Prezentace klubu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Teorie atletické přípravy dětí a mládeže
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK A MLADŠÍCH ŽÁKŮ 3. ROČNÍK MEMORIÁLU LEOKÁDA KOLLERTA.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Judo Sokol Praha Vršovice
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
Taktická příprava Michal Lehnert.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
VOLEJBAL 2.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Historie a teorie volejbalu
Systematika fotbalu.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
na Gymnáziu České Budějovice, Česká 64.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
VOLEJBAL 1.
Rozbor věkové struktury OP mužů 2014/15 Čerpáno ze soupisek OP mužů v soutěžním ročníku 2014/15 Zpracováno pro potřeby výboru OVS Frýdek-Místek a setkání.
Aktuální formy a metody sportovních her
Aktuální formy a metody sportovních her np1107, nk1107 Mgr. Tomáš Pětivlas, Ph.D.Únor 2011.
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
Aktuální formy a metody sportovních her
Aktuální formy a metody sportovních her np105, nk105 Mgr. Tomáš Pětivlas PhDÚnor 2007.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Vznik volejbalu * Springfild, stát Massachusetts (USA) * Kanada, Indie, Jižní a Strední Amerika * Japonsko (pan Ohmori) * Čína. V Asii v 16,12,9 hráčích,
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
FC Slovan Rosice, z.s..
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Organizační formy práce v TV Vyučovací jednotka TV Lukáš Buřt
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Plavecký klub Děčín.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Porada ředitelů škol a školských zařízení
BEACHVOLEJBAL.
na Gymnáziu České Budějovice, Česká 64.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

Prezentace klubu

Volejbal v Prostějově, se za velké podpory Města Prostějova Volejbal je báječný svět sportu a nechytrý je ten, kdo do něj aspoň nenahlédne. Volejbal v Prostějově, se za velké podpory Města Prostějova a generálního sponzora OP Prostějov a.s., díky VK TJ OP Prostějov vrací opět na výsluní. Mějme z toho společně dobrý pocit, protože všichni víme, že lidé pod vysokou sítí mají svou hru rádi.

Složení výboru Volejbalového klubu : V únoru roku 2002 došlo k přejmenování volejbalového oddílu TJ OP Prostějov na TJ OP Prostějov - Volejbalový klub Vedení volejbalového klubu vytvořilo koncepci, která udala pevný a jasný směr celého klubu. Složení výboru Volejbalového klubu : Ing. Aleš Dočkal, MUDr. Vlastimil Šrot, Jitka Hájková, Břetislav Zbořil, Martin Hájek

a ZŠ Prostějov,Palackého tř. tak získala přívlastek Dalším důležitým krokem bylo navázání velmi úzké spolupráce se ZŠ Prostějov, Palackého tř. 1.9.2003 -byl založen Školní Sportovní Klub 16.6.2004 -Správní rada Českého volejbalové svazu odsouhlasila převod sportovní třídy z Olomouce do Prostějova a ZŠ Prostějov,Palackého tř. tak získala přívlastek „VOLEJBALOVÁ ŠKOLA“

minižákyně – školní sportovní klub Struktura družstev a jejich návaznost vychází z koncepce pyramidového uspořádání : ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižákyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř. Již v 5.třídě základní školy začínají učitelé tělesné výchovy pracovat s děvčaty. Probudit zájem o volejbal Pohybovka (švihadlo, krátké běhy) Hry (vybíjená, přehazovaná, molitanový míč) ženy kadetky juniorky minižákyně – školní sportovní klub žákyně „A“ , „B“ Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Nejmladší žačky se učí základům volejbalu v „trojkovém“ volejbalu v rámci soutěží Olomouckého kraje

minižakyně – školní sportovní klub V 6.třídě základní školy pokračují učitelé tělesné výchovy v práci s děvčaty v rámci rozšířené výuky TV, hráčky se 2x týdně zúčastňují klubových tréninků. Dále se prohlubuje zájem o volejbal, dívky se stávají členkami klubu. Pohybovka (švihadlo, krátké sprinty, posilování horní poloviny těla (medicinální míč 1kg.) Hlavní herní činnosti (odbití obouruč , spodem, podání), základní koordinační a pohybové návyky pro útočný úder. Hry (vybíjená, trojkový volejbal,) Soutěž: Pohárek Školního Sportovního Klubu Nejlepší hráčky (3-4) již 1x trénují se žákyněmi. ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižakyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

ZŠ Prostějov, Palackého tř ZŠ Prostějov, Palackého tř. je ve spolupráci s našim klubem pořadatelem a organizátorem Poháru Školního Sportovního Klubu ZŠ Prostějov Jedná se o dlouhodobou turnajovou soutěž pro začínající mladé hráčky Olomouckého kraje.

