Vítejte ve světě vývoje a výroby ventilačního a filtračního systému pro dokonalý spánek a zdravý život. Sonair znamená ticho a čerstvý čistý vzduch. Představení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Advertisements

Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Investiční pobídky Pierburg s.r.o.. © Pierburg GmbH 2011– Respect protective note ISO Pierburg s.r.o. – Investiční pobídky 2 Představení.
Správa IT infrastruktury: lépe, snadněji, bezpečněji a levněji
EXPERT NA TEPLO.
Inovace kluzného kontaktu
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Vliv dopravy na životní prostředí z hlediska tvorby hluku a vibrací
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Environmentální značení produktů. ENVIRONMENTÁLNÍ ZNAČENÍ PRODUKTŮ Ing. Marie Tichá 10. listopadu 2011 Kurz Manažer udržitelné spotřeby a výroby v rámci.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Právo na informace o životním prostředí.
Trvale udržitelný rozvoj v dopravě
MUDr. Eva Rychlíková Zdravotní ústav se sídlem v Kolíně Prostředí kolem nás.
Legislativní rámec ochrany zdraví obyvatel před hlukem MUDr. Michael Vít, Ph.D. hlavní hygienik ČR.
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Kyselý déšť.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Státní energetická koncepce – její sočasnost a budoucnost Ing. Drahomír Šelong oddělení energetické politiky Ministerstvo průmyslu a obchodu Listopad 2007.
Podpora energetických auditů Ing. Miroslav DOSTÁL Česká energetická agentura MSV Brno, 15.září 2003.
Rekuperace pro rodinné domy a byty. Hana Zemanová 02/2011
Aktivní čištění vzduchu 99,99% redukce organických částic ve vzduchu Sterilizátor vzduchu Tichý provoz Bez mechanických filtrů Bez dodatečných náplní.
Ostrava | Projekt Energeticky nezávislý kraj analýza silných a slabých stránek.
Strategické hlukové mapování v ČR
Vliv dopravy na životní prostředí
Hybridní pohon Vojtěch frajt
Chemik technologických výrob projekt financovaný Úřadem práce.
Ing. Helena Beránková Oddělení územního plánování a hluku Odbor hygieny obecné a komunální Telefon: Na Bělidle 7,
Energetická budoucnost Moravskoslezského kraje s novou jadernou elektrárnou nebo bez ní? Ing. Pavel Bartoš viceprezident MSEK.
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Úspory energie v osvětlování ve veřejném sektoru Juraj Krivošík SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s , Magistrát hl.m. Prahy.
Kontaminace (znečištění) vody
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Obchodník, výrobce a distributor elektrické energie
Vzduch Předmět: BiologieTřída: 2L Obor: Technické lyceumŠkolní rok: 2014/2015 Vyučující: Mgr. Ludvík KašparJméno: Lukáš Kříž.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Michael Faltýnek, 2L VOŠ a SPŠE Olomouc
RECUBOX © 2VV spol. s r.o. – RECUBOX Vysoká účinnost Kvalitní provedení Jednoduchá údržba.
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
Výpočetní nástroj bilančního hodnocení energetické náročnosti budov
Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program Eko-Energie – Ostrava Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Budoucnost digitálních TV v ČR Agenda 1. Inflace TV cen v ČR 2. Usnadní nové televize život na českém mediálním trhu? 3. Regionální souvislosti.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU - 6 – 29 -DopravaAnotace Prezentace se zabývá světovou dopravou a jejími druhy Autor Mgr. Kamila Bočková JazykČeština Očekávaný.
1 Mezinárodní konference Týden udržitelného rozvoje – Nové způsoby výroby – MPO, Praha, Prezentace firmy TOS KUŘIM - OS, a.s. Podklady pro vystoupení.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Žilová, Stoklasová, Pavlíková 3.O
Znečistěný vzduch, půda a voda
VLHKOST A PLÍSNĚ VE STAVBĚ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Centrum pro obnovitelné zdroje a úspory energie... l pobočka Liberec
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Hospodářství.
Dotační program Zelená úsporám Ing. Zbyněk Bouda Energetická Agentura Vysočiny, z.s.p.o.
● Téma:Průmyslová revoluce v Anglii, Evropě a českých zemích ● Vypracovala: Mgr. Monika Vlková, SPŠ Uh. Brod ● OB21-VVP-HUM-DEJ-MVLK-M
Energetický audit a Průkaz energetické náročnosti budovy – Opava – Bruntál – Karviná Frýdek-Místek
Centrální zásobování teplem Kulatý stůl Hospodářská komora ČR Ing. Pavel Bartoš viceprezident HK ČR , Praha.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Svět nanovláken. Aktivity zahájeny v roce 2010 Nákup budovy a zahájení rekonstrukce ( ) Start vývoje aplikací (2010) Historie Nanovia / Nanotex.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Na Zámecké 9, Praha 4 - Nusle, IČO: č. účtu: /2700
Znečištění vzduchu dopravou
StatSoft CR Tel: Fax: Podbabská 16
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Transkript prezentace:

