Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ."— Transkript prezentace:

1 Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ Sada: 2 Druh materiálu: DUM ČJ č. 16 Jméno autora: Mgr. Žaneta Gruntová Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace, Cholina 35, 783 22 Datum vytvoření: 7. 1. 2012 Předmět: Český jazyk Ročník: třetí Anotace: Materiál (DUM) určený k procvičení vyjmenovaných slov po V a příbuzných slov k vyjmenovaným slovům po V. Je určen ke společné práci, která proběhne na interaktivní tabuli. Klíčová slova: vyjmenovaná slova po V a příbuzná slova k vyjmenovaným slovům po V Zdroje: www.office.microsoft.comwww.office.microsoft.com

2 Zařaď vyjmenovaná slova do tabulky. Procvičování jednoslabičnádvojslabičnátrojslabičná VYVYSOKÝ VÝT VÝSKAT ZVYKAT ŽVÝKAT VYDRA VÝR VYŽLE POVYK VÝHEŇ

3 Přesmyčky. Procvičování K Y O V S Ý Y Z K T V A O P Y V K Y V R D A Ý S V T K A A V Ý Ž T K E L Y Ž V VYSOKÝ ZVYKAT POVYK VYDRA VÝSKAT ŽVÝKAT VYŽLE

4 bl__zká v__ska, v__cházka, v__dle, v__chod, zv__ře, v__t věneček, v__tr a v__chřice, zv__k, žv__kačka, vodní v__r, špatný náv__k, tělocv__k, zav__rat dveře, bílé v__no, kostelní v__žka, v__sutý most, v__skot dětí, v__dařený den, v__dlička a nůž, vánoční v__stava, poraněné zv__ře, obraz v__sí, přežv__kavci, v__borný v__nález, V__drýsek, v__ška kopce, v__prodej Procvičování Doplň:

5 Blízká víska, vycházka, vidle, východ, zvíře, vít věneček, vítr a vichřice, zvyk, žvýkačka, vodní výr, špatný návyk, tělocvik, zavírat dveře, bílé víno, kostelní vížka, visutý most, výskot dětí, vydařený den, vidlička a nůž, vánoční výstava, poraněné zvíře, obraz visí, přežvýkavci, výborný vynález, Vydrýsek, výška kopce, výprodej Procvičování Řešení:


Stáhnout ppt "Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google