Doplň a procvičuj. Doplň i, í / y, ý • v_soká hora, nedostupná v_šina, velké přev_šení • pov_šili ho, vzdušné v_ry, ve v_ru tance, V_nohrady • v_dím V_šehrad,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Advertisements

Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_16.
Slova lišící se významem a psaním i, í/y, ý po V
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vyjmenovaná slova V. Vyjmenovaná slova V Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI Český jazyk 3.třída Vyjmenovaná slova- S,V,Z-opakování.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
Opakujeme vyjmenovaná slova P-S-V-Z
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_Čj-vyjmenovaná slova
KRÁL ATLET – vyjmenovaná slova po V
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Pravopis 1.
Opakujeme pravopis. Vyjmenovaná slova.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Vyjmenovaná slova po V - Z
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V ROZLIŠUJEME
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
VYJMENOVANÁ SLOVA V.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_432_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Český jazyk Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 3
VYJMENOVANÁ SLOVA. VYJMENOVANÁ SLOVA vy vydra vysoký výr výt vyžle výskat povyk zvykat výheň žvýkat vy - vý.
PROCVIČOVÁNÍ PSANÍ Y/I PO V Vymaluj na louce všechny broučky. Klikni na libovolného broučka, pokud doplníš správné y/i ve slově, brouček se zbarví správnou.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po v
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ P06 TEMA: Vyjmenovaná slova a sl. odvozená-V ČÍSLO PROJEKTU:
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Metodický list: Vyjmenovaná slova po „P, S, V“ - shrnutí Jazykové vzdělávání Jazyk: český Věk: 3. ročník ZŠ Anotace: Tato prezentace slouží ke shrnutí.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2.
Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Vyjmenovaná slova – P, S, V, Z Název sady: Český jazyk 4. ročník.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045 AUTOR: Iveta Salfická NÁZEV: VY_32_INOVACE_13/18_PRAVOPISNÁ CVIČENÍ PO V TEMA: Pravopisná cvičení po V.
Soudní proces s O. J. Simpsonem
Vyjmenovaná slova po V 3. ročník ZŠ.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Vyjmenovaná slova po v a slova s předponou vy-, vý- Autor: Mgr
VY_32_INOVACE_Sib_I_11 Vyjmenovaná slova po V
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Vyjmenovaná slova V Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
Vyjmenovaná slova po V- procvičování
AUTOR: Mgr. Jaroslava Šašinková
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_196_ČJ3
AUTOR: Mgr. Erika Hovorková
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _VYJMENOVANÁ SLOVA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE
Nové modulové výukové a inovativní programy
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VYJMENOVANÁ.
VY_32_INOVACE_12_Vyjmenovaná slova po V
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_17_12_vyjmenovaná slova
Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po V
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor: Mgr. Naděžda Trenčianska Datum:
ČTYŘI SVÍČKY.
ČTYŘI SVÍČKY.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
MATEMATIKA PRO 1. ROČNÍK Geometrické tvary
Transkript prezentace:

Doplň a procvičuj

Doplň i, í / y, ý • v_soká hora, nedostupná v_šina, velké přev_šení • pov_šili ho, vzdušné v_ry, ve v_ru tance, V_nohrady • v_dím V_šehrad, v_tej ve V_škově, musíš mu v_kat • zámecká v_žka, lidové zv_ky, neobv_klý v_skot • v_děl přežv_kavce, jablečný záv_n, v_klající zub • přiv_tat, v_šňový sad, zav_nula V_ktorku a V_tka • nev_nný člověk, v_čka se klíží, v_ tu pov_kujete • v_dří kožešina, v_dle a v_dlička, nav_kl si v_tězit • sv_tit sv_čkou, v_ří let, zav_tal na v_nobraní, sv_tání

Doplň i, í / y, ý (řešení) • vysoká hora, nedostupná výšina, velké převýšení • povýšili ho, vzdušné víry, ve víru tance, Vinohrady • vidím Vyšehrad, vítej ve Vyškově, musíš mu vykat • zámecká vížka, lidové zvyky, neobvyklý výskot • viděl přežvýkavce, jablečný závin, viklající zub • přivítat, višňový sad, zavinula Viktorku a Vítka • nevinný člověk, víčka se klíží, vy tu povykujete • vydří kožešina, vidle a vidlička, navykl si vítězit • svítit svíčkou, výří let, zavítal na vinobraní, svítání

Najdi rybu ŽVYSOKÝV VZAZTÝVY ÝVVÝHEŇD KYPOVYKR AKRÝVVYA TAVYŽLEY VTVÝSKAT Najdi a vybarvi vyjmenovaná slova po V (nepřekrývají se) a zůstanou písmena, z nichž složíš název ryby, píšící se s Y po V.

Najdi rybu (řešení) ŽVYSOKÝV VZAZTÝVY ÝVVÝHEŇD KYPOVYKR AKRÝVVYA TAVYŽLEY VTVÝSKAT Najdi a vybarvi vyjmenovaná slova po V (nepřekrývají se) a zůstanou písmena, z nichž složíš název ryby, píšící se s Y po V. Řešení:VYZA