dne po narození do.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
17.Listopad 1939 a 1989 Lukáš Maršoun 7.třída – 2010/2011.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Excelentní matka měst Praha
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Králík Flegy Skokan.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Prezenovela o tom jak Meluzíňata ke svíčkařství přišla … a co se dělo dál  na začátku toho všeho byla včela  pilná, pracovitá a neúnavná – prostě příkladná.
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
VODA.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2012 Podyjí, června 2012.
MELUZÍŇÁČEK PODZIMNÍČEK Srbská Kamenice 25. – 30. října 2011 výřad malošů i velkošů na bukové houpajdě pod Mariinou vyhlídkou Jonáš, Eliška, Mirďa, Saša,
KrkonošeKrkonoše Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat až majestátné horské vrcholy pokryje.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Výlet za historií č. IV tentokrát ANTROPHOS Zdeňka Chaloupková říjen 2011.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Krkonoše.
Prvouka 3.ročník ZŠ „DOMOV-RODINA-TRADICE -VÁNOCE“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
…aneb jak jsme pokročili v našem projektu (tentokrát hledáme způsoby, pomocí kterých klesne spotřeba vody v domácnosti)
Teď uvidíš neobvyklý snímek ! To není špatné, co?! Jestli ne, tak čti... Víš, co je to?
EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I) Téma: Volně žijící zvířata I. – savci (srnec.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Michaela Blažková Název DUM: VY_32_Inovace_ Příslovce Název sady: Český jazyk 9. ročník Číslo projektu:
Letní soustředění – OŠELÍN 23. – 30. srpna První odpoledne jsme prožili hraním s dětmi.
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
Dělitelnost přirozených čísel
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Dělitelnost přirozených čísel
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Tak jsem se zase vydal po dlouhé době k našemu rybníčku, Chtěl jsem vidět, jak tam začíná podzim. Tak se také podívejte.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Krkonoše.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
ROBOTI Dále prosím.
Český jazyk a literatura 3. ročník
No tak to teda byla noc !!!.
Krkonoše.
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní

Nejdřív trochu podzimu

Potom trochu údajů  účast přijali: Zuzka, Kamila, Pepa, Peťánek, Vlastík, Mirka, Radek, Jana a Martin  co se dělo: dělali jsme samé dodělávky – no zase jsme je nedodělali  zakopávali jsme cedule k památným stromům - dvěma  ošetřovali jsme mladé stromečky starých odrůd  repelentem a pletivem proti jelenům  vlídným slovem proti všemu ostatnímu  statečné komando ve složení Pepa, Peťánek, Vlastík se vydalo do samotného Pekla, kde pomáhalo  pomoc přišla na pomoc hajnému Slávkovi – dlouholetému členu Pozemkového spolku Meluzína  fotky z Pekla tady nenajdete – prostě jsem selhal  Jo a počasí, to se teda opravdu povedlo

Nejdříve něco pro osoby zatím neznalé  v Jakubově jsou staré ovocné stromy  jsou sympatické a tak se o ně trochu staráme  doufám, že jsme jim také alespoň trochu sympatičtí

Krása starých stromů  staré stromy jsou hezké ale kdo ví, jak dlouho ještě vydrží v tomto slzavém údolí  proto se snažíme vypěstovat stromový dorost

Tak tohle jsou naše milované stromečky  vpravo: stromek roubovaný v květnu a ještě neošetřený v říjnu 2008  dole stromky ošetřené repelentem proti okusu  uvidíme jak budou chutnat jelenům

Samochodná sekačka na trávu  ovce nám pomáhají udržovat sady  v důsledku toho jsou sady hezké a ovce už nemůžou jablka ani vidět  jo, jo - statečná, vypasená zvířata

Domorodé obyvatelstvo  v Jakubově žijí další členové našeho pozemkového spolku – farmář Aleš a jeho rodina  na snímku je naše expedice promíchána s domorodou posádkou Jakubova  všichni nám pomáhali a tak šla práce rychle od ruky

Nejenom prací a jablky živ je člověk…  vydatná svačina – základ vysokých překračování pětiletých plánů

Pro ty co už vědí 2007/2008

a tohle je odjezd z Jakubova

Konec, alespoň pro tentokrát  zatím poslední díl prezenovely vyrobil kdo jiný než ten co vyrobil všechny předtím  JO pro Dundu – prezenovela je pojem vzniklý stejným postupem jako slovo telenovela (složenina slov televize a novela)  prezenovela je složenina slov prezentace a novela  zcela a již dopředu odmítám jiné teorie o vzniku tohoto světově unikátního uměleckého útvarů  Doufám, že si tohoto útvaru konečně někdo všimne a udělí mi Novelovu cenu za lyteraturu  Nashledanou a Howgh