1 HK ČR, 1.7.2014 2. workshop a 2. exkurze 23. 2. 2012 Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
ECVET v Programu celoživotního učení
1 HK ČR, EXPORTNÍ SEMINÁŘ JIHLAVA,
Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál.
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Okresní hospodářská komora Louny Datum vzniku:
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Projektové poradenství Lukáš PROCHÁZKA Technologické centrum AV ČR.
Jihočeská hospodářská komora p r e z e n t a c e
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
Vypracovaly: Nikola Dreslerová, Eva Šenkeříková
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR AKTIVNÍ MOTIVACE ŽÁKŮ ZŠ = JISTOTA PRO BUDOUCNOST ŘEMESEL OLOMOUC
STRATEGIE KOMORY PODNIKŮ KOMERČNÍ BEZPEČNOSTI ČR 2014/2015.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Bezplatné poradenství pro podnikatele | 19. březen 2009 | Bezplatné poradenství pro podnikatele Markéta Pekaríková.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Hospodářská komora hl. m. Prahy Diskusní setkání s podnikateli Úřad Městské části Praha února 2008.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje Britský den v Ostravě DOV, U6, 12.
Výroční konference Enterprise Europe Network Praha Služby pro podnikatele na Kontaktních místech HK ČR.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje – partner poradenské sítě pro podnikatele ENTERPRISE EUROPE NETWORK.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
Evropský program Monika Mrňávková Silvie Pýchová Centrum Euroguidance NAEP.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Czechpoint, bezdlužnost a záznam v trestním rejstříku
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Mgr. Petr Kostík ředitel KHK JM
Hledání partnera - první krok ke kooperaci
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za účelem zvýšení ekonomicko-technické úrovně v sasko- české oblasti podpory)

2 HK ČR, HK ČR – je tvořena sítí jednotlivých organizačních složek, které poskytují základní informační servis a služby pro podnikatele Karlovarský kraj - RHK Poohří, pověřená výkonem KHK Karlovarského kraje - OHK Cheb

3 HK ČR, • bezplatný informační a poradenský servis (projekt Informační místa pro podnikatele - InMP) • vyhledávání kooperačních partnerů v tuzemsku i v zahraničí • výstupy z databází firem • kontaktní setkání českých a zahraničních firem dle oborů • konzultace českých a německých odborníků • pomoc při zakládání firmy nebo živnosti

4 HK ČR, • zpracování žádostí o dotace a prostředky z fondů EU a ČR • speciální dotační poradenství • vystavování karnetů ATA a potvrzování osvědčení o původu zboží • kontaktní místo pro mýtné – vydávání palubních jednotek, uzavírání smluv • činnost Kontaktního centra pro česko – německou spolupráci

5 HK ČR, • projekt CzechPoint - vydávání ověřených výpisů z informačních systémů veřejné správy (Obchodní rejstřík, Živnostenský rejstřík, Katastr nemovitostí, Rejstřík trestů, Rejstřík bodového hodnocení řidičů atd.) a provádění autorizované konverze dokumentů (datové schránky) • kontaktní místo veřejné správy (provádění vidimace – ověření shody opisu nebo kopie listiny s originálem, provádění legalizace – ověření pravosti podpisu, případně uznání podpisu za vlastní

6 HK ČR, • pořádání seminářů a školení pro podnikatele • připomínkování zákonných norem, podněty a návrhy na jejich změny a úpravy • zastupování podnikatelské sféry vůči orgánům státní a místní správy • spolupráce s partnerskými komorami v SRN (Bayreuth, Plauen, Chemnitz), realizace a podpora projektů pro hospodářský rozvoj regionu – projekt AKONA • prezentace firem a členů v tuzemsku a v zahraničí (výstavy, workshopy, akce pro podnikatele)

7 HK ČR, RHK Poohří – zahraniční spolupráce • IHK Bayreuth • HWK Bayreuth • IHK Chemnitz • IHK Plauen • HWK Chemnitz

8 HK ČR, Účast v projektech • projekt AKONA • projekt Správná volba oboru jako začátek dobré kariéry • projekt Kontaktní centrum pro česko-německou spolupráci • projekt Informační místa pro podnikatele

9 HK ČR, RHK Poohří – připravované akce -semináře a školení po dohodě RHK Poohří a OHK Cheb realizuje OHK Cheb -kontaktní podnikatelská setkání (Čína, Moldávie, Kazachstán, Pobaltské republiky) -seminář „Proexportní podpora vývozcům“ – Česká exportní banka a.s., Exportní garanční a pojišťovací společnost a.s. -projekt AKONA: workshopy, exkurze – dle plánu (DE a CZ) -aktuální informace na

10 HK ČR, KDE NÁS NAJDETE

11 HK ČR, KONTAKTY Radek Pašava manažer projektu AKONA RHK Poohří, Sokolov Tel.: (+420) Fax: (+420) Mobil: (+420)