Jak ovlivňuje můj život současná technika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Advertisements

Počítače v běžném životě kolem
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Nicola Tesla století.
Technika,tak jak ji vidím já…
Odtud vznikl název kalkulačka.
PROJEKT „ BEZ VODY NELZE ŽÍT“
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
VODA NA ZEMI Hydrosféra – vodní obal země.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Naše firma už vynalezla spousty vynálezů nezbytných pro náš život např:super rychlá auta se kterými jste v práci za minutku,robota ZATO který umí péct.
Návrh a zdůvodnění změny loga ŠSČR Současné logo je zastaralé. Od dob jeho navržení se změnily média: z papíru se přešlo na počítače, z počítačů se postupně.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Svět techniky a já Lucie Šamárková. Obrázky nejrůznější techniky.
Tereza Kudělová. Svět techniky  Od začátku techniky jsme přešli z dřevěných kol a vozů na letadla,auta,autobusy,motorky a další věci potřebné k blahobytnému.
Historie počítacích strojů
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
V.O.D.A.
CO TO JE … Počítačový virus???.
Dominik nedzbala Svět TECHNIKY A JÁ Můj pohled na věc
Tranzistor je polovodičová součástka se dvěma přechody P-N.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Ženy ve vědě aneb kdy to vlastně začalo a jaké to je…
Vytvořila Eliška Horáková
V dnešní době se technika vyvíjí velmi rychle výrobci uvádějí na trh nové druhy mobilů tabletů, notebooků, počítačů, televizí… Je tohle dobře? No v něčem.
 Martina Švarcová. Adresa a kontakty: Adresa Adresa: U Dráhy 827/6, ZábřehKontakty: Tel.:
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
SVĚT TECHNIKY A JÁ. Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký.
Bez čeho by jsme se neobešli  Bez technických vynálezů by se neobešel v dnešní době nikdo  Technika je pro dnešní život velmi důležitá  Stroje už v.
ENERGIE NA ZEMI Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektuInovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
Petr Kolařík. Technika a co umíMobilyPočítače a notebookyDopravní prostředky.
Bezpečí a počítače Počítače škodlivé programy - malware Internet komunikační praktiky Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE,
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Voda Adéla Kalužová.
Tablety (mobilní zařízení)
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Technologie.
Vynálezy.
Seznamujeme se s počítačem III.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Maturitní téma č.5 Historie výpočetní techniky a druhy počítačů
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Člověk skoro každý den používá techniku. Technika se nepoužívá jen v domácnostech,ale i na silnicích jako dopravní prostředek. V domácnostech ji můžeme.
VY_32_INOVACE_B3 – 15 Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Jak ovlivňuje můj život současná technika?
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Virtuální realita.
ENERGIE NA ZEMI Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Mobilní komunikace je jedním ze způsobů komunikace na dálku. Její éra byla odstartována v roce 1950, když došlo k vynálezu tzv. „pevné linky“ MOBILNÍ KOMUNIKACE.
Energie III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Elektronická pošta, zkráceně (zkráceně také mail) je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Anotace Žáci se prostřednictvím prezentace seznamují s vynálezy v 2.pol. 19.století Autor Mgr. Lenka Cílková Datum vytvoření březen 2012 Ročník V. Vzdělávací.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
SOFTWARE Operační systémy.
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Internet - historie.
Vytvořili: Filip Najman a Vojtěch Valenta
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Spotřebiče. spotřebiče Člověk začal vynalézat a využívat spotřebiče různého druhu k tomu, aby si ulehčil práci či měl možnost díky nim dosáhnout něčeho,
ROBOTI Dále prosím.
Transkript prezentace:

Jak ovlivňuje můj život současná technika Lucie Marethová Jak ovlivňuje můj život současná technika

Úvod Myslím, že každého z nás nějakým způsobem technika ovlivnila nebo ovlivní. Technika je v dnešním životě běžnou součástí každého dne všech lidí.

Obsah Vliv techniky Rozvoj techniky Technika v domácnosti Počítače, mobily a mp3 aneb věci potřebné každý den Značky techniky Zdroje Závěr

Vliv techniky Technika zjednodušuje každý den, někdy také ztěžuje. Technika má většinou vliv kladný, pomáhá v rozvoji. Avšak podle mne jsou zde i takové věci, které na člověka mají vliv vyloženě špatný.

Rozvoj techniky Nejznámější předchůdce počítačů a notebooků je abakus. Na prvních technických vynálezech se začalo pracovat již v 19. století, např. vzniklo 1. auto. Ve století 20. se vynalezla většina dnes známých technických vymožeností.

Technika v domácnosti V domácnosti jsou různé spotřebiče nezbytné. Mluvíme např. o sporáku, ledničce či pračce. Mnoho domácností si nedokáže představit život bez televize, pevné linky nebo počítače.

Počítače, mobily a mp3 aneb věci potřebné každý den Téměř každý dnes vlastní jednu z těchto věcí, zejména mladí lidé. Technika ovlivnila hlavně mládež, spoustu dětí hraje počítačové hry nebo hry na mobilu. Počítače podle mě ovlivnili mládež špatně, ale ne vždy tomu tak musí být. Naopak všechny tyto věci mohou mít i kladný vliv.

Značky techniky Zde je pár značek elektroniky apod. LG Apple Antivir Ele – má firma Škoda Samsung Siemens

Zdroje classiccars.wikia.com brandirectory.com skoda-auto.cz svetandroida.cz fotonmag.cz c4you.cz freezi.net astrolife.cz prokrasnetelo.cz wikipedia.cz pective.com mujnotebook.cz Z těchto zdrojů jsem čerpala převážně obrázky.

Závěr Děkuji za pozornost. Pokud máte nějaké dotazy, směřujte je na emailovou adresu uvedenou níže. E-mail: jujku002@seznam.cz