Vítejte ve světě vývoje a výroby ventilačního a filtračního systému pro dokonalý spánek a zdravý život. Sonair znamená ticho a čerstvý čistý vzduch. Představení produktu

Innosource představuje Prezentace společnosti INNOSOURCE BV a produktu SONAIR A+

Nežádoucí vlivy na životní prostředí Životní prostředí je ovlivňováno hlukem a znečistěným vzduchem. - letecká doprava - železniční doprava - silniční doprava

Historie 1997 Zahájení řešení problematiky 1998 Založení společnosti Innosource BV Řešení Sonair patentováno 1999 Zahájení vývoje a výroby Sonair ve spolupráci s Alcoa-Aluminum 2000 Zahájení prodeje Sonair 2001 Nová továrna v Sassenheimu Holandsko 2002 Založení Innosource GmbH Freudenberg Německo

- hlukem zatížené prostředí - znečištěný vzduch - přítomnost alergií ve vzduchu Stinné stránky ekonomického rozvoje moderní společnosti Jaký řešíme problém ?

Nadměrný hluk kolem nás Procento dospělé populace nad 18 let, která pociťuje problém s nadměrným zatížením hlukem způsobeným automobilovou, leteckou a vlakovou dopravou a průmyslem. ( Holandsko ) Zdroj: Central Office of statistics the Netherlands

Opravdové řešení pro alergiky “ Jedna ze čtyř osob má problém s alergií, kdy nositelem alergenů je okolní vzduch.” “ V milionech bytů a domů je špatná kvalita vzduchu příčinou problémů se zdravím ” * Příklad: “Sick-building syndrome“ * Zdroj: Technical University of Delft, the Netherlands

Důsledky spoření energie Opatření pro úsporu energie ( např. plastová okna ) přináší špatnou kvalitu vnitřního vzduchu. Výsledek: vlhkost, plíseň, zvýšení podílu kysličníku uhličitého atd.

Co umí Sonair A+ -eliminuje vnější hluk ( útlum 42 – 51 dB ) -zabezpečuje stálý přísun čerstvého vzduchu -pět stupňů výkonu – až 150m3 za hod. -dokonale filtruje nasávaný i vnitřní vzduch – HEPA filtr -umožňuje zbavit vzduch v místnosti nečistot a zápachu -eliminuje tepelné šoky klasického větrání -minimální provozní hluk - max. 33 dB -minimální provozní náklady ( průměrný příkon 9 W ) Větráte se zavřenými okny !!

Instalace Jednoduchá instalace

Nejvyšší kvalita filtrů Sonair A+ využívá filtry HEPA F9k nejvyšší kvality s aktivním uhlím pro zachycení nejjemnějších částic včetně pilů, kouře, výfukových zplodin z automobilů atd.

-kvalita Sonair A+ je na prvním místě -použití pouze motorů s kuličkovými ložisky značky EBM. -zákazník získává záruku na motor: “3 roky” Ventilátor s kuličkovými ložisky

Minimální hlučnost Sonair A+ je zařízení s minimální provozní hlučností - pouze 23 dB(A) při 30 m 3 /h (Lp A 0 =10M2) ISO 3471 “Nejtišší zařízení na trhu”

Novinky Sonair F+ speciálně pro Německý trh -příprava A+ a S+ pro užití v hotelech a lékařském sektoru -centrální kontrolní monitoring -110 V verze S+ and A+ (USA,Canada and Japan)

Vyjádření a reference Vyjádření -časopis “Noise” Holandsko -Universita of Delft Holandsko References tisíce domů a bytů - Amsterdam (NL) stovky domů a bytů - Maastricht (NL) stovky domů a bytů - podél dálnic (NL) stovky domů a bytů - podél železnice (NL) - odhlučnění letiště Amsterdam ( Holandsko ) - účast na projektu odhlučnění letiště Frankfurt n. M (Německo)

Právo v EU -standardní hlukové předpisy pro celou EU - zmapování hlukem postižených oblastí -zlepšení ochrany a zvýšení komfortu domů v oblastech postižených hlukem Legislativa EU od 2002 do 2006 a od 2006 do 2011

Kontakt ELECTRIC AP s.r.o. Praha 10, Žirovnická 2389, Tel.: , Fax: Brno, Tuřanka 115, Tel.: , Fax: INNOSOURCE BV Global Head-quarter Madame Curiestraat 6 NL-2171 TW Sassenheim The Netherlands Tel: +31 (0) Fax:+31 (0)