SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Milan Babický Štěpán Barák
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.15 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
Střední průmyslová škola, Karviná
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO. Úvod Společnost D-NET, a.s. působí více než deset let v oblasti telekomunikací a automatizovaného zpracování dat. Během úspěšného rozvoje.
DM Lovosická a Dittrichova
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
KRAJská konference UNIV 2 Kraje – jihomoravský kraj 29. a 30
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Miroslav Kanči I4.C Konzultant: Mgr. M. Tunturovová SOŠ a SOU Weilova 4, Praha 10.
univerzitní výcvikové středisko
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště strojírenské a elektrotechnické Brno, Trnkova 113.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Programátor CNC strojů
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
SOŠ a SOU Šumperk SOŠ a SOU Šumperk.
Nástroje daňových úlev
Terénní základnu - Rohanov
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Škola jako partner firmy
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky Naše škola SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky

Obsah Cesta do školy (animace) zobrazit Vyučované obory Historie Prostory školy a vybavení Exkluzivity (vč. ECDL a CISCO) Uplatnění absolventů Webové stránky zobrazit zobrazit zobrazit zobrazit zobrazit zobrazit zobrazit

Nádraží Hostivař Weilova

Vyučované obory Studijní Učební Informační technologie Mechanik opravář motorových vozidel Ekonomika a provoz v dopravě Autolakýrník Autotronik Karosář Podnikání Dopravní provoz

Studijní obory

Učební obory

Historie školy začíná v r. 1958 Škola v té době sídlí v Praze 2 na nám. Míru 19 jako „Učňovská škola č.2“ První obory: automechanik, elektromechanik, mechanik kancelářských strojů, pasíř, zlatník a stříbrník, umělecký zámečník, provozní zámečník, kovotlačitel, razítkář Stará budova 1958

Přelomový rok 1999 Stěhování do Hostivaře , sloučení s tamní školou a zahájení výuky nového oboru: Informační technologie … a po generální rekonstrukci fasády a oken Podoba budovy do r. 2009

4 odloučená pracoviště pro praktické vyučování v auto oborech Vybavení Máme moderní školu 4 odloučená pracoviště pro praktické vyučování v auto oborech Disponujeme s šesti multimediálními počítačovými učebnami s projektory. Používaný SW: MS Office, AutoCAD, SolidWORKS, Photoshop, CorelDRAW,… Nejmodernější školní servis v ČR

Prostory školy Venkovní hřiště Vstupní hala školy s učebním modelem nová fasáda a Venkovní hřiště Vstupní hala školy s učebním modelem Šatna

Tělocvična a posilovny Pro žáky byly zřízeny 2 posilovny pro 30 současně cvičících. Posilovna v Domově mládeže

Exkluzivity: 1. Domov mládeže 2. Vlastní rekreační středisko Desná 3 Exkluzivity: 1. Domov mládeže 2. Vlastní rekreační středisko Desná 3. Venkovní hřiště 4. Moderní odloučené pracoviště OP-4 5. Tělocvična a posilovny 6. Spolupráce s firmou Toyota 7. Akreditované středisko CISCO a ECDL

Rekreační středisko Desná Školící a rekreační středisko, které slouží studentům a učitelům pro LVK a rekreaci Adresa: Desná - Jizerské hory Nabídka Chata: původní horská - kámen a dřevo, vytápěná elektřinou Lyžování: sjezdovka cca 10 min, nedaleko upravené běžecké tratě Cena ubytování: 192,- Kč/den Kapacita: 33 lůžek Stravování: vlastní Chata je vybavena kompletním sociálním zařízením včetně sprch.

TOYOTA Jsme 1. škola v ČR zařazená do celosvětového systému odborného vzdělávání této firmy

Domov mládeže Ubytovací kapacita je 27 dvoulůžkových pokojů, se samostatným sociálním zařízením. Společná kuchyňka vybavená ve standardu. Společenská místnost s televizí, DVD a satelitem. V suterénní části Domova mládeže je posilovna, vybavená několika posilovacími stroji a místností pro stolní tenis.

NÁVŠTĚVY ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ Prezident ČR Prof. Václav Klaus navštívil naší SOŠ a SOU dne 21.11.2005. Bylo také zjištěno, že v bývalém sídle školy na Náměstí Míru ještě dříve než bylo SOU, byla obecní škola, jejímž žákem byl sám Václav Klaus. Zdeněk Izer Lukáš Pešek Bývalí studenti

Našimi hlavními partnery jsou:

Uplatnění absolventů

K O N E C Děkujeme za pozornost