Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
Advertisements

Trhlina ve džbánu.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBO Ř ANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_181_SAMOHLÁSKY Téma: ROZD Ě LENÍ.
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
LÁSKA.
Hrad Chenonceau, mistrovské dílo francouzské renesance, je známý pro nádhernou polohu na ř ece Cher. Tento nádherný hrad z šestnáctého století je.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Žena (návod pro muže).
Radovan Hanslík k vinta A.  sklo bylo objeveno kolem roku 3000 p. n. l. v Egypt ě  v 1. stol. vynalezli sklá ř skou píš ť alu  p ů vodn ě se pou ž.
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Bezobratlí.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Jaro Zdenka Suchánková.
Velké zimní prázdninové dobrodružství
Fyzikální aspekt vody.
Český jazyk 1. ročník Čtení - doplňovačky.
Vypracoval: Kryštof Ko ň ák. Hlavní informace Nejvyšší bod: vrch Tele č ek (399 m.n. m.) Nejni ž ší bod: hladina Vltavy (177 m. n. m.) Historická zem.
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
AIRSOFT.
Jaro Jarní květiny.
KURZ PRVNÍ POMOCI Ve č tvrtek 13. února 2014 jsme navštívili Mendelovu st ř ední školu v Novém Ji č ín ě, kde si pro nás ž ákyn ě 4. ro č níku pod vedením.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Stavba dome č ku Mon č a a Honza Jemelkovi Zálesní Lhota 222 Č erven 2009 – zá ř í 2010.
Ovocné stromy v různých ročních obdobích
Nabídka Společnost SAPRIM, s.r.o. nově zakoupila multifunkční stroj
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_238_JEHLIČNATÉ_STROMY Téma: JEHLIČNATÉ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
Strom po celý rok P ř ívratská. Jaro-je jedno ze č ty ř ro č ních období. V mírném pásu se vyzna č uje za č átkem vegetativní aktivity rostlin a zvýšením.
Vysvětlení některých pojmů
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:
Persistence paměti.  11.kv ě tna ledna 1989  špan ě lský malí ř, který se proslavil svými surrealistickými(um ě lecký sm ě r, který usiluje.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04 Autor: Marcela Holíková Anotace: Tento výukový materiál slouží k výuce zeměpisu na základní škole. Zeměpis – tundra a polární.
Ú ř ad vlády Č R Tereza Kunertová 2013 Evropský rok občanů.
Ž áci poprvé zasedli do zdejších školních lavic 1. zá ř í Naše škola má vytvo ř ený školní vzd ě lávací program s názvem Aktivita, tvo ř ivost,
Tematická oblast: Život na Zemi Téma: Podnebí mírného pásu Předmět: Přírodověda Ročník: 5. Autor: Mgr. Alena Hrušková Datum: Druh výstupu: prezentace,
Přichází jaro Prchalová Zdeňka SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Určeno pro 7. tř. ZŠS.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost Autor: Mgr. Lenka Radošová POJĎTE, HONEM, PŘICHÁZEJÍ, UŽ NASTÁVÁ ČAS. KLUCI, HOLKY - KAŽDÝ TO VÍ,
Povídání o přírodě Vysvětlení některých pojmů. Povídání o přírodě Jaro  Jaro je hezké roční období, kdy se příroda probouzí.  Stromy začínají rašit.
Projekt ž ák ů ZŠ Kostelec n. Č. l. Kronika dubu a platanu 2008/2009.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
JARO.
Jarní květiny Mgr. Lenka Stará
Vysvětlení některých pojmů
05 Květiny a stromy na jaře
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Jaro. Jaro JARO jarní rovnodennost měsíce: březen duben květen.
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
JARO.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
1.
JARNÍ KVĚTINY 1 VE VOLNÉ PŘÍRODĚ PETRKLÍČ Obr.1(1 )
Transkript prezentace:

Krásné jarní dny. Miluji to jaro č asné, kdy už zima prohrává, sn ě hulák ů m úsm ě v hasne, č as kv ě t ů nám nastává. Sn ě ženky zahrady zdobí, bledule a krokusy, zbyte č n ě se zima zlobí, marné chladu pokusy. Jaro pevn ě drží vládu, p ř íroda se probrala, je to p ř esn ě podle ř ádu, kv ě t ů m pat ř í pochvala. V tráv ě rosa hází lesk u bodlá č í kvete v ř es na palouku voní rmen zase máme krásný den. Potok bublá po kamení a voda se v duhu m ě ní nap ř í č leží starý kmen zase máme krásný den Stromy šumí píse ň vánku cht ě j t ě ukolébat k spánku je to všechno jako sen zase máme krásný den Neznámý autor.