PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Optimalizace provozu vašeho čerpadla
Základní jednotka PC Obr. 1.
2N® Helios 2N Helios/Helios IP produktová prezentace
T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
ČÍSLICOVÁ TECHNIKA ZÁKLADNÍ POPIS PLC
Radiofrekvenční řízení budov
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Sběrnice.
Průmyslová komunikace
Komunikační systém lokalit HN v ploše Ing. Stanislav Borecký 30. října 2006.
Informatika 1_6 6. Týden 11. A 12. hodina.
Rozvoj ITS pro řízení dopravy v intravilánu
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
Topologie sítí Topologií sítě rozumíme způsob zapojení počítačů do počítačové sítě. Rozeznáváme čtyři druhy: Sběrnicová topologie Prstencová topologie.
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
Počítačová síť a typy sítí
Václav Bartoněk, 6. G MěVG Klobouky u Brna
Ovládání budov Josef Bardoň Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU.
MAKING MODERN LIVING POSSIBLE
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Automatizační technika Programovatelné automaty – technické vybavení (EL52) Ing. Zuzana.
Počítačové sítě. je skupina počítačů (uzlů), popřípadě periferií, které jsou vzájemně propojeny tak, aby mohly mezi sebou komunikovat. Počítačová síť.
Dušan Ferbas Solar Monitor s.r.o.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – základní deska Autor:
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stroje a zařízení Prvky sběrnicových systémů (EL14-2.část) Ing. Josef Nevařil ELEKTROTECHNIKA.
DOMINTELL.
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
Elektrotechnika Stroje a zařízení
Zuzana Máslová Zuzana Máslová GIO Semily GIO Semily Nad Špejcharem Semily Nad Špejcharem Semily / /2008 Informace.
UČÍME V PROSTORU Elektrotechnika Název předmětu: Inteligentní budovy Název a ID tématu: Elektrická kontrola vstupu (EL48) Zpracoval(a): Ing. Jaromír Mazal.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Sběrnice II. Sběrnice v automatizační a měřicí technice.
Inteligentní instalace
Základní deska Matherboard.
Zvuková karta rozšiřující karta (v provedení ISA nebo PCI) do sběrnice základní desky zajišťující zvukový vstup a výstup někdy bývá přímo integrována na.
Výpočetní technika kód předmětu: VT Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
Pevný disk (HDD - Hard Disk Drive)
Počítačové sítě Terezie Gřundělová Historie Vznik a vývoj je spjat s rozvojem počítačů a výpočetní techniky První rozmach v padesátých letech.
Světelná technika Automatizace světla.
Základní struktura počítače
1 FPA-1200 ST/PRM2-EU | 13/11/2008 | © Robert Bosch GmbH All rights reserved, also regarding any disposal, exploitation, reproduction, editing, distribution,
A PLIKACE OZE NA SPŠ A VOŠ, P ÍSEK, K ARLA Č APKA 402 Ing. Jiří Uhlík Ing. Miroslav Paul.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Kamerový systém Výjezdní zasedání UISLednice, 23. – Bc. Martin Pokorný Sekce centrálních aplikací Vývojový tým Univerzitního informačního.
Elektronický identifikační systém ACS-line je moderní a výkonný nástroj pro elektronické získávání a zpracování provozních dat. Ucelený systém nebo jeho.
Základní desky Marek Kougl 1.L.
PC sestava. Základní deska (MB) Chipset Je skupina integrovaných obvodů (čipů), které jsou navrženy ke vzájemné spolupráci a jsou obvykle prodávány.
Radiofrekvenční řízení budov
RF Ethernet komunikační interface LAN Komunikace po ethernetu
Světelná technika Automatizace světla.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sběrnice v automatizační a měřicí technice
Radiofrekvenční řízení budov
Transkript prezentace:

PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ NOVÁ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA CL700 PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ součást identifikačního systému ACS-line www.acsline.cz

Představení jednotky CL700: Nová jednotka CL700 zcela mění koncepci výstavby rozsáhlých pří-stupových systémů. Sběrnicové řešení umožňuje plnohodnotný on-line provoz, menší nároky na kabeláž a široké možnosti použití. Výhodou je velmi snadná konfigurace a monitorování přes zabudované web rozhraní. CL700 není jen pouhou přístupovou jednotkou, protože na společnou sběrnici lze mimo čteček při-pojovat další moduly, například pro spínání světel nebo připojení pohybových a jiných detektorů. Jednotka CL700 dokáže zajistit řízení celé budovy. ideální pro střední a velké přístupové systémy hotelové systémy s návazností na ostatní technologie přímé ovládání silových okruhů a vytápění může nahradit malou EZS ústřednu jednoduší projektování a příprava kabeláže cenově výhodné a flexibilní řešení

Zásadní přednosti CL700 : ON-LINE i OFF-LINE řízení až 32 čteček na společné sběrnici možnost kombinace různých zařízení na sběrnici velmi rychlý provoz konstantní doba odezvy bez ohledu na počet zařízení samoadresná ON-LINE sběrnice = jednoduchá instalace jednotky možno neomezeně spojovat do velkých celků pohodlná konfigurace a monitorování přes web rozhraní otevřené rozhraní pro integraci do nadstavbových systémů

Řídící jednotka CL700: základní deska Napájení 12V systémové konektory pro rozšiřující desky základní deska signalizační a stavové LED připojení tamper kontaktu krytu port pro periferie ER80 OEZS OTX Napájení 12V výstup napájení 4x vyvážené vstupy 1x PGM výstup Komunikace RS485/RS232 4x přepínací relé

Široké možnosti CL700: Specifikace podle typu rozšiřující desky: komunikační deska ETHERNET, USB rozšiřující deska pro připojení čteček CL700 připojení až 32 ON-LINE sběrnicových čteček AL40-TCP připojení pro 4 čtečky EDK2 komunikace LAN AL40F-TCP připojení pro 2 čtečky EDK2F komunikace LAN AL40 připojení pro 4 čtečky EDK2 komunikace RS485/RS232 AL40W (-TCP) až 4 čtečky WIEGAND komunikace RS485/RS232 (LAN) základní deska

NOVĚ také v provedení MIFARE EDK4M-RS-OEM EDK4M-RS Možnosti sběrnice CL700 EDK4B-RS-OEM sběrnicové čtečky pro zabudování sběrnice RS485 až 32 zařízení jednotka CL700 EHS3-RS sběrnicové kartové spořiče SL20 sběrnicová jednotka pro venkovní vstupy EDK4B-RS sběrnicové čtečky pro povrchovou montáž NOVĚ také v provedení MIFARE EDK4M-RS-OEM EDK4M-RS jednotky GILD pro přímé ovládání silových okruhů, žaluzií, vytápění apod. 2x EDK2B

Technické údaje CL700 : komunikace: Ethernet, RS485, RS232, USB až 32 výstupů a 32 vstupů na každé jednotce délka sběrnice až 1200 metrů až 10 000 karet, včetně oprávnění pro každou čtečku 30 000 záznamů historie (pro OFF-line provoz) vstupy a výstupy pro spolupráci s EZS pracuje s libovolnými ID médii podle připojených čteček

Další informace na: www.acsline.cz nebo: www.acsline.cz/cs/cl700 ã ESTELAR s.r.o., 2011-2012