TvS-centrum Praha s.r.o. www.tvs-centrum.cz | www.tvs-robotika.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

§ 103 Záměry nevyžadující stavební povolení ani ohlášení
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Aktuální informace k financování vodohospodářských projektů v působnosti Ministerstva zemědělství odboru vodovodů a kanalizací Připravil ing. Zdeněk Hledík.
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
Bezvýkopová oprava napojení kanalizačních přípojek
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Řešení problémů s vlhkostí a radonem s naším systémem IGLŮ
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Detekce vodovodních poruch milan MÁCA - AQUA detekce.
Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,
Přednáška PROVOZOVÁNÍ DISTRIBUČNÍ SOUSTAVY VYUŽITÍ DIAGNOSTIKY A SANACÍ PODZEMNÍCH TRUBNÍCH VEDENÍ BEZVÝKOPOVÝMI TECHNOLOGIEMI (BT) V PLYNÁRENSTVÍ Ing.
Univerzitní centrum energeticky efektivních budov
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
Novostavba rodinného domu
TDI Přípojka plynu David Kunert INZ 2011.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Odkanalizování a čištění odpadních vod v povodí řeky Radbuzy CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Public Private Partnership Spojení veřejného a soukromého sektoru ve vodárenství.
Miroslav Nečas.  Budoucnost nebude patřit těm, kteří informace vytváří nebo přenáší, ale těm, kteří ovládají nástroje na jejich filtrování, prohledávání.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
Informační podpora při krizovém řízení
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o. Dálkové monitorování objektů a zařízení.
1 Ověřování environmentálních technologií (ETV), cesta na zahraniční trhy , Hustopeče ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2009.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Program Podpora výstavby a technického zhodnocení infrastruktury vodovodů a kanalizaci Odbor vodovodů a kanalizací Vypracoval: Ing. Jan Žák Místo.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Informační leták Obce Stanoviště o domovních kanalizačních přípojkách Zde uvádíme společnosti, které nabídly služby občanům při vybudování gravitačních.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
STÁVAJÍCÍ STAV Počet obyvatel okresu - 55 tisíc Počet zásobovaných obyvatel RAVOS - 28 tisíc Z toho skupinový vodovod Rakovník - 22 tisíc.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
Zneškodňování odpadních vod v malých obcích
Podpora vodohospodářské infrastruktury Zlín,
Kompresní stanice Jirkov
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Koncepce nového zákona o VTZ
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
účetnictví, daně a controlling
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Opravy v roce 2010 Nejvýznamější opravy:
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Valašské Klobouky, květen 2013
Novela vyhlášky č. 428/2001 Sb..
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Rehabilitace kanalizačních staveb na poddolovaném území
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Autorizovaný servis pro:
Připojení nemovitostí Dolina a Svaté
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Opravy pneumatik Vyvažování kol
Obnova koupaliště města Letohrad – IV. ETAPA
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

TvS-centrum Praha s.r.o. |

Poskytujeme kompletní, ucelený servis a opravy všech druhů kanalizačních systémů. Disponujeme unikátní výkonnou technikou, díky níž jsme schopní šetřit jak peněženku zákazníka, tak i jeho čas. ČIŠTĚNÍ KANALIZACE A ODPADŮ TvS-centrum Praha s.r.o. |

Naše společnost nabízí čištění a vývoz lapolů v Praze a okolí za bezkonkurenční paušální ceny! Kontaktujte náš dispečink na tel.: TvS-centrum Praha s.r.o. | ČIŠTĚNÍ A VÝVOZ LAPOLŮ

Monitorování a revize kanalizace kamerou, patří v současnosti k nejefektivnější technologii. Preventivní kontroly a prohlídky kanalizace mohou zabránit haváriím a škodám na majetku, za zlomek ceny skutečných finančních nákladů. REVIZE KANALIZACE KAMEROU TvS-centrum Praha s.r.o. |

VÝSTAVBA, OPRAVY A SANACE Opravujeme potrubí také bezvýkopovou metodou pomocí sanačního rukávce. Touto velmi efektivní metodou lze opravit lokální poruchu o délce až 120cm. Opravené místo tím získává statickou pevnost nového potrubí. Výstavbu nových kanalizačních nebo vodovodních přípojek, provádíme včetně souvisejících zednických prací a projektové dokumentace pro stavební řízení. TvS-centrum Praha s.r.o. |

Tlakové zkoušky provádíme vodou i vzduchem. Vzduchem je zkouška rychlejší a méně nákladná. Celý proces je řízený počítačem a výsledek je zaznamenaný do zkušebního protokolu, ihned po ukončení zkoušky. TLAKOVÉ ZKOUŠKY KANALIZACE A VODOVODŮ TvS-centrum Praha s.r.o. |

TvS-centrum Praha s.r.o. | Více o tom, jak Vám může být společnost TvS-centrum prospěšná a zároveň všechny odpovědi na otázky o robotice a vlastním vývojovém programu techniky pro nejkvalitnější činnost v oboru naleznete kliknutím na: dispečink: