I. multikulturní vysokoškolské setkání Festival pro praxi ´OKNA DO RUSKA´ Kdy: 25.11.2008 v 10.00 - 11.30h Kde: UP Olomouc, Křížkovského 10 - (Aula) Účast.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Třebechovická slévárna a strojírna
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Kompletní nabídka reklamních ploch na letišti Leoše Janáčka Ostrava Červen 2011.
JAK NEZTRATIT KONTROLU NAD IT V ROCE 2013 PRAHA,
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
Systém i-RU.CZ má za sebou 5 let ! i-ru.cz = v ČEŠTINĚ Servery představují marketingově uzavřený systém služeb pro domácí i zahraniční ekonomické subjekty.
1 SÍŤ PRO ZAJIŠTĚNÍ ROZMANITOSTI EVROPSKÉ KINEMATOGRAFIE podporována z programu.
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
BMT Spedition s.r.o. Aeroflot Cargo Generální prodení agent
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Zpráva o české komunitě DSpace Zpracovala Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
REGISTRAČNÍ ČÍSLO: CZ.1.07/2.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: VZNIK A ROZVOJ PARTNERSKÉ SÍTĚ PRO REALIZACI STÁŽÍ A APLIKOVANÉHO VÝZKUMU KATEDRY PSYCHOLOGIE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Chráněná pracovní dílna
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
Mezinárodní integrace
Představení komory, akce, projekty
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Akreditační standardy pro primární péči Bohumil Seifert Setkání auditorů
Zdravice OS „Veteráni JE CZ“ pro Mezinárodní fórum „DIALOG“ Dalibor Matějů Praha,
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Český export a zrychlená bankovní a finanční integrace EU
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
PARAMETRY VÝBĚRU ČLENSKÝCH FIREM RHK BRNO Regionální hospodářská komora Brno Ing. Šafránek Jiří Výstaviště 1, Brno Tel.: , Fax:
Prezentace Běloruské poradenské a informační centrum při Honorárním konzulátu Běloruské Republiky v České republice prezentace.
Česká asociace adiktologů
Druhý workshop klastru v oboru zpracování kamene Hradec Králové, Klastry – přehled právních forem Ing. František Žoček Projektový manažer.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
BAUMANN SPRINGS s.r.o.,Karviná
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
Statutární město Ostrava
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
EKONOMICKÉ INTEGRACE.
Evropská unie Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D. Evropská ekonomická integrace.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Audit rodina & zaměstnání ve VÚHŽ a.s.
Vysoké učení technické v Brně
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR
Transkript prezentace:

I. multikulturní vysokoškolské setkání Festival pro praxi ´OKNA DO RUSKA´ Kdy: v h Kde: UP Olomouc, Křížkovského 10 - (Aula) Účast přijali a besedy se účastní : • Ing.Aleš Zedník, Honorární konzul RF v Ostravě, ředitel Rusko- českého vědec.a kulturního fóra v Ostravě (honorarnikonzulat-rf.cz) • PhDr.Natalija Sudlianková, šéfredaktorka české verze časopisu Rusko v globální politice (globalaffairs.cz) • Mgr.Jiří Klapka, předseda České asociace rusistů, člen představenstva Česko-ruské společnosti, o.s. (car.irucz.ru) • Mgr.Rostislav Vlček, zakladatel a editor Systému i-RU.CZ (irucz.ru) Program : • Zahájení • Okna do RUSKA s RUNETEM - slide show i-RU.CZ • Vystoupení hosta setkání – Aleše Zedníka • Vystoupení hosta setkání – Natálie Sudliankové • Beseda s přítomnými • Losování soutěžících, průběh zábavného kvízu • Předání cen, závěr Sponzorsky festival podpořili: RONA International v.o.s., FREE ZONE OSTRAVA, a.s., KVS EKODIVIZE a.s., Česko-ruská společnost, o.s.

Iniciativu i-RU.CZ - Festival pro praxi zaštítili: Vedení katedry slavistiky UPOL- sekce rusistiky (rusistika.upol.cz), Komora pro hospodářské styky se SNS, s.o.k., ČAR - Česká asociace rusistů, ´Strategičeskie kommunikacii´ sdružení Praha, FREE ZONE OSTRAVA, a.s. FREE ZONE OSTRAVA, a.s. Vedení katedry slavistiky UPOL- sekce rusistiky (rusistika.upol.cz) i-RU.CZ - česky i-RUCZ.RU - rusky

První provozovatel Svobodného celního pásma v České republice - založena Sídlo: mezinárodní letiště Leoše Janáčka v Ostravě-Mošnově. Obsluhujeme volný obchod v pátém evropském multimodálním koridoru Vídeň - Brno - Olomouc - Ostrava - Varšava Poradenská a obchodní činnost: · 15-leté zkušenosti v nastavení optimální struktury obchodů · Dokážeme rychle vyjednat volný pohyb zboží v ČR · Máme dlouholeté znalosti a zkušenosti s daňovým pláno- váním. · Dokážeme optimalizovat zisk · Rychlé celní odbavení · Naši zaměstnanci hovoří rusky a anglicky. Kontakty Vedení společnosti: Tel.: , 270, Obchod: Tel: , 260, 537 Fax: , URL: Sponzor Festivalu pro praxi -´OKNA DO RUSKA´

Technologie průmyslových odpadů, hydrometalurgie. KVS EKODIVIZE a.s. Horní Benešov, Leskovská č. 566, Tel.: Mob.tel.: Fax: Web: Sponzor Festivalu pro praxi -´OKNA DO RUSKA´ Přísady pro barevnou metalurgii Odlévání zinkových odlitků, nanášení vypalovacích prášk.plastů Výrobce sporáků, kamen a kotlů na pevná paliva Obrábění dílů, hutní materiál