Projekt vydání odbborné publikace:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu VĚCNÝ ZÁMĚR NOVELY HORNÍHO ZÁKONA Rada vlády pro energetickou a surovinovou strategii Praha,
Advertisements

Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Moravské kartografické centrum Velké Opatovice. Fosili je dostavbou zámku ve Velkých Opatovicích podle návrhu architekta Zdeňka Fránka. Stavba je výrazným.
DIGITÁLNÍ MAPOVÝ ARCHIV -moderní přístup k informacím (archiv ČGS) Alena Čejchanová Klára Jančová Archiv České geologické služby.
Financování komunitních projektů Tento příspěvek vznikl při řešení grantu podpořeného Vzdělávací nadací Jana Husa Ing. Jana Krbová.
Optimalizace online prezentací v závislosti na vlastnostech produktů David Novák.
Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
ISAD Cíl: • sjednotit archeologická data vytvořená v projektech výzkumu a vývoje na ústředním pracovišti NPÚ • vytvořit aplikaci na internetu pro komplexní.
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Jak psát seminární práci
Pravidla publicity projektu
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03/A7 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníŘíjen.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
PROJEKT EZK ROKY 2001 AŽ 2011 PILOTNÍ PROJEKTY
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Název prezentace v zápatí1 Program workshopu „Bohatství Země“ ESF MU, Lipová 41a, Brno Učebna P101 1 POPULARIZACE VĚDY A VÝZKUMU V PŘÍRODNÍCH.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
DATOVÉ SOUBORY PRO ANALYTICKÉ A PROGNOSTICKÉ PRÁCE NA ÚROVNI SPRÁVNÍCH OBVODŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ Doc. RNDr. Alois Andrle, CSc. ÚRS PRAHA, a.s.
Cesta domů a její hospodaření v roce 2011 Valná hromada
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
 Kontrola přijatelnosti MAS  Administrativní kontrola MAS  Doplňování na MAS  Předání na SZIF  Kontrola přijatelnosti SZIF  Administrativní kontrola.
FOTOARCHIV ČGS Pavel Bokr Tamara Sidorinová geology
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Zpracování VŠKP práce Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Těžba Uranu Bára Ondřejová, 9.C.
RYBNÍK BARBORA HODNOCENÍ EKOSYSTÉMU Diplomová práce
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
zaměřují se také ochranou neživé přírody
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
GEOLOGICKÉ VĚDY z řeckého geos (Země) a logos (věda) vědy o Zemi
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
GEOLOGIE, GEOLOGICKÉ VĚDY
Vedoucí projektu: Doc. Ing. Petr Rapant CSc. G 562 Petr Svoboda
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bc. Špačková Martina ANOTACE Prezentace seznamuje žáky s s jednotlivými geologickými.
Přírodní zdroje Česka Anotace
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
GEOLOGIE – VĚDA O ZEMI.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
SEMINÁŘ KRONIKÁŘŮ 2. a 4. prosince PROGRAM 1. Úvod 2. Přílohy ke kronice 3. Zkušenosti z digitalizace kronik 4. Příspěvek paní kronikářky Kramářové.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Regionální a municipální informační systém RAMIS Ing. Petra Mikulecká,
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Prezentace Ing. Miluše Sedláčková.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
JÁCHYMOV - JOACHIMSTHAL Jan Hloušek. Informace o díle a jeho autorovi „JÁCHYMOV – JOACHIMSTHAL“ je autorským dílem RNDr. Jana Hlouška, který věnoval objevování.
Informace o hospodaření státního podniku DIAMO, Stráž pod Ralskem za období 2007 – 2011 Předkládá: Ing. Bc. Jiří Jež ředitel státního podniku.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Český kras očima geologů Doc. RNDr. Oldřich Fatka, CSc. – Přírodovědecká fakulta UK Doc. RNDr. Jiří Frýda, Dr. – Fakulta životního prostředí ČZU Doc. RNDr.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
1 Výdejní aplikace pro územně analytické podklady České geologické služby Vít Štrupl.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
„Cesta k udržitelnému rozvoji Vsetínska“ Projekt CZ0109 Modul č. 5 EKOMAPA VALAŠSKA PŘÍRODA VALAŠSKA.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
HORNICKÁ MUZEA, SKANZENY, NAUČNÉ STEZKY, DŮLNÍ DÍLA A SPOLKY
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

Projekt vydání odbborné publikace: Uranové minerály a jejich nejvýznamnější naleziště v České Republice Core

Obsah prezentace: Základní údaje o projektu Cíle a podpora projektu Obsah publikace a seznam kapitol Ukázky finální podoby Možnosti podpory projektu

Základní informace o projektu: Předpokládaný počet stran: cca 400 stran Předpokládaný náklad: 400 - 600 ks * Formát publikace: A4+ Zpracování: bílý křídový papír (200-250gr), pevná vazba, plnobarevná Rozpočet projektu: ** Termín vydání: jaro 2014 Autorský kolektiv: Petr Pauliš, Karel Babka, Jiří Sejkora, Pavel Škácha Spolupracovníci a recenzenti: : Ing. J. Čejka, DrSc. RNDr., J. Hloušek, Ing. J. Komínek, CSc. (†), prof. RNDr. M. Novák, RNDr. J. Litochleb, RNDr. J. Ondřík, RNDr. J. Plášil, RNDr. P. Rojík, Ing. B. Scharm, RNDr. F. Veselovský, …a celá řada našich předních odborníků na mineralogii, geologii a historii hornictví, s podporou státních i soukromých organizací, muzeí, oborových sdružení a hornických spolků, pracovníků bývalého ČSUP a pamětníků * - při dostatené podpoře a zájmu z řad sponzorů je možno navýšit náklad. ** - detaily projektu včetně ekonomické části a rozpočtu budou poskytnuty zájemcům z řad sponzorů