Pohár Školního Sportovního Klubu ZŠ Prostějov Naše mladé naděje dokázaly v konkurenci osmi družstev zvítězit a být tak historicky prvními vítězkami tohoto poháru.

V 7.,8. a 9. třídě základní školy pokračují učitelé tělesné výchovy v práci s děvčaty v rámci rozšířené výuky TV a 3x týdně se hráčky zúčastňují klubových tréninků, stávají se z nich členky klubu, jsou registrovány a podepisují smlouvu o vykonávání sportovní činnosti. Vytvoření stabilní základny žákyň Pohybovka (švihadlo, krátké sprinty, posilování horní poloviny těla (medicinální míč 1kg.) Zdokonalování HČJ, (podání, útočný úder, blok). Šestkový volejbal, postavení 2+4 a 1+5. V letních měsících – beach Soutěž: Krajský přebor žákyň , Krajský přebor kadetek (9.třída) Nejlepší hráčky (3-4) již 1x trénují s kadetkami. ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižákyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Žákyně „A“ v sezóně 2003/04 startovaly v KP Olomouckého kraje a v konečné tabulce skončily na 2.místě z celkových 21 družstev. Trenér: MUDr. Vlastimil Šrot Vedoucí družstva: Ing. Aleš Dočkal Žákyně „B“ v sezóně 2003/04 startovaly v KP Olomouckého kraje a v konečné tabulce skončily na 12.místě z celkových 21 družstev. Trenéry družstva jsou: Martin a Jitka Hájkovi

V družstvu žákyň máme 3 reprezentantky krajského výběru, který se v lednu 2005 zúčastní turnaje výběrů všech krajů ČR - „Memoriál Richarda Myslíka“

Kadetky volně navazují na družstva žákyň a pokračují ve zdokonalování herních činností jednotlivce a nacvičování herních kombinací. Pohybovka (švihadlo, krátké sprinty, posilování horní poloviny těla (medicinální míč 1kg.) Zdokonalování HČJ, (podání, útočný úder, hra libera, blok). Šestkový volejbal, postavení 2+4 a 1+5. V letních měsících – beach Soutěž: Krajský přebor kadetek , Krajský přebor juniorek Nejlepší hráčky trénují s juniorkami. ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižákyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Kadetky v sezóně 2003/04 dokázaly zvítězit v krajském přeboru Olomouckého kraje a vybojovaly si tak právo postupu do kvalifikace do 1. ligy kadetek. V kvalifikaci skončily na nepostupovém 7. místě, přesto sezónu hodnotíme jako velmi úspěšnou.Základ družstva tvořily hráčky – žákyně družstva „A“.

Poslední mládežnickou kategorií jsou juniorky Poslední mládežnickou kategorií jsou juniorky. Tato věková kategorie již zajišťuje zálohu pro družstvo žen. Individuální fyzická příprava Zdokonalování HČJ, (smečované podání,kombinace při útočných akcích, hra libera, blok). Šestkový volejbal, postavení 1+5. V letních měsících – four beach Soutěž: Krajský přebor juniorek, Krajský přebor žen (antuka) Nejlepší hráčky již trénují s ženami. ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižákyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Juniorky v sezóně 2003/04 nestartovaly, protože se v Olomouckém kraji nenašlo dostatek družstev pro tuto soutěž. V sezóně 2004/05 se naše družstvo soutěže opět účastní.

Vrcholem pyramidového uspořádání je družstvo žen hrající republikovou soutěž. Individuální fyzická příprava Uplatnění všech HČJ získaných v mládežnických kategoriích. Soutěž: 2. liga žen ženy juniorky kadetky žákyně „A“ , „B“ minižákyně – školní sportovní klub Přípravka – 5.třída ZŠ Palackého tř.

Ženy v sezoně 2003/04 zvítězily ve 2 Ženy v sezoně 2003/04 zvítězily ve 2. lize žen a vybojovaly si právo postupu do kvalifikace o 1. ligu žen. V kvalifikaci neuspěly, i tak byl soutěžní rok hodnocen jako velmi úspěšný a děvčata z družstva žen si zaslouží uznání a poděkování za výkony, které na „place“ předváděly. Trenér družstva: Ladislav Sypko Vedoucí družstva: Břetislav Zbořil

Mládežnická družstva pravidelně zahajují přípravu na soutěže soustředěním ve Sloupu v Moravském krasu. Součástí soustředění je Four beachvolejbal, po kterém, díky všestrannosti, vytrvalosti a přemýšlení, dosahují dívky lepších výsledků v šestkovém volejbale.

Všechny hráčky Volejbalového klubu děkují všem, kdo se snaží volejbalu v Prostějově pomoci . Děkujeme !!!