Automobilový průmysl země Sasko

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

před tím velkým šílenstvím…
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Proč recyklovat vozidla s ukončenou životností - autovraky? Mgr. Milena Marešová Praha 2006.
Nauka o podniku Seminář 6..
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Automobily a co o nich víme
Solární systémy pro aktivní topení
Vznik a vývoj automobilky
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
MeetFactory Ke Sklárně 15, Praha 5, MeetFactory Ke Sklárně 15, Praha 5,
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Analýza Centra ProEquality
slavný americký průmyslník
Tuning osobních automobilů
Modely řízení zásob I. Deterministické
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Opel a stlačený zemní plyn (CNG) Zbyněk Janeček Fleet & CV Manager GM Southeast Europe (Opel, Chevrolet) Branch office Praha Praha,
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Mrakodrap, který se sám otáčí, mění výhled jak chceme nebo podle slunečního světla.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
STŘEDNÍ ŠKOLA APLIKOVANÉ KYBERNETIKY s. r. o. - POČÍTAČOVÁ GRAFIKA - studium zaměřeno na www, animaci, video, 3D modelování, fotografii, design - PROGRAMOVÁNÍ.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Deterministické modely zásob Model s optimální velikostí objednávky
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
Smart Move Každý rok autobusy a autokary v Evropě, s minimálními dopady na životní prostředí, přepraví bezpečně a podle jejich potřeby miliony lidí. Ačkoliv.
Prezentace Infiniti Centrum Praha, ČR 2. Infiniti v Evropě 3. Infiniti Centrum Praha 1. Historie / Vznik značky 4. Modelová řada.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
Směnnost, koeficienty využití VK
1 Přechodná období ČR po vstupu do EU VŠFS – kombinované studium Veřejná správa
Světové hospodářství Quinta, první ročník.
Vývoj železnic Koňské dráhy Parostrojní železnice
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Hyundai.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Airbag Autor: Martin Pinta.
Automobily Jméno: Petra Havlíčková Třída: VIII.
AUTOMOBIL SNŮ Závěrečný projekt z designu průmyslových výrobků Ing. Eliška A. Kubičková Fakulta strojní ZČU.
Zavedení MHD zdarma ve Frýdku – Místku 2011
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
DUBAJ.
ČÍNSKÝ „SMART” Reportér německého časopisu „Autobild”, Claudius Maintz, odcestoval do čínského města Dezhou, aby navštívil továrnu, ve které jsou vyráběny.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
CEITEC BRNO | ČESKÁ REPUBLIKA středoevropský technologický institut /central european institute of technology – ceitec/ vzdělávání, výzkum.
LUXUSNÍ AUTOMOBILY.
Základní informace VD a PVE Dalešice
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
v centrum celoživotního vzdělávání
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:7. ročník Klíčová slova:Evropa, západní Evropa,
Český stavební trh - hlavní konkurenti na trhu Josef Mázdra 2009/2010.
Kloubové a speciální autobusy, přívěsy Prototyp kloubového autobusu Š 706 RTO-K z produkce Karosy Vysoké Mýto okolo roku Prototyp kloubového.
ELEKTROMOBILITA. HISTORIE: Holandsko, profesor Stratingh, první návrh elektromobilu, který byl i realizován 1895 – František Křižík – první elektromobil.
Anotace Žáci se prostřednictvím prezentace seznamují s vynálezy v 2.pol. 19.století Autor Mgr. Lenka Cílková Datum vytvoření březen 2012 Ročník V. Vzdělávací.
9.B, 15 let Ak.Heyrovského Chomutov Ústecký kraj Kontakt na školu:
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Informace o společnosti
História Zakladateľ a konštruktér 1. Porsche a prvého Volkswakenu - Ferdinant Porsche – narodil sa v roku 1875 a zomrel Bol to automobilový pretekár.
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
STROJE OVLÁDLY ŽIVOT 2. pol. 19. stol.
Transkript prezentace:

Automobilový průmysl země Sasko

Porsche Lipsko

Něco o výrobním závodu Uvedení Porsche Cayenne v roce 2002 také uvedlo novou továrnu v Lipsku, která dnes tvoří téměř polovinu roční produkce. Nový Cayenne Turbo S má druhý nejsilnější motor v historii Porsche (s nejsilnějším motorem stále zůstává Carrera GT).

V 2004 byla v Lipsku zahájená produkce Carrery GT, která je s cenou 450 000 eur nejdražším modelem, jaký kdy Porsche postavilo.

Samotná výroba vozu

Montážní linka

Vnitřní prostory centrální budovy

Testovací polygon pro SUV

V lednu 2009 bude Porsche vyrábět novy model PANAMERA

BMW Lipsko

BMW Lipsko Tento závod koncernu BMW je nejmladší. Hlavní budova byla navržena architektkou Zahou Hadid a dostavěna v r. 2005. Výrobní kapacita závodu činí 650 až 700 vozidel denně. Závod zaměstnává 5000 lidí a sám si vychovává a školí své učně kteří zde pracují v ruzných oborech.

Vnitřní prostor řídícího centra

Karosárna

Lakovna

Konec montážní linky

Dnešní produkty 2005 - BMW 3 (Limousine) 2007 - BMW 1 (3-dveřové) 2007 - BMW 1 (Coupé) od prosince 2007: BMW 1 (Cabrio)

VW Drážďany

Skleněná manufaktura

VW Manufaktura Drážďany Tato manufaktura se nachází uprostřed Drážďan a její zvláštností je že celá budova je prosklená Z ekologických důvodů její zosobování obstarávají specielně vyrobené tramvaje které dovážejí 80% procent náhradních dílu Manufaktura vyrábí pouze luxsusní limuzíny Phaeton a denní produkce těchto luxusních vozů je pouze 15 kusů Výstavba stála 365 miliónu německých marek. Celková plocha skel na továrně činí 27 500m². Pro stavbu bylo použito přes 60 000 tun betonu Celková plocha továrny činní 83 000 m². - Zákaznické centrum 15 000 m². - Výroba 55 000 m².

Logistika manufaktury Materiál je dovážen tramvají, tzv. tramvaje CARGO Tramvaj je dlouhá 60 m. Jedna jízda trvá 18 minut. Jezdí každých 30 minut. Dováží veškeré díly potřebné k výrobě Phaetonu. Karoserie se dováží v celku pomocí nákladních vozů, dováží se ze Zwickau. Jezdí 5 x denně.

Specielně vyvinutá tramvaj

Model celé manufaktury