Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-.  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BERLÍN – EVROPSKÁ METROPOLE Berlín – město, kde se moderní dějiny staly symbolem poválečné Evropy
Advertisements

Bitva na řece Sommě Bitva na řece Sommě Zpracovaly: Gansová Lucie
Například jak vzniká "příklad" ?.
Takhle jsme v roce 1992 za č ínali  ne všichni ještě tehdy měli horské kolo, tak jich několik zakoupil a na závody zapůjčil majitel hotelu.
RASISMUS Zuzana Dvořáková.
VY_32_INOVACE_19 - SLUNEČNÍ SOUSTAVA
Malý velký muž Císař a válečník
Kateřina Kotlíková. - vztah upravený právními normami mezi subjekty práva tvořen z těchto prvků :  subjekty (účastníky)  obsah  předmět.
Hlavní rozdíl mezi hvězdou a planetou
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Kultura staroorientálních států v Mezopotámii
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Křížové výpravy.
Obstát na bitevním poli
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Př í jemce Z á kladn í š kola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Kr á lov é Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.1.05/ N á zev projektu Digitalizace.
Jméno autora VMPavlína Gärtnerová Datum vytvoření VMzáří 2011 Ročník použití VM9. ročník Vzdělávací oblast/obordějepis Anotace VMOpakovací test VY_32_INOVACE_16_ČSR,
Významné osobnosti fyziky a chemie Nikola Tesla americký fyzik
Voda je zdravá.. Co je to voda Voda je tekutina, která se dá pít, ohřát, zchladit, a naše firma zkoumá: proč a jak U nás se neříká voda ale H 2 O, což.
ZEMĚ výjimečná? ...nebo jen jedna z mnoha?.
Slunce Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.11
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Až na samý časový okraj vzniku vesmíru nahlédla americká sonda WMAP. Podle jejího měření se vesmír rozepnul do obrovských rozměrů v triliontině sekundy.
Registrační číslo projektu:
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
Identifikátor materiálu: EU
Napoleon Bonaparte – ruské tažení a pád
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 7. ročník Předmět: dějepis Autor: Jakub Komrska Základní škola.
Elektrické jevy III. Elektrická práce, výkon, účinnost
I. světová válka – konec války
CHLÓR.
PROČ DĚTI ZLOBÍ A NEUČÍ SE?
Bitva u Verdunu Dějepis Autor: Pavel Hrstka
Egyptské pyramidy.
William Shakespeare (1564 – 1616).
Země je třetí planeta sluneční soustavy, zároveň největší terestrická planeta v soustavě a jediné planetární těleso, na němž je dle současných vědeckých.
Prezentace o Slunci Vypracovala: Karolína Monczková Třída: VIII.A.
Alexis de Tocqueville / / Karl Marx /1818 – 1883/
Vypracoval: Petr Ponížil 2. ročník OTŽP. Knihy ze kterých jsem čerpal.
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
Americké osady v 18. století Název sady materiálů: Dějepis pro 8. ročník Název materiálu: VY_32_INOVACE_D_8_3615_ Americké_osady_v_18_století Autor: Mgr.
Významné postavy rodu Lucemburků OB21-VVP-HUM-DEJ-BUJ-L
HOLOKAUST. Holocaust patřil k nejhrůznějším obdobím v dějinách Jednalo se o systematickou likvidaci 6 milionů židů v průběhu druhé světové války Antisemitismus.
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
Západní tažení – bitva o Anglii. Útok proti Skandinávii Začátkem roku 1940 Německo zaútočilo proti Dánsku a Norsku Slabé Dánsko nekladlo větší odpor a.
28/09/ :40 Alsasko-Lotrinsko německyněmecky Reichsland Elsaß-Lothringen ) je historický německý správní útvar existující v letech na.
VÁNOCE- FRANCIE.  Vánoční čas nastává ve Francie během adventu. Jedná se o 4 neděle, které předcházejí Vánocům. Jak praví tradice, každou neděli se na.
Fyzika - astronomie Planety. Je věda o vesmíru. Slovo pochází z řečtiny - astron = hvězda, nomos = zákon. Česky - hvězdářství. Vznikla už ve starověku.
Science fiction (1) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Křížovka Britský admirál proti Napoleonovi 1 Královnina města 2 Proces poněmčování 4 Barokní malířská technika 2 Státní dohled nad informacemi 1 Ruský.
Mikuláš Koperník Mikuláš Koperník, polský matematik, astronom a lékař (1473 – 1543)
Alsasko - Lotrinsko, kraj vína
Souhvězdí Vesmír Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
SEKTA je náboženská skupina, která nějakým způsobem omezuje své členy.
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 08 Dějepis _6.ročník_01
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Milena Závišová Číslo
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Bc
A Z KVÍZ Svět na prahu novověku. A Z KVÍZ Svět na prahu novověku.
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
mages de Images 70 ans après
VY_32_INOVACE_18_Výprava do vesmíru I.
2. světová válka Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_07_15_Česká historie.
2. světová válka – Hon na Bismarck
Časová osa, periodizace dějin
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Předmět: Dějepis Ročník: 9. Tématický celek: Válečné události
Transkript prezentace:

Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-

 Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou lidských dějin. Jeden z nejznámějších a nejpřesnějších jasnovidců světa až do dnešních dob. Přesnost jeho předpovědí vždy udivovala a dodnes fascinuje i ty, kteří výjimečnosti Nostradama tak úplně nevěří.  Datum narození: 14. prosince 1503 Místo narození: St. Remy de Provence, Francie Datum úmrtí: 2. července 1566 Místo úmrtí: Salon, Francie

Náhoda??! Jeden z NEJVYSPĚLEJŠÍCH kmenů v oblasti ASTRONOMIE jsou máyové… Ve hvězdách a celkově ve vesmíru,se vyznali téměř tak jako my, ale bez moderních přístrojů… A právě o nich prorokoval Nostradamus původem Francouz (*14. prosince července 1566) mnoho věcí. I. Májský kalendář končí právě roku 2012 II. Nostradamus předpověděl že se roku 2012 začnou dít divné věci a že možná dojde až k záhubě lidstva III. Nynější vědci vypočítali že právě roku 2012 má být tzv. Galaktický střed událost která se odehrává jednou za let … JE TO POUHÁ SHODA OKOLNOSTÍ, NEBO SE OPRAVDU Ř ÍTÍME DO ZÁHUBY??!

TAKHLE POPISUJE HITLERA ÚTOK NA NEW YORK ?  Zvířata, šílená hlady, poplují přes řeky,  většina bitevního pole bude proti Histeru.  V železné kleci bude tažen vůdce,  až Německo nebude poslouchat žádný zákon.  Ohnivý létající stroj přijde,  aby přinesl potíže velkému vůdci,  bude v tom takové pobuřování,  že ti opuštění budou zoufalí.

Soustavy hv ě zd

 Informace byly čerpány z různých blogů na internetu nemusí být správné na 100%