Těžší instalace aut do hry

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
snadná tvorba www stránek zadarmo
Úprava fotografie – ostatní efekty
WINDOWS. Po spuštění se objeví pracovní plocha. Pracovní plocha – má barvu, kterou můžeme měnit. Můžeme na ni dát i obrázek.
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Vizuální Systém Fotbal
Jak vytvořit složku. Menu Pokud chceme vytvořit složku, máme 2 způsoby. První způsob : Druhý způsob : Krok 1 Krok 2 Krok 3.
SLUŽBY Architektura technologie.NET Jan Martinovič, FEI - Katedra Informatiky.
VÝPOČTY V TISKOVÝCH SESTAVÁCH SESTAVÁCH Lenka Buchtová, 4. y.
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
Co takhle DOTAZY? OBSAH: Y 1) Co jsou to dotazy ve WinBase Y 2) Vytvoření jednoduchého dotazu Y 3) Použití dotazu.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Grafický editor GIMP (13)
Vyhledávání dat podle určených kritérií Máte za úkol vytvořit databázi klientů v bance s jejich osobními údaji, čísly účtů a konečnými zůstatky na těchto.
Vypracoval: Petr Němeček
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
VY_32_INOVACE_In 6.,7.04 Složka - operace se složkami Anotace: V prezentaci se žák seznámí se složkou, jejím vytvořením a nastavením. Žák si v průběhu.
Diskový manažer Total Commander
Návod na složení jména z písmenkových log
Tvorba štítků Jana Habrovanská, 4Y2.
GIMP – úpravy fotografií
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Souborový manažer Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
BMW Z4 Interactive Wallpaper BMW Z4 Interaktivní tapeta. Průvodce instalací. BMW Z4 Interaktivní tapeta
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
HROMADNÉ PŘEJMENOVÁNÍ SOUBORŮ POMOCÍ PROGRAMU TOTAL COMMANDER Vytvořil: Petr Šolín.
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
Malovaná abeceda Vypracovala: Mgr. Hana Toflová, dne ICT2/1/3/3.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Otevření fotografie v programu Adobe Photoshop Stručný popis otevření fotografie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš.
Instalace MS Dynamics NAV 5.0
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
Základy práce s OS Windows
Přemístění části obrázku klonováním VY_32_INOVACE_GR_797.
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“, který.
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“, který.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Jak si udělat vlastní spinner do enigma2. Dnes vám ukážu jak si udělat vlastní spinner,tedy logo ukazující se v enigma2 při zaneprázdněnosti systému.
Návod na stáhnutí a importování add – ons do hry.
Grafický editor GIMP (13)
Spuštění programu ve windows
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
FIMO.
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
(nabídka kreslících nástrojů)
Malování - uložení a otevření obrázku
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Použití pravého a levého tlačítka myši
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
Tvorba webových stránek na google – Sites (8.)
Úprava fotografie - efekty
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
Transkript prezentace:

Těžší instalace aut do hry RichARD BURNS RALLY Např.: vůz Škoda Felicia KitCar * U aut se značkou T.I. Provádějte stejnou instalaci jako u Felicie, jen samozřejmě s jiným názvem u Cars.ini atd. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 1 Při instalaci je dobré pracovat v programu Total Commander. Do levého sloupce si umístíme stažený soubor a do pravého instalační služku s podsložkou Cars. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 2 Nejdříve do složky Cars vytvoříme novou složku s přesným názvem: ¨SKODA_felicia_kc¨ a do ní nakopírujeme všechny soubory z levého sloupce (složka MODEL). Název složky (co máte vytvořit) najdete vždy v souboru Informace a návod.txt, který je přiložen pokaždé ve stahovaném souboru. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 3 Dále si otevřeme soubor Cars.ini (nachází se také ve složce Cars). Dalším krokem bude otevření souboru Informace a návod.txt ze stahovaného souboru. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 4 Ze souboru Informace a návod.txt si zkopírujeme data ze 3. kroku (CarName, FileName atd.) – celý odstavec. A Vložíme ho právě do souboru Cars.ini, a přepíšeme stará data pod [Car06]. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 5 Nyní se vrátíme jen do instalační složky (zpět z Cars). Zde najdeme soubor physics.rbz a otevřeme ho. Do druhého sloupce si otevřeme složku s fyzikou. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 6 (!!!u fotografie prohozené sloupce!!!) V souboru physics.rbz otevřeme složku Physics, a poté najdeme a otevřeme složku ¨t_coroll¨. Do ní nakopírujeme (kláves. F5) všechny soubory ze stáhnuté složky FYZIKA, a necháme přepsat (nahradit). Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Krok 7 Tímto je instalace hotová, po spuštění hry se vám vůz zobrazí pod autem Toyota Corolla. Pozor název se v menu nezobrazuje, ale vůz se zobrazí až na startu etapy. Prcek Addons www.nhl-mods.webnode.cz

Doufáme že bude vaše instalace úspěšná  Prcek addons www.nhl-mods.webnode.cz Návod vytvořil: Prcek