Váš partner ve světě obalů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ALLPACK s.r.o. Volgogradská 17/ Liberec 9
Advertisements

nahradí světelnou reklamu
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
zpracovaný v rámci projektu
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Copyright © 2006, C&C filtr – Marek Cihlář C & C filtr – Marek Cihlář Co všechno Vám přinese spolupráce s námi.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Třídění odpadu Sabina Kotlárová.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Obaly Ivan Gros
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Balicí stroje. STÁVAJÍCÍ SORTIMENT OVÍJECÍ STROJE Vertikální Horizontální Toroidní PÁSKOVACÍ STROJE Poloautomatické Automatické Ruční STROJE PRO BALENÍ.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Nabídka personálních služeb
Spotřební materiály Bezpečnostní prvky
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
TART, s.r.o. nabídka kartonáže z vlnitých lepenek.
Barbora Peroutková Erasmus, září – prosinec 2008, Málaga.
Giftisimo – „Dokonalé balení“
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Jak třídit odpad.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
BV soft s.r.o. V Teničkách Uherské Hradiště Česká republika RNDr. Zdeněk VincencIng. Oldřich Barnet Telefon : Fax :
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Model Obaly v CZ Obrat mil. Kč Zaměstnanci 1 200
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
DEN ZEMĚ TEST.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Organizační schéma společnosti.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 Anotace.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů


POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Třídění odpadů,recyklace
Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_DRUHY SÁDROKARTONU_Z2
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Komplexní servis služeb
Transkript prezentace:

Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů

Náš tým spolupracovníků je vám vždy plně k dispozici. Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá návrhy, výrobou a prodejem obalových materiálů. Jsme připraveni a schopni řešit Vaše požadavky na balení od návrhu balení, vyvzorování až po zpracování kompletního balícího předpisu pro dané zboží. Dále se věnujeme obchodu s obaly a ochrannými pracovními pomůckami. Ballet Europe s.r.o. Vám nabízí komplexní služby v oblasti obalů a optimalizace obalového řešení Náš tým spolupracovníků je vám vždy plně k dispozici. www.balleteurope.cz

Ballet Europe s.r.o. Náš nabídkový program Papírový program Plastový program Drogerie a úklid Ochranné pracovní pomůcky Tiskový a reklamní servis Ostatní obalové materiály Reference Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Papírový program výroba kartonových obalů z třívrstvé a pětivrstvé lepenky (vlna E,B,C, BC, EB, EE) a z šedé strojní lepenky 300 – 1200 g/m2 výroba kartonových obalů dle normy Fefco návrh kartonového obalu dle požadavků na pevnost, ochranu, transportní podmínky proklady z šedé strojní lepenky, z 2VVL, 3VVL a 5VVL tvarové výseky, vnitřní fixace, kartonové mřížky, ochranné rohy Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Plastový program Výroba z bublinkové folie, dvouvrstvé i třívrstvé Výroba z PE pěny tloušťka 0.8, 1, 2, 3mm Sáčky s samolepicí klopou, bez klopy, přířezy Zpracování LDPE a HDPE folie – sáčky, pytle, přířezy, plachty Vnitřní fixace z PE pěny, tvarovky z PE pěny Sáčky – vakuové, EPS, ESD, ZIP Výroba z dutinkového PP plastu – mřížky, krabice, proklady, tvarové výseky Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Plastový program Zámořské balení Výroba 3D pytlů z třívrstvé a čtyřvrstvé bariérové folie provedení dle MIL PRF 131J certifikát BFSV Hamburg Dřevěné bedny pro zámořské balení, podlážky, palety IPPC Vysoušedla Čidla otřesu, překlopení, teploty VCI antikorozní pytle Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Drogerie a úklid Čistící prostředky – dezinfekce, podlaha, okna Mýdla Ochranné krémy Papírové ručníky Toaletní papír Konzervační prostředky Pytle na odpadky Náčiní pro úklid Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Ochranné pracovní pomůcky Ochranné pomůcky do všech provozů Pracovní oděvy Obuv Rukavice Brýle Chrániče sluchu Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Tiskový a reklamní servis Potřebujete ve své firmě označit nové regálové pozice ? Chtěli by jste podpořit prodejní akci ? Vyrobit reklamní banner či plakát? Dochází Vám na stole vizitky ? Potřebovali by jste odměnit své zákazníky firemním reklamním předmětem ? Schází Vám návody k použití pro Vaše výrobky ? Nebo snad potřebujete označit areál firmy informačními cedulemi ? …jsme připraveni vyřešit všechny tyto Vaše požadavky naší technologií a servisem Velkoformátový tisk Tisk bannerů a plakátů Vizitky Letáky Propagační materiály Reklamní předměty Malonákladové tiskoviny Katalogy, výroční firemní zprávy, brožury Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Ostatní obalové materiály Samolepicí pásky (strojní, s potiskem), oboustranné, krepové, speciální Strojní a ruční stretch folie Vázací pásky – PP, PET, PES, kompozitní, ocelové Spony pro vázací pásky – ocelové, drátěné, galvanizované Příslušenství pro vázací pásky – páskovací kleště, napínač, odvíječ Palety – IPPC, INKA Etikety Ballet Europe s.r.o., Tanvaldská 345, 46311 Liberec 30, Czech Republic, tel: +420 482737970, fax: +420 482737970, e-mail: info@balleteurope.cz, e-shop: obalit.cz, www.balleteurope.cz

Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Děkujeme za pozornost a budeme se těšit na spolupráci (V případě, že jste v shlédnuté prezentaci nenalezli právě Váš produkt či preferovanou službu z jednotlivých kapitol našeho výrobního programu, neváhejte se na nás obrátit s přímým dotazem) Náš tým spolupracovníků je Vám vždy plně k dispozici Ballet Europe s.r.o. Tanvaldská 342 46601 Liberec, Czech Republic Tel: +420 482 737 970 GSM: +420 608 354 200 Fax: +420 482 737 970 Email :info@balleteurope.cz Poslední strana – je potreba dokoncit zemekouli www.balleteurope.cz e-shop: www.obalit.cz