Cíle projektu podpora projektu Hlavním cílem projektu je podat ucelený a aktuální přehled o uranové mineralizaci na území ČR, včetně nově určených druhů a fází uranových minerálů… Celkový přehled o významných ložiscích a lokalitách, které byly a jsou předmětem průzkumu a těžby radioaktivních surovin na území ČR podpora projektu Podpora projektu ze státních i soukromých subjektů a organizací Projekt je podporován také celou řadou předních odborníků na mineralogii, geologii a hornickou historii Podpůrným nástrojem bude i webová prezentace se základními informacemi a možností přihlášení se k podpoře projektu

Obsah publikace a seznam kapitol Úvod –předmluva, poděkování spolupracovníkům a recenzentům Stručná historie průzkumu a těžby uranu na území ČR -včetně historických fotografií Atlas uranových minerálů včetně krystalografie a barevných fotografií (přes 100druhů) Přehled nejvýznamějších ložisek uranu v ČR -22 lokalit, včetně 60 barevných mapových příloh (geologie, tektonika, hlavní důlní díla) a přes 100 čb i barevných fotografií (včetně dosud nepublikovaných) Rejstříky (minerálů, lokalit a odborných výrazů) Resumé v anglickém jazyce Poděkování sponzorům a reklama -prezentace sponzorských firem a společností

Ukázky finální podoby publikace – 1.část Hlavní částí publikace bude Atlas uranových minerálů Celkem přes 100 minerálních druhů a fází s výskytem v ČR, včetně nově určených Pro každý minerál bude obsahovat: Název Chemické složení a fyzikálně-chemické vlastnosti Detailní popis minerálu a další důležité informace Krystalografie barevné fotografie až do vel. A4 (J.Sejkora, P.Škácha)

Ukázky finální podoby publikace – 2.část Druhou hlavní částí publikace bude: Přehled nejvýznamějších nalezišť v ČR řazených dle velikosti (objemu těžby) a lokalit s výskytem uranové mineralizace Bude obsahovat: Název ložiska (lokality) Popis lokality, její historický vývoj a současnost Údaje o průzkumu a těžbě Barevné, strukturně-geologické mapy

Ložiska uranu dle velikosti (objemu těžby) Příbram (48 432,2 t U) Dolní Rožínka (19 267,0 t U)* Stráž pod Ralskem (15 562,0 t U)** Hamr na Jezeře (13 205,9 t U) Jáchymov (7 849,0 t U) Zadní Chodov (4 150,7 t U) Olší (2 922,2 t U) Horní Slavkov (2 668,3 t U) Vítkov II (972,6 t U) Zálesí (405,3 t U) Chotěboř (148,8 t U) Kladská (115,9 t U) Ústaleč (99,8 t U) Damětice (83,9 t U) Nový Fojtov (46,3 t U) Medvědín (20,8 t U) Labská (16,6 t U) Jelení Vrch (11,9 t U) * -ložisko v těžbě; údaj do roku 2009 včetně ** - údaj bez chemické těžby do roku ..a další ložiska a lokality se zajímavou uranovou mineralizací, např. Měděnec, Rýžoviště, Smrkovec, Horní Halže a Prachovice

Strukturně – geologické mapy jednotlivých ložisek se zanesením povrchové situace a hlavních důlních děl

Stručnou historii průzkumu a těžby uranu na území ČR doplní historické fotografie šachet , důlních závodů a dalších provozů…

…z podzemí uranových dolů i další zajímavé snímky z oficiálních i soukromých archivů

Podpora projektu Přímá podpora projektu: Sponzoring formou finančního příspěvku na konto projektu - Dodatečné financování nákladů projektu Nepřímá podpora projektu: - Závazné objednání výtisků publikace pro prezentační a marketingové účely, případně jako pozornost pro externí spolupracující subjekty , dodavatele a zákazníky i přátele z oboru - Poskytnutí podkladů (textová, grafické i fotografické materiály, vzorky minerálů, atd. případně kontaktů

Výhody Podpory projektu a garance Umístění reklamy Vaší společnosti (logo texty a případně dalších materiálů) v publikaci a na webu projektu. Nízké náklady na propagaci Možnost podílet se na dalších projektech Garance: Podpora státu (publikace vzniká za podpory a se souhlasem DIAMO s.p.) Odbornost autorského kolektivu i spoluautorů, recenzentů a ostatních odborníků Distribuce do stejné cílové skupiny zákazníků Vaší společnosti a spolupracujícím firmám z oblasti těžebního průmyslu, geologie, hydrogeologie, …

V případě zájmu o přímou podporu projektu formou sponzorského daru zasílejte, prosím, prostředky na níže uvedený účet Do poznámky k platbě uveďte, prosím, název organizace a e-mailem Zašlete údaje pro vystavení dokladu Bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s. číslo účtu: 138898001 / 5500 IBAN: CZ1155000000000138898001

Děkujeme za projevený zájem o podporu projektu Autorský kolektiv kontakt: K.Babka E-mail: karel.babka@email.cz P.Pauliš E-mail: petr.paulis@post.cz