Technika,tak jak ji vidím já…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rodina.
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Kamarádi :o) :o).
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Jak ovlivňuje můj život současná technika
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Krásné obrázky a dobře míněné rady Život je škola, problémy jsou součástí třídy, kterou procházíš, ale to, co se naučíš, Ti zůstane na cel ẏ život.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Vlak Ž I V O T v jedné zajímavé knize byl život přirovnán k cestě vlakem, bylo to vyjímečně poučné čtení … Ruční posun.
Tereza Kudělová. Svět techniky  Od začátku techniky jsme přešli z dřevěných kol a vozů na letadla,auta,autobusy,motorky a další věci potřebné k blahobytnému.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Zdravíme všechny, co hrdě nosí barvy OS KOVO  Jsme rádi, že společně půjdeme projevit svůj nesouhlas s vládou, kterou si většina zvolila.  Fakt nesouhlasíme.
Každé ráno začíná život....
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
VÝZKUMNÝ PROJEKT ZIPOVÁNÍ. MÍSTO, KDE ŽIJEME  Žijeme spolu s vámi na planetě Zemi.  V srdci Evropy, sice v malé, ale krásné České republice, v největším.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
KOUZELNÁ FLÉTNA Lenka Lašanová. Úplné začátky Jako v pohádce se zjevila mezi mládeží drobná, prostá píšťalka. Podobnou si už kdysi vyřezávali naši dědečkové;
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT VY_32_INOVACE_ 20_Lidé kolem nás
Technologie.
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
Rozhodnout se musíš SÁM!!!. Dej pozor, co si přeješ Ukázka.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Úsměv.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
37.1 Slovesa Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk a literatura Autor: Dana Brádková.
Věnováno příteli... Už nesvítí pro Tebe slunce, už nevnímáš tento svět, byls na této planetě zázraků, něžný a převzácný květ.
Vypracoval: Petr Ponížil 2. ročník OTŽP. Knihy ze kterých jsem čerpal.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
14 Minulost – současnost - budoucnost
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Odborná praxe Portsmouth
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Věta se skládá ze slov Název školy
Naučil jsem se....
Ťukni myší, abys viděl dál…
VY_32_INOVACE_ČJ.3.31 Anotace
Nastal vánoční čas... Lidem je v tyto dny hezky.
Drogy dnešní doby Študáci.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Úsměv.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Transkript prezentace:

Technika,tak jak ji vidím já… Vytvořila:Veronika Polášková

Menu Teď a předtím… Děti a svět techniky Dospělí a technika Elektronika Mobily zase o krok dál… Počítače v dnešním světě Technika s koly auta autobusy

Teď a předtím… Život kdysi byl krásný, ale přesto náročný. Lidem nechyběl úsměv na tváři ,ale každý den se tvrdě pracovalo a lidé se pozdě večer vraceli domů…Děti neseděli u počítače s hamburgrem v ruce, ale stejně jako jejich rodiče pracovali a konali domácí práce…I přes všechny neduhy se scházeli každý večer doma a byli spolu šťastní…Láska byla u většiny lidí na správném místě… VS. A jaké je to dnes?Časy se mění a s nimi i lidé a svět kolem nás.Život dnešní doby je mnohem lehčí…Děti chodí do školy a rodiče do práce.Exituje i ta malá úžasná věc,která asi šustí u každého v kapse.No jasně je to mobil…Rodiče tak o svých dětech ví…Smutné,ale je,že dnešní lidé už se spolu moc nescházejí po večerech a jsou spolu,většinu času spíše tráví každý sám u počítače… Děti Dospělí a technika Dospělí Děti a svět techniky

Dnešní děti mého pohledu Děti a svět techniky Dnešní děti mého pohledu Většinou v dnešní době děti ze školy chodí rovnou k počítači.Společné chvíle tráví u počítače,jí u počítače,usnou u počítače,jednoduše počítač je součástí jejich života…Abychom počítač,ale jen nekritizovali…Počítač je i velkým pomocníkem při studiu,práci i komunikací s lidmi…Zamysli se nad sebou… Kolik času denně trávíš u počítače ty? Doprava je skvělá, vlastně čím dál lepší…Je super nechodit velkou štreku domů ze školy a svést se s kamarády autobusem,nebo letět letadlem místo toho abychom strávili celý den v zapařeném autě cestou na dovolenou…Mysli jen na to: MÁLO POHYBU HLAVNĚ U DĚTÍ MŮŽE BÝT PŘÍČINOU OBEZITY

Dospělí a technika Mnohým dospělým lidem technika slouží velice dobře.Třeba jenom díky ní mají zaměstnání…Lidé v různým firmách na elektroniku,techniku a podobně se předhánějí ve svých vynálezech a právě díky nim dnes svět je tak moderní…

Elektronika Dnešní svět je plný elektroniky… Počítače,mobily,kalkulačky a podobně.Dělají náš život lehčím…

Technika s koly Když se bavíme o technice s koly myslíme tím např.auta,autobusy,letadla a podobně… Dnešní svět si bez nich nedokážeme představit a stále se objevuje něco nového…

Zdroje:obrázky jsou všechny z google… Závěr Technika dělá svět krásnějším, proto snažme se o to jí dál a dál rozvíjet… Zdroje:obrázky jsou všechny z google…